View Full Version : Moderated: Кога свършвате по-бързо? По време на секс или...
Въпроса ми е кога свършвате по-бързо като правите секс или масторбирате?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Mi az chesno kazano vuv vtoriq sluchai poradi prostata prichina che se pak defakto sama si dostavqm udovolstvie i znam tochno kak.T`va suvsem ne znachi che priqtelq mi ne znae kak da go napravi,no prosto az poznavam tqloto si po-dobre :wink:
Mi az chesno kazano vuv vtoriq sluchai poradi prostata prichina che se pak defakto sama si dostavqm udovolstvie i znam tochno kak.T`va suvsem ne znachi che priqtelq mi ne znae kak da go napravi,no prosto az poznavam tqloto si po-dobre :wink:
Скъпа ти се изказа като лесбиика :mrgreen: ;-)
Svetlana_Pei4eva
07-17-2006, 18:42
Mi az chesno kazano vuv vtoriq sluchai poradi prostata prichina che se pak defakto sama si dostavqm udovolstvie i znam tochno kak.T`va suvsem ne znachi che priqtelq mi ne znae kak da go napravi,no prosto az poznavam tqloto si po-dobre :wink: i az taka ;)
Скъпа ти се изказа като лесбиика :mrgreen: ;-)hahaha ne, ne sum ,no primerno ako si s nqkoi ot skoro ...kakvo? toi shte znae li vsichko koeto ti haresva ili koeto ne ti haresva...ne bih kazala :wink:
Th3WildAng3l
07-18-2006, 10:54
И аз във втория случай :)
George_tr
07-18-2006, 11:10
Скъпа ти се изказа като лесбиика :mrgreen: ;-)
хаха наистина се изказа така :mrgreen:
eeeeeee mi masturbiraite si togava, za kakvo sa vi muje :)))))) HAHAHAHAHAH
eeeeeee mi masturbiraite si togava, za kakvo sa vi muje :)))))) HAHAHAHAHAH
PRAV SI I BEZ TVA ZA NISHTO NE STAVATE!!!!!!!!!! :smt019 :smt019 :smt019 :smt019
HanoMnaH
07-18-2006, 14:34
Mъсторбиране ;)
Скъпа ти се изказа като лесбиика :mrgreen: ;-)hahaha ne, ne sum ,no primerno ako si s nqkoi ot skoro ...kakvo? toi shte znae li vsichko koeto ti haresva ili koeto ne ti haresva...ne bih kazala :wink:
Разбира се пък и ти сама трябва да му кажеш какво ти харесва и какво не :)