Влез

View Full Version : днеска си поиска

santRi
07-18-2006, 13:51
днеска, както си лежахме на плажа и се целувахме... той ми каза, че иска да правим любов.. прозвуча ми доста забавно.. казах му, че щом няма да е само секс, а ще е любов, нямам нищо против.

да ама не. била съм САМО с едно момче досега общо 6 пъти и всеки път ме болеше и си мисля че и този път ще ме боли.. знам че е нормално да ме боли, все пак от скоро съм почнала, но си мисля, че ще се почувства гадно като види че ме боли. Много искам да сме заедно, сигурна съм, че сексът ще е много добър, просто защото супер много го искаме и двамата.
Не знам дали да не изчакаме още малко, този страх ще си остане.. не искам да имам фобия към секса, но понякога от болката губя всякакво удоволствие :cry: :cry: :cry:

kin
07-18-2006, 14:00
ми обясни му как стоят нещата, че искаш но винаги те е боляло и може и тоя път да те боли и те е страх. може да пробате и тои да внимава не мисла че това е причина да те резне ако той е свестен

NeSTa_86
07-18-2006, 14:02
еми малко повече се овлажни и тогава няма да те боли.
Бах тва скоро....6 момчета са е минали, а почнала от скоро :lol:

santRi
07-18-2006, 14:09
абе ей, за каква ме имаш 6 момчета... 6 пъти, но само с едно момче.. лелее :(

cecko_boy
07-18-2006, 14:28
Ami vuzbudi se dostatu4no i trqbva da si dobre ovlajnena i nqma da te boli :)

a shtom 6 puti te e ebal edin na4i ne tyrsi pri4inata v tebe , a v mom4eto moe da ne e kadurno ..... si4ko se slu4va :)

HanoMnaH
07-18-2006, 14:33
Akо ходите от 15 дена както пише долу.....забрави да му дадеш...ще те напращи и ще избяга :) Повечето от тея който се обичат мой приятели дето ходят по 1 година вече...си признават че момичетата не са поскали до 5-тия месец.....то и мойто е нещо такова ама скоро :) ще има давай Миркоооо \:D/

Mike-Jones
07-18-2006, 14:43
Бах тва скоро....6 момчета са е минали, а почнала от скоро :lol:axxaxaaxxaaxxa ei nesta :) xaxaxaxa vinagi me karash :) da se xilq brat :) kefish mnogo tuka :) dqdo mi i toi pro4eti :) axxaaxaxxax sheshe da ludne ei :))) pozdravi !

Mike-Jones
07-18-2006, 14:47
e kakvo tolkos ta boli she go nakarash da te oblije xubavo i gotovo i togas da puska zmiqta

koalka
07-18-2006, 14:56
Ами ясно,че ете е страх,но трябва да го преодолееш,защото и двамата го искате.Ако той адски много те възбуди и ти много го желаеш според мен няма да имате проблеми.Но се надявам,че го правите от любов!От колко време ходите?

07-18-2006, 15:01
Ами ясно,че ете е страх,но трябва да го преодолееш,защото и двамата го искате.Ако той адски много те възбуди и ти много го желаеш според мен няма да имате проблеми.Но се надявам,че го правите от любов!От колко време ходите?
:-s

santRi
07-18-2006, 15:09
ходим от малко от 15 - 16 дни.. иначе излизаме от месец и половина. Не знам.. дори и само да спи с мен и после да ме остави (в което се съмнявам) не мисля, че ще го преживея трудно... Тука морските хора разсъждаваме малко по - иначе. Не чакам да го заобичам много силно, за да правим секс. Не искам да прозвучи грубо, но тези които чакат по 5 6 месеца докато си поискат понякога ме изкарват от нерви. Как е възможно едно здраво право момче 5 месеца да не прави секс и да не бърза за никъде..

още повече пък като се харесваме.. няма смисъл да чакаме :?
но ме бърка това как да му кажа да бъде по - нежен и внимателен ако тръгне грубо..

kristini4ka
07-18-2006, 15:14
ходим от малко от 15 - 16 дни.. иначе излизаме от месец и половина. Не знам.. дори и само да спи с мен и после да ме остави (в което се съмнявам) не мисля, че ще го преживея трудно... Тука морските хора разсъждаваме малко по - иначе. Не чакам да го заобичам много силно, за да правим секс. Не искам да прозвучи грубо, но тези които чакат по 5 6 месеца докато си поискат понякога ме изкарват от нерви. Как е възможно едно здраво право момче 5 месеца да не прави секс и да не бърза за никъде..

