View Full Version : Родителите ви - какво...
bulgarche
07-16-2006, 18:32
Какво Ви забраняват вашите родители? В какво Ви ограничават? Какво Ви казват, защото Ви налагат тези норми?
Ами на мене все още не ми налагат норми
cecko_boy
07-16-2006, 18:44
i na mene sushto ne mi nalagat normi :)
RoyTheReaper
07-16-2006, 19:01
наште са баси задръстените консерви. биха ми забранили всичко което могат. така и си беше - дълги години живях в казарма. сега съм малко голям за да ми забраняват квото и да било.
Не ми е разрешено да се шматкам по улиците посреднощ, не че го спазвам. Ограничават ме от седене на компютъра. Вчера бях 12 часа на него...
miloto_girl_4e
07-16-2006, 19:43
не ми дават да излизам късно вечер навън ...
не ми дават да седя по цели нощи на компа...
не ми дават да ходя сама с приятели до друг град, било то само за 1 ден или повечко...
не винаги ми дават да седя цяла нощ на купон...
mi kato se zmislq nqmam ograni4eniq \:D/
piFka_LP
07-16-2006, 20:57
не ми дават да ходя сама с приятели до друг град, било то само за 1 ден или повечко...
за съжаление и на мен така :| но си има време за всичко
bulgarche
07-16-2006, 22:01
Аз нямам ограничения. Преди няколко месеца съм имал примерно за излизане от града, защото бях всяка седмица в Пловдив и на тях им писна по едно време, но аз пак ходех и след известно време пак всичко ок. После ограничения в облизачнето, понеже немогат да контролират поведението ми, но имах забрани за външният ми въ, визия а-у. Преди няколко дена "аз ще годя в София другата седмица" и последва реплика на майка "Не си ли много малък още да казваш къде ще ходиш". Ама ще си отида в София де. И май това е само. Няма нещо в което ме ограничават. Свикнаха да не ме виждат по 10-тина дена често вече.
`Death`Whore`
07-16-2006, 22:02
Родителите ми не ми забраняват нищо. От край време е така. Даже в момента родителите ми са в друга страна и аз, брат ми и сестра ми сме сами в къщи. Не сме малки.
Общо взето и аз съм така...
Sexapilna_kukla
07-16-2006, 23:18
Nashite ne mi zabranqvat nishto,nito me ogranichavat.Znaqt mnogo dobre,che veche ne sam tolkova malka,puk i imam dostatachno akul,za da precenqvam neshtata.Prosto otdavna mi imat golqmo doverie i za tova nikoga ne sam imala takiva problemi-da mi postavqt vecheren chas primernno,da mi kazvat"tam shte hodish,tam nqma da hodish"i t.n.Prosto vsichko se gradi na doverieto(pone pri men e taka) :wink:
Дам, както каза Дет'Курвата, която ми е сестра - нищо не ми забраняват, знаят, че живея с акъла си.
2 неща си спомням:
* в осми клас ме наказаха да съм се прибрала до 8 за една седмица, щото бях излязла за даскало сутринта и се прибрах чак в 11 вечерта.
*пак в осми клас исках да си пробия пъпа (тъпанарка пълна бях, знам) и те ми казаха - ние пари няма да ти дадем да се пробиеш, ако си събереш пари - прави кфото знаеш. Аз изобщо не можех да събирам пари тогава и естествено, не се пробих. Сега съм им благодарна, ввсъщност.
За друго... не мога да се сетя изобщо.
Интелигентни хора са, аз съм интелигентно дете и се спогаждаме много добре.
На мен не ми налагат норми тъй като аз сам си ги налагам.
Интелигентни хора са, аз съм интелигентно дете и се спогаждаме много добре.
Естествено, че си интелигентна. Няма по-интелигентно момиче от теб.
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-17-2006, 20:31
maika mi zabranqva da izlizam do kusno ... .... (samo maika mi ... a i edna dr. skoba da otvorq ... razvedeni sa kato sum pri ba6ta mii toi ne me ograni4ava... ili dori da go pravi ne sum go zabelqzala)
zabranqva mi ... da se zamislq ... ne mi dava da izlizam izvun grada s priqteli... (kakto kazahte) za drugo ne se seshtam .. otnosno kompa.. ba6ta mi mi dava da si sedq kolkoto si iskam no ne sedq po celi no6ti :D
po skoro moje da se kaje 4e sama se ograni4avam i si zabranqvam nqkoi neshta ... pone se staraq da go pravq ;)
ограничават ме с проклетия вечерен час, със мотивацията, че аз винаги ще бъда за тях дете и те ще се притесняват за мен!
колко познато ви звучи, нали?! :?
