View Full Version : Възможно ли е нещо да стане ако...
...момчето има сперма по пръстите и пипа момичето по клитора...при положение, че момичето не е отворено...? :smt017
cecko_boy
07-17-2006, 07:02
ako momi4eto ne e otvoreno nqma strashno :)
bulgarche
07-17-2006, 07:29
Какво да стане? Може и патката да ти стане (която май вече е). Ако имав в предви забременяване - да. Това че е девствена няма никакво значение.
alkobalko
07-17-2006, 08:37
Nezavisimo ot tova, che momicheto e devstveno, moje da zabremenee. Vse pak spermata e popadnala v neq. Oshte po-riskovano e, ako e bila v ovulaciq. Taka che, ako pitash za tova- da, moje da nastupi bremennost.
^KaSiDi^
07-17-2006, 08:42
Nezavisimo ot tova, che momicheto e devstveno, moje da zabremenee. Vse pak spermata e popadnala v neq. Oshte po-riskovano e, ako e bila v ovulaciq. Taka che, ako pitash za tova- da, moje da nastupi bremennost.
\:D/ \:D/ \:D/
a do avtora :kak moje da si igraete tolkova bezrasydno ?!? za boga pone malko pomislete kolko pagubni biha mogli da bydat posledstviqta [-X
NicknameANdPasswORd
07-17-2006, 08:51
да бе може да забременее ..... дори след анален СЕкС ...... ако легне по корем и сперматозоиди стигнат до "Котето" й ....
че Купи си Мокри Кърпички ала бала ... Интересно що си се омазал !?
of boje kak moje6 da slaga6 takava tema :smt011 :smt011 :smt011
i ako e otvoreno momi4eto ko moje da stane :smt013 trabva samo da pomisli6 malko :smt013 :smt011 :smt011
Mike-Jones
07-17-2006, 09:36
e nqma losho da sa barate ama da izmiva tiq prus4eta :0
`Death`Whore`
07-17-2006, 10:05
ako momi4eto ne e otvoreno nqma strashno :)
Аман от глупаци! Ако хименът нямаше дупка, от къде щеше да излиза менструацията?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Благодаря!
Има малка опастност,но е възможно!Следващият път внимавайте!
Оххх, те децата ако ставаха толкова лесно лелее... Не, има възможност, но тя е 1 на милион сигурно... Страшно малък е шансът... Не си мислете, че се забременява толкова лесно. Е, понякога наистина става от нищото, така да се каже, но не винаги е така... Да речем ако спермата е повече, тя да потече надолу и да стигне до входа на влагалището, и да влезе в него. Което е доста трудно... Тя трябва да бъде вкарана там поне чрез пръсти. Та сперматозоидите им е трудно да издържат дълго време в киселинната среда на влагалището, и ако някои останат живи, могат да се доберат до шийката на матката и да проникнат през нея.. И ако точно в този период тя се окаже в овулация, може да забременее. => МНОГО МАЛЪК ШАНС, НИЩОЖЕН! Така че споко! :wink:
BeBcHeTo
07-17-2006, 13:02
Moje da zabremenee
ami ako e v cikul i e na 6-tiq den ot nego i pravim qk sex no ne svar6a v neq moje li da zabremenee
teen4eto
07-17-2006, 14:31
...момчето има сперма по пръстите и пипа момичето по клитора...при положение, че момичето не е отворено...? :smt017
Винаги я има вероятността ... Направи си тест ...