View Full Version : Ужасно
Днес разбрах че брат ми е гей-какво да правя да кажа ли на наще-аз съм по голяма на 18 съм а той на 17-ужассссссссссссс :cry: Чудя се какво да направя :?:
portokalkaa
07-17-2006, 22:32
Emi kato za nachalo pogovori nego pyrvo...ne e li typo da go izkliukarish na vashte?
marina star
07-17-2006, 22:33
ti pak kak razbra 4e e gei?ako naistina e taka nqma6 drug izbor osven da se primiri6 s polojenieto!spored men trqbva da uvajava6 sexualnostta na brat si vse pak re6enieto e negovo jivotat sa6to!dobre e prosto da razbere6 4e e razli4en
според мен ако брат ти не е казал на ваште не го прави и ти,глупаво е да изклукариш малкия си брат като някоя 4 годишна ,когато се чуства готов тои сам ще им каже!
ti pak kak razbra 4e e gei?
Хванах ги у нас с един точно в момент като се целуват и опипват-щях да припадна направо-даже ми е кофти да се прибера у нас и съм в и-нет зала в момента-не знам какво да правя :shock:
bulgarche
07-17-2006, 23:02
Не виждам какво може да се направи. И ако иска ваще да знаят той ще им каже. Може само да го ебаваш ;)
Според мен ще е най-добре да се прибереш и да му кажеш, че си го видяла, от там нататък той ще започне да ти обяснява и ще се разберете, не ходи да го пееш веднага на мама и тате, както правят малките деца, големи хора сте вече. Той сам ще реши дали и кога да сподели това с родителите ви, има и литература на тая тема, ако искате прочетете и двамата по някоя книжка - за споделянето със семейството, търпимостта, същността на хомосексуалността... полезни нещица са!
Не се шашкай, и той е човек, има право да избира - както любимото си ядене, цвят, предаване, така и сексуалността си... поне така си мисля аз. Но при всички случаи поговорете СПОКОЙНО!
моят савет е причакаи го с една метална траба и му разбии главата
с един по малко :twisted: :twisted: :twisted:
И като е гей какво ?! Той ти е брат и според мен не е редно да го наклюкариш на ваште.Опитай се да поговориш с него.В такива моменти има нужда от теб и да има някой,който да го разбира,въпреки сексуалната му ориентация.
момичето треа на шибания гей
"в ребрата нож да му завие
главата с чук да пробие"
после го закарва някаде на по одалечено място копа6 метър :)
полива трупа с сярна кисилина да не го разпознаят
после го поомазваш с гасена вар (защото животните могат да го надушат и да го изкопат)
И казваш на ваще че не си го виждала
хаха говори6 така сяка6 си го правил тва :D
Wu-Tang, много филми си гледал, мойто момче!
TALIBANA
07-18-2006, 01:26
Какво да правиш с тоя гей-знам ли-изчакай го да заспи и го прасни с една тухла по главата- :D :D :D :D
Знам ли-кажи на ваще и вземете и го изгонете от вас-за ко ви е този гей-да ви базикат хората ли? :D
"срещу мен не деи да противостоиш
рискуваш от високо да полетиш
с лан кабела около врата
ще срещнеш ти смърта
твойто момче в ада ще те завлече"
хах мале мно съм зле ](*,)"на господ да се помоля плана да преговоря и да те разпоря" ....... тва е щото
"дългите горещи вечери направо ме разбиват мисълта ми кривят и сяка капка разум ми изпиват и веднъж събуди ли се животинската ми злоба съм готов да пратя сяко копеле в гроба"
АЕ СТИГА ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯ ЩОТО СЪДЕБНИЯ ЛЕКАР ОСТАНОВИ ЧЕ "ДЖЕСИ НА ЛАН КАБЕЛА СЕ ОБЕСИ ОТ 5-ЕТАЖ СЕ ПРОВЕСИ ШОТО С МЕН СЕ ЗАМЕСИ"
ХаХа нищо лично да не се засегнеш МОИТО МОМИЧЕ щото много музика слушам \:D/
Много хубаво, ама наблегни на пунктояцията, в училище трябва да те учат!
Иначе има хляб в тебе, може и да пробиеш някой ден, имайки предвид "смислените" текстове на българския рап /поне на по-голямата част/... но това е една друга тема.
