Влез

View Full Version : M/u dve mom4eta, koito sa fr. :((( Pomo6t

BaBy_don`t_go
07-17-2006, 10:50
Zraveite. Az sam ot Sf na 16 godini sam, kazvam se Iva. Dopredi 2 sedmici hodih s 1 mom4e, koeto me skusa po-nai detskiq na4in s sms #-o i vsi4ko tova zaradi dvmata negovi fr koito me mrazqt. O6te pove4e 4e dokato bqh na more mi e izneveril. Sled tova toi ti4a sled men i produljava da ti4a, kazva mi 4e me obi4a(v koeto sam obedena 4e ne taka poneje hodihme 1 mesec) no az sam kategori4na, 4e ne iskam da buda s nego. Problemat e tam 4e naposledak se sblijih s nqkolko negovi poznati i izlizam s tqh kato fr, a toi se mukne s tqh zaradi men. 1 ot mom4eta v tazi kompaniq naistina mnogo mi dopada i, mn se razbirame, flirtuvame, zabavlqvame se. Nz dali 4uvstvata mi kum nego sa samo priqtelski ili ne. No ako ne sa tova zna4i 4e me 4akat golemi problemi, za6toto biv6oto mi gadje e fr s nego... Molq vi pomognete mi... Az si misleh da ostavq ne6tata taka, a vreemto da pokaje. no 6te sam vi blagodarna ako mi kajete va6ite suveti :| [-o< [-o< [-o<

santRi
07-17-2006, 10:54
това че са познати не значи нищо.. стига да не са най-добри приятели, щото ще се получи кофти, да го прецакате така.. Но ако много му се кефиш на това момче му кажи да излезете само двамата без бившия ти, кажи му че тка не можеш да се отпуснеш а искаш да се поопознаете... Успех мацка :) и давай по-смело, нищо не губиш

BaBy_don`t_go
07-17-2006, 10:57
това че са познати не значи нищо.. стига да не са най-добри приятели, щото ще се получи кофти, да го прецакате така.. Но ако много му се кефиш на това момче му кажи да излезете само двамата без бившия ти, кажи му че тка не можеш да се отпуснеш а искаш да се поопознаете... Успех мацка :) и давай по-смело, нищо не губиш Ami ve4e stava 2 puti izlizame bez nego... Ama rabotata e tam 4e toi(biv6iq mi) e prosto susuipan i kara vsi4kite si fr da go sujalqvat. I prosto ne iskam da stane mn kofti za nego...

sensa
07-17-2006, 11:15
emi az mislq 4e onova mom4e , koeto ti e zavartqlo glavata , znae kak stoqt ne6tata okolo teb i biv6iqti...... taka4e ne vijdam problema. ako iska da e s teb , nqma da pozvoli na koito i da bilo da mu popre4i

LP_girl_14
07-17-2006, 11:30
Аи ако това момче наистина те харесва,няма да обръща внимание на прикаазките на приятеля му,защото би трябвало да ти има доверие.при предишната ти връзка,нешата са се провалили,именно защото момчето не ти е вярвало и явно не те е обичало,щом е било способно да вярва на всеки друг,но не и на теб.Така че дано този да не прилича на приятелчето си...Прекарвай повече време заедно и лека -полека се отделяйте от другите,оставайте сами,покани го да излезете някъде и т.н.Нека имате време да се опознаете,да си поговорите на 4 очи,а не постоянно да се мъкнете с бившия

BaBy_don`t_go
07-17-2006, 12:25
Аи ако това момче наистина те харесва,няма да обръща внимание на прикаазките на приятеля му,защото би трябвало да ти има доверие.при предишната ти връзка,нешата са се провалили,именно защото момчето не ти е вярвало и явно не те е обичало,щом е било способно да вярва на всеки друг,но не и на теб.Така че дано този да не прилича на приятелчето си...Прекарвай повече време заедно и лека -полека се отделяйте от другите,оставайте сами,покани го да излезете някъде и т.н.Нека имате време да се опознаете,да си поговорите на 4 очи,а не постоянно да се мъкнете с бившия Taka i mislq da napravq :))

koalka
07-17-2006, 12:32
И според мен не те обича.Ако те обичаше,естествено нямаше да постъпи така тъпо.По-добре не се занимавай с него.Така и така нищо няма да е същото,аи нали не те обича.Ясно е,че имаш някакви симпатии към неговия приятел и за това действай.Какво от това,че са познати?

lost_girl
07-17-2006, 14:07
позната история,ако питаш мен поговори с бившия ти и се изяснете,а относно новото ти "приятелче" поговори и с него или пък изчакай малко за да си сигорна в чуствата си