View Full Version : napraih nai golqmata gre6ka kajete kakvo da pravq
zna4i kakva e moita istoriq.zapoznah se s edno mom4e s koeto bqhme zaedno v edna diskoteka celuvahme se toi mn me haresa su6to i az.no posle razbrah 4e imal gaje i i izneveril s men i e kazal 4e sam my bra4edka..pri koeto mn my se qdosah toi razpravql na si4ki 4e q skusal i iskal da bude s mene,no az ne my povqrvah i trugnah s edin negov priqtel s koito ot dosta vr se svalqme i vidqh tozi koito kaza 4e sam my bra4edka da kazva na toq det se svalqme 4e ako naprai ne6to s mene 6e se stigne do boi(tova predi nqkolko dena go razbrah) sega i dvamata ni mrazi i az o6te go haresvam kak da postupq ztoto ve4e mai mi nqma ddoverie(mislq 4e o6te me haresva)no kakvo da napravq za da si go vurna/pomognete molq vi :smt009
Ами и не очаквай да ти има доверие.Той си има гадже и явно не иска да я изгуби и сигурно за това е излъгал.Иска да има двете и да ви върти,а и лъже на всичкото отгоре.Не се занимавай с него.За какво си тръгнала с някъв друг,при положение,че не го харесваш дори.Тъпо си постъпила.Остави ги и двамата.
ama 4e filmi....
mi ako pita6 mene daje nz za ko sa zanimava6 o6te s onq
kak moje da harevsa6 nekoi koito opredeleno si li4i 4e ne si struva
toi e imal fr ama vse pak e bil s tebe
i na si4ko otgore posle q e izlagal
6to ne i q kazal istinata i da q zareje o6te togaz?
m ne....
mi toi mi kaza 4e ve4e q e skusal i mai naistina q e skusal ztoto ne gi vijdam zaedno qvno sam glupa4ka.da znam 4e nqma kak da mi ima doverie
no kato se zamislq moje bi naistina ne si stryva ako my pyka6e za mene 6te6e da i kaje
seksi_kote_f
07-16-2006, 15:11
Az ti kazvam zaebi go ne se struva da hodi6 s lujec :---)
LuCkY_YoU
07-16-2006, 15:51
nz mislq 4e go e qd 4e te e izpusnal..