И последното уточнение - на 4-тия етаж съм... сорка, близо беше :-D :mrgreen: :-D
Но тва беше съвсем офтопик... моите извинения на момичето, което е пуснало темата.
аве повечето говорите глупости щото нямате такъв роднина и то брат !! И престанете със тая тъпа комуниска дискриминация живеете във 21 век. Не забравяйте че във другите държави им е позволено и да сключват брак не се излагайте тей да игнорирате хората те не са виновни.
А колкото до сестрата на въпросното момче..... не прави глупости да го обаждаш на вашите ами седни и си поговорете и почнете да се имате като брат и сестра и да се държите заедно и да си помагате когато трябва било то дори и със съвети общувайте повече. И във никакъв случей не го игнорирай и ти щото бил гей той ти е брат и сега е момента да му влезеш във положението и да му спечелиш доверието за да споделя със теб и да ти кажи цялата истина.
Просто го подкрепяй ще има нужда понеже ще му е МНОГО трудно да го сподели със ваще. Е 100% 1-во майка ти ще разбере ама все пак подкрепи го от една кръв сте !!!
п.п. ако искаш ми прати ЛС да си поговорим по тая тема че повечето тука само ще ти дават тъпи съвети
а според мен темата е чиста ебавка. да бе, гей! =D>
Ами не можеш да направиш нищо общо взето.Той е решил да бъде такъв и не можеш да го промениш.И на вен няма да ми бъде приятно,ако попадна в твоята ситуация,но го приеми.Не е нужно ваште да разбират.Може само да се скарат с него.Остави нещата така.
След като прочетох повечето постове се убедих в едно.Искали сме да влезем в Европейския съюз-ДА БЕ ДА!Хора,замислете се,та повечето от вас разсъждават,като набор `49. Та нима ние не живеем в свободна държава??????Та нима момчето няма право да бъде щастливо,защо винаги осъждаме толкова прибързано хората и веднага трябва да го изпортим на мама и татко!Мило момиче,поговори с брат си.Покажи му,че си на негова страна.Разбирай го!Той най-вероятно има сериозно основание да не казва на родителите ви.Да си гей не е болест,не е срамно.Или сега ще го отбягваш,само защото той не харесва противоположния пол.И един съвет от мен,не отричайте и съдете тези хора,защото всичко рано или късно се връща.Помнете,че някой ден живот и здраве и ние ще имаме деца
Violenza
07-18-2006, 07:43
ще срещнеш ти смърта
ПхахАХа е кат' много музика слушаш поне се научи да пишеш! Вместо да се правиш на "пич"
No Comment =;
По темата - абсолютно подкрепям мненията на_Jessy_
ludo_mace
07-18-2006, 10:40
И според мен ти нещо се ебаваш с нас :roll: Хванала си ги у вас да се натискат :smt008 Добре... :smt012
George_tr
07-18-2006, 11:27
Брат ти е за разстрел :smt067
с лан кабела около врата
ще срещнеш ти смърта
хах мале мно съм зле ](*,)"на господ да се помоля плана да преговоря и да те разпоря" ....... тва е щото
"дългите горещи вечери направо ме разбиват мисълта ми кривят и сяка капка разум ми изпиват и веднъж събуди ли се животинската ми злоба съм готов да пратя сяко копеле в гроба"
АЕ СТИГА ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯ ЩОТО СЪДЕБНИЯ ЛЕКАР ОСТАНОВИ ЧЕ "ДЖЕСИ НА ЛАН КАБЕЛА СЕ ОБЕСИ ОТ 5-ЕТАЖ СЕ ПРОВЕСИ ШОТО С МЕН СЕ ЗАМЕСИ"
ХаХа нищо лично да не се засегнеш МОИТО МОМИЧЕ щото много музика слушам \:D/
Момченце, събуди се, не си генгстъ хахахах, позьор прост!
George_tr
07-18-2006, 11:31
АХАХА :-D :-D
Ka6kaval4eto_f
07-18-2006, 11:44
поговори с него
rosskata
07-18-2006, 11:48
:? Мненията на някои психопати хомофоби да не ти правят впечатление- първо.
Второ, напълно съм съгласна с Джеси, с изключение на следното: Гейовете не избират да са такива, те се раждат такива...