Swinkenhoffer
07-18-2006, 00:09
норми и такива глупости няма у нас... ако нещо ми се забранява (примерно да остана цяла нощ някъде си... баси, сетих се за нещо), то се провежда един сърцераздирателен разговор, като не забравям да изтъкна колко съм отговорна, бля бля ииии проблема е решен :mrgreen:
Аз от мнооооого отдавна забрана не съм виждала... дори като им казах, че ще си пробивам пъпа не ми забраниха, а ми говориха неща, с които се опитаха да ме накарат сама да се откажа... така и не се отказах, пробих се \:D/ ...грешка или не - на мен ми харесва!
Мисля, че всеки около мен прекрасно знае, че ако ми се забрани нещо, дори прекрасно да знам, че е пърна глупост, ще го направя НА ПУК... иначе така нещата си вървят отлично, никой не се е оплакал от мен, даже чат-пат чувам колко съм била отговорна, амбициозна и т.н. :mrgreen:
Гадния вечерен час!Ей тва ми в проблема на мен с родителите ми.Иначе са си печени:)
maybelline
07-18-2006, 08:27
Nashite ne mi zabranqvat nishto,nito me ogranichavat.Znaqt mnogo dobre,che veche ne sam tolkova malka,puk i imam dostatachno akul,za da precenqvam neshtata.Prosto otdavna mi imat golqmo doverie i za tova nikoga ne sam imala takiva problemi-da mi postavqt vecheren chas primernno,da mi kazvat"tam shte hodish,tam nqma da hodish"i t.n.Prosto vsichko se gradi na doverieto(pone pri men e taka) :wink:
И при мен е така[/b]
missito_
07-18-2006, 10:10
за съжаление и на мен така :| но си има време за всичко
при мен също е така :cry:
CooL_CheRRy
07-18-2006, 12:08
а мен не ме пускат вънка без да съм си взела GSM-a,не ми дават да стоя на компа(имам право само да стоя по няколко часа на ден) и трябвало да се прибирам рано щото незнам си кви хора имало по улицата.тва са измислици тъпо е да ти казват кво да правиш и кое е правилно и кое е грешно за теб!!
Swinkenhoffer
07-18-2006, 12:24
хах! изобщо не е тъпо... (не знам на колко си), но ако си на 13-16 какво очакваш? да те пускат по цяла нощ да се шматкаш из улиците или да не отлепяш от монитора? в пълното право са си да ти забраняват... и "тези измислици" са си съвсем верни. факт!
ако пък толкова те притеснява това, че ти мислят доброто, то спечели доверието на родителите си, за да ти дават повече волности :-)
и тва се отнася за всички, които недоволстват без основателна причина.
BeBcHeTo
07-18-2006, 13:36
Emi moite roditeli ne mi davat da sedq do kasno navan..........mai e samo tfa det ne mi davat
Общо взето и аз съм така...
родителите ни ще се харесат да ги запознаем :-k
за съжаление и на мен така :| но си има време за всичко И при мен! [-(
moite roditeli sa mnogo qki novipreki tova pak mi zabranqvat nqkoi ne6ta
just_a_kid
07-18-2006, 22:00
На мен общо взето ми имат доверие и нямам много ограничения. Естествено трябва да съм вкъщи в определен час, това си е разбираемо и не се оплаквам.
На мен ми забраняват да седя по цял ден пред компютъра (не се изпълнява от моя страна)
Не ми разрешават да пускам музиката силно (не се изпълнява от моя страна)
Разрешават ми по цял ден да ходя по улиците (не се изпълнява от моя страна)
piece0Fchocolate
07-19-2006, 12:12
Абе тия ограничения са според зависи- ако живеете в сф мн ясно че няма да ви позволяват да се шляете до късно по улиците, но ако сте в някое малко селце дето всички се познават - едва ли биха ви забранили. Аз не съм от село,нито от Сф, но нямам ограничение, понеже имам разум O:)
moonbeam
07-19-2006, 16:08
ami ob6to vzeto i az nqmam osobeni ograni4eniq,trqbva da se pribera do 12 (prez lqtoto,ina4e zimata malko po-rani4ko),koeto za men e dostatu4no,ako sam na kupon s priqteli na koito im imat doverie nqmat ni6to protiv da poseda pove4ko, :smt017 ami za tova s ese6tam v momenta
Ice_Queen
07-19-2006, 19:41
наште са баси задръстените консерви. биха ми забранили всичко което могат. ]
Еххх живот , живот.. :smt011 :smt012 :smt011
lady_of_carnage
07-20-2006, 13:11
[quote=Lake_bodom]наште са баси задръстените консерви. биха ми забранили всичко което могат. ]
Мдам...като се почне:
1. Намали музиката!
