Влез

View Full Version : Началото на нашата връзка..

07-17-2006, 18:09
Нещо Странно Ми Се Случва, което никога преди не ми се е случвало. В момента ходя с едно момче от близо две седмици, виждали сме се 5-6 пъти, а през другото време когато не сме заедно, ми е някакво ревниво такова - каде е, с кого е, какво прави, кога ще ми се обади, кога ще се видим и тем подобни. Не знам , ама тва нормално ли е да се случва още в началото на нашата връзка, или може би защото още не го познавам твърде добре и за това се съмнявам във него?? Или просто искам да стане мое притежание и винаги да знам какво прави той.. а бе някакви филми ми се въртят тука. Вашето мнение?

PLAMENKO
07-17-2006, 18:13
нормално е споко .. наглеждай го.. хаха ама не му имай прекалено доверие щото и тва не е мнг хубаво да ти кажа \:D/

07-17-2006, 18:15
Naprai mu 1na sfirka i nqma da ima6 problemi

07-17-2006, 18:16
да де да, пък и той си ми е ..такъв... дето се пази, и никога не прави първата крачка.. току виш изкочила някоя мадама и го сломи... олииииииииии ши полудеяя....

ne6i4
07-17-2006, 18:17
ами какво да ти кажа...не смята че това е някаква връзка да се виждате 5-6 пъти за две седмици...ама незнам...вие си знате...ама тва не е връзка...как ще тръгнете без да го познаваш?!ей тва ми обясни моля те!за да тръгнеш с някой според мен трябва да го познаваш доста добре!ама вие си знаете...а за начало на връзка хич не е добре!

съжалявам че ти го казвам ама...тва ващо не е връзка! [-( не бива още в началото да е така!явно няма да сте добра двойка!отново се извинявам ама...тва е истината!истината винаги боли но мисля че няма смисъл да те лъжа

cherinka
07-17-2006, 18:20
не6и4, 10х за мнението. и аз така си мисла понякога щото сме твърде различни с него П.С. аз е писах тая тема сорка ма малко обърках тука..

sherry
07-17-2006, 18:27
Може би повече ти пука за това момче...знам ли.И аз много си мисля за приятеля ми,на моменти много съм го ревнувала.Като се опознаете,ако покаже,че можеш да му имаш доверие,ще си по-спокойна.

lost_girl
07-17-2006, 19:09
мила съвсем нормално с споко.........това е признак че много ама много държиш на него

koalka
07-17-2006, 20:51
Нормално е споко!

iiirish
07-17-2006, 22:06
според мен връзката ви е още съвсем в началото, не се познавате достатъчно добре, откъдето следва, че доверието е на доста по-ниско ниво отколкото би трябвало. мисля, че е поради липса на достатъчно доверие

07-18-2006, 12:39
мерси

Lorein
07-18-2006, 13:10
1. Не го познаваш толкова добре, затова се съмняваш в него.
2. За да го ревнуваш, мога да ти кажа само едно :arrow: ВЛЮБЕНА СИ! :)

Samsara`f`
07-18-2006, 14:56
Vnimavai s koli4estvoto revnost!Nali znae6 4e vsi4koe polezno no s mqrka.

santRi
07-18-2006, 15:41
ами какво да ти кажа...не смята че това е някаква връзка да се виждате 5-6 пъти за две седмици...ама незнам...вие си знате...ама тва не е връзка...как ще тръгнете без да го познаваш?!ей тва ми обясни моля те!за да тръгнеш с някой според мен трябва да го познаваш доста добре!ама вие си знаете...а за начало на връзка хич не е добре!

съжалявам че ти го казвам ама...тва ващо не е връзка! [-( не бива още в началото да е така!явно няма да сте добра двойка!отново се извинявам ама...тва е истината!истината винаги боли но мисля че няма смисъл да те лъжа

ами може и двамата да работят и да нямат много време един за друг.. всъщност това не е наша работа...

по темата: яко си хлътнала явно :) лошо няма..само не му звъни постоянно да не се възгордее

zoben_pitbul
07-18-2006, 15:56
Нормално е-още не си го опознала,доверието се гради с времето.Едва ли щом е още началото на връзката ви имаш причина да ревнуваш,но зависи-ако ти е дал повод да се страхуваш от това е нормално.

kobrichka
07-18-2006, 16:47
Мисля че е нормално да го ревнуваш,ако не го ревнуваш изобщо значи не ти пука за него и ти е вси едно каде и с кого е.