View Full Version : Колко последователни дни..
priti_kiti
07-17-2006, 22:03
... сте се виждали с един и същи човек? :mrgreen: И какъв ви беше той на вас? / гадже,приятел... / Не ви ли омръзна? Всеки ден ли сте се радвали на това,че го/я виждате или просто го правехте за идеята? А според вас нормално ли е момче и момиче да се виждат доста дни поред и да не си омръзнат? И в такива случаи,възможно ли е приятелството да прерасне в нещо повече или броя на срещите не са от значение?
Отговаряйте ако сте имали подобни случаи :smt016
виждам се с приятеля си всеки ден (с 1 или 2 изключения на седмица), но никога не го правя заради идеята, а винаги с чувствотот, че се нуждая да видя усмивката му, да почувствам ръцете му и да усетя колко топла е пръградката му...
колкото до това дали приятелството между момче и момиче може да прерастне в нещо повече ако се виждат всеки ден... ми честно казано не мисля! така по-скоро свикваш с дадения човек, а не че се влюбваш в него
`Death`Whore`
07-17-2006, 22:15
От почти година се виждам почти всеки ден с приятеля си и не ми е омръзнал.
От почти година се виждам почти всеки ден с приятеля си и не ми е омръзнал.
а аз от година вече живея с него и не ми е омръзнал :)
DarthRevan
07-17-2006, 22:44
az poslednite 17 se vijdam s edno momi4e...i nikak ne mi e pisnalo...i blizkite dni kolkoto e vyzmojno 6te prodyljavame taka...i moje i da stanem pove4e ot fr, a sega sme samo dobri drugar4eta i sme si to4no "distancirani" :D 6te vidim s vremeto kvo 6te stane... ;)
Th3WildAng3l
07-17-2006, 23:26
Na men pyk osobeno v na4aloto na vryzkata mi e mn dosadno da vijdam gadjeto si vseki den ... nz za6to taka se polu4ava i sled 4etvyrtiq den ve4e otka4am totalno.
6to se otnasq do priqtelstvo sega to4no sam v takava situaciq - s edin priqtel se vijdame po4ti vseki den .. i predi dva-tri dni az se usetih 4e ne6to sam zapo4nala da hlytvam po nego... => e vyzmojno
Да видим какво имаме, в една чисто хипотетична ситуация, за която говориш:
двама души, срещат се всекдневно.. може ли да са само приятели, ще си омръзнат ли ако се виждат постоянно и какво ще стане, ако нещата прерастнат в нещо повече? Май това са трите основни въпроса.
Двама човека може да имат интерес по между си, ако се виждат всеки ден, както и ако се виждат веднъж седмично. Това не е мерило за чувства. Но щом се виждат всекидневно, значи имат обща приказка, приятно им е един с друг да си прекарват времето. Нека не се лъжем - никой няма да тръгне всеки ден с някой, ако не му е приятно и ако той самия не го желае.
Тук идва тънката граница с 'нещото повече'. За такова е нужно желание и у двамата. Но помисли - какво ще е нещото повече? Една целувка в повече, нещо друго? Тук дори не бих могъл да говоря общо - всичко зависи строго от индивидуалността. Ако двамата изпитват потребност от това да са заедно, ако се радват един на друг - защо не?!
Ако ме питаш нещо по-конкретно може и да ти отговоря. Така общо мога да развивам локуми дорде пропеят първи петли, файда йок. Запомни едно - отговорът е вътре в теб. Потърси го, като го намериш го разгледай от всички възможни страни и сама би могла да достигнеш до него, убеден съм, въпреки че малко помощ от моя страна ще получиш винаги :)
priti_kiti
07-18-2006, 06:27
machoka благодаря ти много.. както и на всички останали..
Гадното е,че проблема не спира само до там - радваме се един на друг,виждаме се и т.н. ..и веднага да се зимаме. Случая е малко по-сложен и се изисква правилно решение,иначе може да стане страшно..
Не смятам да го разказвам на целия форум,но някой път ще ти разкажа,защото съм сигурна,че можеш да дадеш оптималко точен съвет :) Благодаря ти още веднъж.
Пишете още ;)
... сте се виждали с един и същи човек? :mrgreen: И какъв ви беше той на вас? / гадже,приятел... / Не ви ли омръзна? Всеки ден ли сте се радвали на това,че го/я виждате или просто го правехте за идеята? А според вас нормално ли е момче и момиче да се виждат доста дни поред и да не си омръзнат? И в такива случаи,възможно ли е приятелството да прерасне в нещо повече или броя на срещите не са от значение?
Отговаряйте ако сте имали подобни случаи :smt016
Az mislq ,4e 4estotata na sre6tite e ot zna4enie...i sa6to taka vqrvam ,4e prqtelstvoto moje da prerastne v ne6to po-golqmo i po-silno , pri tova 6te e dosta stabilna vrazkata ,za6toto predvaritelno ve4e 6te poznavash 4oveka sre6tu teb mnogo dobre....