2. В 6 часа да си тука (а излзизам в 5 или 4:30 )или 1 седмица няма да излзиаш
3. Ако разбера ,че имаш гадже на него ще му счупя колената ,а ти забрави да излзаш през следвашите 2-3 месеца!
4. Избирай или мий чинийте или храни сестра си
5. Хайде ставай от компа имам работа!(а аз тъкмо сядам!)
6.Ако те видя да излизаш с онея утрепки метълите и скейтърите ,забрави за всякакви екстри!!!
Правете си изводите ... а пък за вечерния час да не говоря...
vankata10
07-21-2006, 18:07
[quote=Lake_bodom]наште са баси задръстените консерви. биха ми забранили всичко което могат. ]
Мдам...като се почне:
1. Намали музиката!
3. Ако разбера ,че имаш гадже на него ще му счупя колената ,а ти забрави да излзаш през следвашите 2-3 месеца!
6.Ако те видя да излизаш с онея утрепки метълите и скейтърите ,забрави за всякакви екстри!!!
хахаха ебаси родителите тия трее да ги фанеш и да ги пребиеш
а по темата: непомня да ми забраняват нещо а и да ми кажат най-вероятно няма да го изпълня... :lol: :lol: :lol:
honey_reflection
07-22-2006, 22:16
Po princip nishto ne mi zabranqvat i nqmam ogranicheniq, zashtoto imat mi doverie ! Ako ima nqkakvi takiva neshta.. veroqtno ne se seshtam za tqh !
DetE-Idi0t
07-31-2006, 13:33
Моите са вдигнали ръце от мен. Стана много от раз. До 16 ме ограничаваха, но от там нагоре почти не.
BeBencEto
07-31-2006, 14:02
ogranichavat me samo da se prebiram kum 10 i 30-11h...ama kvo na mene ne mi puka tova e dosta dobur chas za edno 14 godishno momiche plus tva..mnogo si gi obicham i te mi vqrvat super mnogo..za tova i ne me ogranichavat :-)
Ами имам вечерен час-10:30.Родителите ми са страшно предпазливи.Ограничения.... ай нямам.
cS_LaMeRkA
07-31-2006, 23:57
:shock: о0о тая тема е само за мене слушай те сега ](*,) :
:arrow: Не ми дават да излизам (до центара, на кафета(не съм омрела за тея кафета де,така е думата)
:arrow: Не ми дават да седа до касно на рожден ден това значи че, 22:00 и стига толкова зависи де ако кащата ни е на 2 крачки от нашта това значи някои сасед/ка...ако е по далече по рано :cry:
:arrow: Не ми дават да хода по дискотеки
:arrow: Не ми дават да хода до сентара камоли до друг квартал или град оо абсурт =;
:arrow: Не ми дават да седа даже на саседната улица ако е късно ( ще кажат "Ела те пред нас стойте" :shock: :? )
:arrow: Не ми дават да излизам с приятели (то тва влиза в 1-во)
:arrow: Не ми дават даже да се виждам с гаджето :cry: :cry: :cry:
:arrow: Дават ми да гледам телевизия :!:
:arrow: Дават ми да седа на компютъра до когато си искам (това значи, поне повечето случаи 5:00/6:00 сутринта, ама ако не сам на даскало) понеже преди даскалото ми беше до газа действително и като бех на даскало пак ми даваха да седа до кам 1/2 даже към 3/4 съм седела и после в 07:30 ставаи :? :( :lol: )
:arrow: Дават ми да ям :lol: !
:arrow: Дават ми да пия :D !
:arrow: Дават ми да карам колело :!:
:arrow: Дават ми да ритам :!:
:arrow: Дават ми да хода до някаде (това значи в квартала) )при положени, че 1. съм се обадила на всички те си роднини (баба,дедо,вуйчо,тате,мама) :evil: :evil: 2.съм казала час или горе/долу кога ше се върна и 3. с кой евентуално ще хода... #-o
:arrow: Дават ми да дишам :!:
Еми нз кво повече да ви обеснявам почнах да се нервирам вече и почна да издребнявам сорри 8-[ :oops:
Аиди много ви здраве :smt006
Ne mi nalagat nikakvi normi!
Не ме ограничават!Нашите са ми казали да правя каквото иска обаче да внимавам защото последствията са за мен!
Потребител #4527
08-01-2006, 15:49
Мдам...като се почне:
1. Намали музиката!
хахаха ебаси родителите тия трее да ги фанеш и да ги пребиеш
а по темата: непомня да ми забраняват нещо а и да ми кажат най-вероятно няма да го изпълня... :lol: :lol: :lol:
Да бе, сигурно ще и е лесно да пребие татко мечок?