На брат ти му е много трудно. :? Той е осъзнал че е гей и едва ли се гордее с това, имайки предвид колко негативно е настроено обществото. Ако държиш на него, трябва да говориш с него и да го убедиш, че за теб това също е шок, но ще го приемеш. ПОкажи подкрепа и разбиране. :smt056 Гейовете не са хора с рога и опашки, аз имам един близък познат, кой то е гей и е страшен пич. Имайки предвид, че не брат ти хич не му е лесно, моля те не му усожнявай живота като казваш на ваште. :smt018 МНого е вероятно те да не го разберат както ти би могла. Те са от друго, по- консервативно поколение.
Сега ме мързи да пиша повече, но ще ти каж едно- това каква е ориентацията на брат ти не го прави по- различен опт преди. Опитай се да го разбереш и приемеш. :roll: Ако искаш, пиши ми ЛС.
Kill Zone
07-18-2006, 12:18
Ми като за начало...хм ако темата е истинска просто си погови с него но това не пречи.Аз ако разбера че сестрами елизбийка абсолютно нищо няма да и кажа,защото и да го направя се тая промяна няма да има такаче се тая.Да не ти пука и да те ебават голямата работа все пак ти е брат и се тая.А за ваще...ти си решаваш.
А към оная пубера вживяващ се като джак изкормвача......само а те светна че ако си мислиш че нещата се уреждат и оправят така......ми май накрая ти ще си покрития с гасена вар... :twisted:
Е и? Да не би да е смъртно болен, че толкова се шашкаш. Поговори с него и толкова. И в никакъв случей не го казвай ти на родителите си ами остави той сам да им каже. Иначе ще е доста тъпо.
kaloqn_pe6o
07-18-2006, 13:59
а според мен темата е чиста ебавка. да бе, гей! =D>
хахаха и според мен темата си е чиста измишльотина.някой тука се изебава с вас а вие се счупихте от разсъждения :mrgreen:
Mike-Jones
07-18-2006, 14:04
с лан кабела около врата
ще срещнеш ти смърта
ХаХа нищо лично да не се засегнеш МОИТО МОМИЧЕ щото много музика слушам \:D/ XAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXQXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA MUAXXAXAXAXAXAXAAXXA NAPRAVO XAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAX EI BRATO TI ME RAZBI EI IZROD :) XAXAXAXAXAXAAXXAXA =D> =D> =D> =D> =D> =D> ;) Wu-Tang is here forever - motherfuckers za brati :0 shte e nujna mai kastracia
Влезте в положение и помогнете с някой полезен съвет ако можете-не е лъжа и майтап-а е истина това което ви пиша и ви питам-баси хората-ако на вас се случи-и така да ви кажат ще ви видим как ще го понесете :cry:
Mike-Jones
07-18-2006, 15:00
xaide serioznata ami zna4i pogovori s nego az nqmam nishto protiv geiovete i te sa xora vse pak noo tova e golqm udar za roditelite ti naistina : to tuka bg ria taka xorata po drugo mislene imat kum geiovete i tai losho se durjat s tqx nesa gi prieli v obshtestvoto
Luciferian
07-19-2006, 06:10
Днес разбрах че брат ми е гей-какво да правя да кажа ли на наще-аз съм по голяма на 18 съм а той на 17-ужассссссссссссс :cry: Чудя се какво да направя :?:
OMFG......
Не им казвай. Те така или иначе ще разберат някой ден. Но по-добре да не е от тъеб, за да не ти тежи съвестта, че точно ти си го издала...
Брат ти е за разстрел :smt067
shte trqbva da se suglasq...
tfa neshto kolkoto i liberalno mislene da ima 4ovek...ne e normalno [-X
ako beshe, shteshe da ni e vrodeno, neshto kato druga rasa :shock:
Ей да не са излагате такива като кифажий.
А сестрата на това момче неможа ли да прочете 2-3-5 кадърни поста не да чете глупостите на пуберите дет си мислят че гей се става ей тей когато си поискаш.
Българите си оставаме ограничени хора и ще продължим да живеем във каменната ера докато хората живеят във бъдещето. Недай си боже някой от тея глупци дет са писали глупости против геовете да стани министър и такъв тапанар ще представя България каде да варите ве ? селяни може да живеете у софия ама пак сте селяни :evil:
Ей да не са излагате такива като кифажий.