Ubeden sam ,4e e normalno pri istinska lubov... da izpitvash nujdata da si vseki den s 4ovek ,koito obi4a6... :wink: :)
miloto_girl_4e
07-18-2006, 07:17
ох, сладурчето ми :mrgreen:
еми.. виж сега, щом излизаш с някого явно имаш интерес към него - било то приятелски или за нещо повече...
но аз лично съм тръгвала с момче, с което бяхме приятели и после.. след скъсването...еми "приятелството ни" вече не съществуваше, може би, защото то се крепеше на това, че и двамата се радваме един на друг..
както и да е..
според мен обаче броя на срещите е от значение, има значение дали се виждаш с някого всеки Божи ден или 1 път седмично, все пак всеки ден сте заедно, всичко правите заедно, не ви омръзва, все има какво да си кажете.. какво по-хубаво от това?
относно това дали може приятелството да прерасне в нещо повече :arrow: границата между приятелството и любовта, както и между любовта и омразата е адски тънка, почти невидима.. лесно може да се премине ... важното е дали сърцето ти го иска и чувства :!:
Отговаряйте ако сте имали подобни случаи :smt016 Да,с приятеля ми се виждам всеки ден и не ми е омръзнал.Какъв е той за мен.....любовта на живота ми.Всеки ден се радвам като го видя.Ако само се харесват и чувствата не са им силни е нормално по някое време да се омръзнат.Ако момичето и момчето са само приятели и са доста близки и си споделят всичко и се виждат всичко,напълно е възможно приятелството да прерастне в любов.
lost_girl
07-18-2006, 08:58
ми с приятелите ми се виждаме всеки ден(защото нямам приятел ;( ) и честно казано малко като чели ни омръзна,и за това момчетата от наща компания ходат при други момичета,,,е тое е нормални при положение че едно момче от мойта компания има гадже от другата компания.а аз много ама много се ядосвам че ни зарязват все едно не се знаем вече от ............години,но какво а ги права.и на въпроса дали сме си омръзнали мисля че отговора е ДА,но според мен трябва и тях да питаме,но няма как :( :( :( :( :(
priti_kiti
07-18-2006, 17:29
Мерси на всички :)
Чакам още съветчета :smt016
luda`flirtajika
07-18-2006, 19:21
seki den sus sestra mi :D:D:D
po temata:po4ti vseki den s nai razli4ni hora :P
NicknameANdPasswORd
07-19-2006, 17:17
Да видим какво имаме, в една чисто хипотетична ситуация:)
Здрасти господин МодераторЕ !!! :) Изобщо не ми пука кой и каде си ?!
Но Все пак .... човекът попита Как да бъдем добри към момичетата и как да ги сваляме !!! и му отговорих ... искрено така както аз направих .... Имам възможността да го правя всеки 1 божи ден по 100 пати .... Не сам глупав Грозен и Мизерен а точно обратното .... Имах страшно много проблеми точно заради това че незнаех как да подходя към момичетата Които харесВам .... И все пак Имаше много SiteS мнохо хора решени да помогнат ... общувах 2 пати поче от нормалното Прочетох доста книжки ... (вярно не ми личи по правописа) .... и така ... дойде въпросният ден когато приложих всичките си усилия на 1 път ... с едно момиче ... и така ден след ден олколо 2 седмици ... и нещата се получиха от само-себе си .... От тогава на сам сме заедно ... Не сам поредният сваляч или поредната зарибявка .... не свалям момичетата за спорта ... А повярвай Вече съм дяволски добър ....Обичам приятелката ми ... Живот и здраве утре ще направим 8 месеца от както сме заедно ... не съм си и помислил за друга .... А колко други имаше покрай нея ... Тя Е Единственото нещо на този свят което ме кара да се усмихвам да дишам да живея ... да плача и да се смея ... Тя е всичко за мен ... Явно много Съм ЗАРИБЕН По нея .... Мога да ви пиша още до утре сутринта или докато ми се потрошат пръстите но ... надали Модератори като теб ... дето само критикуват а не насърчават Потребителите сиреш ЮзърС да пишат и да помагат ... биха ме разбрали .... Сигорно ти е много гаднооо.... Някои ти е Пръснал сърцето на парченца ... точно такъв като мен ЗАРИБИАВАЩ се ... (ака.. не знам дали си момче или момиче не ми и дреме ... Може и ЖЕна да ти е разбила сърцето ... само че с много опит ) .... и за това сега дебнеш зад маската на модератор ... да погваш юзърс ....
Относно по горният въпрос ... Да такава е мноого кофти ситуация ... Повече от година почти всеки ден излизах с момиче ... чисто приятелски начала ... Говорехме си с часове ... излизахме към 18:00 и се прибирахме към 5:00 6:00 но нищо нито целувка нито нещо повече ... Плакала е на моето рамо и аз на нейното .... всичко беше Открито м-ду нас споделяли сме си абсолютно всичко ... и сме говорели на какви ли не теми ... то представи си 1 година доста лаф и доста разходки кафета кина са минали ..... и да ... Имаше момент на Сближаване от гледна точка ... че някои успя да и втълпи че ние може да сме повече от приятели (Тя е супер готина мадама ... средно висока мн красива с чуплива коса) и тя не издържа на напрежението ... и си поговорихме на тази тема и след това си останахме приятели .... вярно глупаво ... но за мен тя бе просто приятелка ... човек без който немога ... човек който обичам но като ПРИЯТЕЛ .. а не като Гадже ... или как да се изразя ... жалко че наскоро нещата приключиха ;) Много рядко се намират хора като нея с който човек може да сподели всичко да направи всичко да се чувства свободен ... да бъде себе си .... :smt010 .....
А И Бате мОдератор .... аиде не ми се сърди малко те Оклеветих по горе .... но Не съди хора дето не познаваш а ????? Само това те моля !
Здрасти господин МодераторЕ !!! :) Изобщо не ми пука кой и каде си ?!
Но Все пак .... човекът попита Как да бъдем добри към момичетата и как да ги сваляме !!! и му отговорих ... искрено така както аз направих .... Имам възможността да го правя всеки 1 божи ден по 100 пати .... Не сам глупав Грозен и Мизерен а точно обратното .... Имах страшно много проблеми точно заради това че незнаех как да подходя към момичетата Които харесВам .... И все пак Имаше много SiteS мнохо хора решени да помогнат ... общувах 2 пати поче от нормалното Прочетох доста книжки ... (вярно не ми личи по правописа) .... и така ... дойде въпросният ден когато приложих всичките си усилия на 1 път ... с едно момиче ... и така ден след ден олколо 2 седмици ... и нещата се получиха от само-себе си .... От тогава на сам сме заедно ... Не сам поредният сваляч или поредната зарибявка .... не свалям момичетата за спорта ... А повярвай Вече съм дяволски добър ....Обичам приятелката ми ... Живот и здраве утре ще направим 8 месеца от както сме заедно ... не съм си и помислил за друга .... А колко други имаше покрай нея ... Тя Е Единственото нещо на този свят което ме кара да се усмихвам да дишам да живея ... да плача и да се смея ... Тя е всичко за мен ... Явно много Съм ЗАРИБЕН По нея .... Мога да ви пиша още до утре сутринта или докато ми се потрошат пръстите но ... надали Модератори като теб ... дето само критикуват а не насърчават Потребителите сиреш ЮзърС да пишат и да помагат ... биха ме разбрали .... Сигорно ти е много гаднооо.... Някои ти е Пръснал сърцето на парченца ... точно такъв като мен ЗАРИБИАВАЩ се ... (ака.. не знам дали си момче или момиче не ми и дреме ... Може и ЖЕна да ти е разбила сърцето ... само че с много опит ) .... и за това сега дебнеш зад маската на модератор ... да погваш юзърс ....
Относно по горният въпрос ... Да такава е мноого кофти ситуация ... Повече от година почти всеки ден излизах с момиче ... чисто приятелски начала ... Говорехме си с часове ... излизахме към 18:00 и се прибирахме към 5:00 6:00 но нищо нито целувка нито нещо повече ... Плакала е на моето рамо и аз на нейното .... всичко беше Открито м-ду нас споделяли сме си абсолютно всичко ... и сме говорели на какви ли не теми ... то представи си 1 година доста лаф и доста разходки кафета кина са минали ..... и да ... Имаше момент на Сближаване от гледна точка ... че някои успя да и втълпи че ние може да сме повече от приятели (Тя е супер готина мадама ... средно висока мн красива с чуплива коса) и тя не издържа на напрежението ... и си поговорихме на тази тема и след това си останахме приятели .... вярно глупаво ... но за мен тя бе просто приятелка ... човек без който немога ... човек който обичам но като ПРИЯТЕЛ .. а не като Гадже ... или как да се изразя ... жалко че наскоро нещата приключиха ;) Много рядко се намират хора като нея с който човек може да сподели всичко да направи всичко да се чувства свободен ... да бъде себе си .... :smt010 .....
А И Бате мОдератор .... аиде не ми се сърди малко те Оклеветих по горе .... но Не съди хора дето не познаваш а ????? Само това те моля !
Отново много добър пост! Браво!
Малко ще се отклоня, но какви са тея "SiteS" и книжки, които си чел? Откъде да ги намеря?