А сестрата на това момче неможа ли да прочете 2-3-5 кадърни поста не да чете глупостите на пуберите дет си мислят че гей се става ей тей когато си поискаш.
Българите си оставаме ограничени хора и ще продължим да живеем във каменната ера докато хората живеят във бъдещето. Недай си боже някой от тея глупци дет са писали глупости против геовете да стани министър и такъв тапанар ще представя България каде да варите ве ? селяни може да живеете у софия ама пак сте селяни :evil:
ti 4uvash li sa kfo prikazvash ?? :shock: GEIOVETE LI SA BUDESHTETO ?!?!? =D>
ne просто не трябва да ги дискриминирате толкова много и те са хора.
както ти си човек и имаш чуства така е и един гей със нищо не е по различен от теб освен че си доставя удоволствието със партниор от другия пол.
dobre, tfa spored teb e neshto normalno taka li ??
по какъв критерий съдиш че не е нормално ? щотото мнозинството тей са казали или ?
Нормално е все пак светът и хората са различни както цветовете на дъгата :wink:
Незнам защо ама лезбийките съм ги приел,но гейовете са извращение..
Знам,хора са и т.н. и т.н. ,но не ги приемам - против тях съм..
suda po tfa 4e v prirodata kude si vijdal podobno qvlenie ??? tfa e zabolqvane na psihikata, nqma nishto normalno v tfa i ne smqtam 4e trqbva da se tolerira...ne me razbirai pogreshno, ne sam s nekfi nacistki sujdeniq, prosto ne gi podkrepqm i ne smqtam 4e e normalno - te da si praat kfot iskat , da si sa dup4at otzade...jivota si e tehen
е как много ясно винаги лезбийките ги приемате ама геовете не те нямат руси коси цици и такива екстри :wink:
имат си право на живот хората все пак щом у другите държави са ги приели и им позволяват да сключват брак...
е как много ясно винаги лезбийките ги приемате ама геовете не те нямат руси коси цици и такива екстри :wink:
имат си право на живот хората все пак щом у другите държави са ги приели и им позволяват да сключват брак...
:lol: :lol: :lol: Някой гейове и такива неща имат ей! Ама и тях не ги харесвам ! ;)
be s lesbiikite sushtata rabota - prosto shoto pove4eto im e kato fiks ideq da praat 3-ka s lesbiiki
se e geiska istoriq
a kolkoto do braka...az li4no ne vqrvam v tazi instituciq, no spored men brak-a mejdu geiove/lesbiiki si e napravo podigravka...
тей ся да влезем във положението на момичето вие ако бяхте какво бихте направили ?
нима бихте го заебали щот бил гей не забравяйте че е ваша кръв брат....... и неможе да го отпишете като човек и роднина не забравяйте че след време ни оставам само братята и сестрите :? и ако отбягваш брат си поради тъпата причина че бил гей......
Авторката до някаде може да се гордееш щотото ще те разбира както 1 момиче дори неможе да те разбере и ще ти дава добри съвети просто гордей се със него нищо че бил гей и 98% от хората у тая държава не ги приемат
estestveno 4e nqma da go otebava, toi i e brat za boga, ama tfa 4e e gei ne e neshto s koet da se gordee, kakto kazah tfa go smqtam za bolest az...da mu pomogne kakto moje, da ne go porti
ем помагането във тяхното положение ще стани ако му е много добра приятелка и да споделя със него да си говори със него да общуват повече и най вече да не слага винаги на 1-во място това че брат и е гей.
А колкото до туй че ней гордост може аз не съм казал да лепи билборди че брат и е такъв.
hahahahahahahahah =D> dostignahme konsensos :lol:
значи решихме проблема :) да си обича брата и да не и пука какъв е що е той и е брат туй е най важното :)
Други проблеми за разрешаване докато сме на линия :mrgreen:
абе може пък да е бисексуален :) т.е. да си пада по момичета и момчета и в случая да си е паднал по момче
suda po tfa 4e v prirodata kude si vijdal podobno qvlenie ???
Po-golqma 4ast ot delfinite i maimunite sa biseksualni. Prosto pravqt sex i za kef.
Momi4e, podkrepi go toi ti e brat za boga!
olive_oil
07-20-2006, 21:02
първо говори с брат си!Ако родителите ви са печени и той иска,им кажи,ако не иска обаче,не им казвай