но ме бърка това как да му кажа да бъде по - нежен и внимателен ако тръгне грубо..
Mnogo si zle...samo tva moga da kaja...A verno ovlajni se dobre i ne bi trqbvalo da te boli!

sexy_tigar4e_MM
07-18-2006, 15:17
Бах тва скоро....6 момчета са е минали, а почнала от скоро :lol:

i az sum na su6toto mnenie =D> .Boli te 6toto ne si vlajna

sexy_tigar4e_MM
07-18-2006, 15:20

mila,ne se obijdai ama za takiva kato teb deto puskat na mom4etata na 2-rata sedmica si ima edna dumi4ka ama nqma da q kazvam,seti se sama.
ne se li zamislq6 4e moje da e trugnal s teb samo za sex?? puk 6 mom4eta ne se malko(na kolko se godini)

sexy_tigar4e_MM
07-18-2006, 15:23
абе ей, за каква ме имаш 6 момчета... 6 пъти, но само с едно момче.. лелее :(
aaa izvinqvai sega go vidqh, i vse pak 2 sedmici sa malko [-(

07-18-2006, 15:25

Еми е така с устата ще му кажеш, ако ходеше повече време с него и си имахте пълно доверие нямаше да се чудиш как даму кажеш!Аз с моя приятел хода от 9 месеца почти и сме го правили само няколко пъти и винаги в началото му боли и му казвам когато ме боли да е по-внимателен и той ме пита как ми е добре и как ме боли и не се притесняваме един от друг.А ти кат искаш да му пускаш на втората седмица се оправаяи тва си е твое решение, но мисля че треа се увлажниш повече и да е по-внимателен...все някак треа да му го кажеш!

santRi
07-18-2006, 15:27
а колко според вас е нормално а чакаме...месец..два ...три..
и наистина ли ще съм "лека" ако му пусна на 3-тата седмица.. бях убедена че го искам.. пък сега..

kiki riki
07-18-2006, 15:34
Pfu aman ve4e :twisted: samo znaete da uprekvate i da lepvate razni etiketi na horata 6tom tq si e precenila 4e iska da spi s nego nqma nujda da i kazvate 4e 2 sedmici bili malko vse pak tq si go e precenila kato nqmate kakvo da kajete po konkretniq vapros nqma nujda da se izkazvate nepodhodq6to

MauMyHkaTa
07-18-2006, 15:52
За мен също 2 седмици е малко време,но така смятам аз! И...kiki riki, тя като си го е решила - да прави каквото си знае! Не е нужно да се разубеждава от нашите мнения в крайна сметка!!! Това че ние казваме какво мислим е друг въпрос!
Проблемът на santRi може да не е само в т'ва, че не е навлажнена, "тясна" ...или пък пича да е ..надарен! :)

^KaSiDi^
07-18-2006, 16:22

Mnogo si zle...samo tva moga da kaja...A verno ovlajni se dobre i ne bi trqbvalo da te boli!

stiga tq e bila zle....az napylno q razbiram,ne e neobhodimo da chaka 5 6 meseca,za da moje da se otdade na nqkoi.... [-X

a po temata,vqrvai,che tozi pyt shte e razlichno i che nqma da te boli,fakt e,che pri nas momichetata vs e mn poveche na psihicheska osnova :P aide uspeh mila :wink:

Sexapilna_kukla
07-18-2006, 16:22
Napravi go,kogato ti samata se pochuvstvash gotova i go poiskash!Nie primerno ako ti kajem:"Izchakai 2-3-5meseca"ti nqma da ni poslushash nali,tova zavisi edinstveno ot teb,a ne ot nqkoi drug!I ne se pritesnqvai,che shte izglejdash "leka" v ochite na priqtelq si-toi ako te e opoznal dobre i znae kakvo predstavlqvash nikoga nqma da si pomisli takova neshto za teb,kakvo losho ima v tova,che go jelaesh i iskash da mu se otdadesh-tova e neshto napalno normalno!Kakto veche kazah-shtom go iskash,ami napravi go!Ne pozvolqvai drugite da nalagat mnenieto si :wink:

santRi
07-18-2006, 16:24
Благодаря Ви много :) ще поговоря с него по темата \:D/

Mike-Jones
07-19-2006, 20:40
Благодаря Ви много :) ще поговоря с него по темата \:D/ a taka i da ima hard core samo

exelero
07-20-2006, 00:10
да бе и 2-та го желаем със 2 думи искам да съм курвичка ама ме боли ;( що така цели 6 бастуна ме минаха и още ме боли...... колко още да мина че да не ме боли плс искам да прая секс със приятела ми щото ми казаха приятелките че като правим секс и той много ще ме обича и няма да се разделим НИКОГА :mrgreen:

кефиш ме авторката {} :-&

^SeXyTo^^^
07-20-2006, 01:08
k-3 malko grubi4ko ot tvoq strana(ne 4e ne e vqrno),no momi4eto ima nujda ot kuraj a ne ot upreci.6tom e re6ila neka go napravi.vseki sam razbira koga e gotov za sexa,no i men mi e 4udno kak 6e go e praila 6 pati i o6te 6e q boli,da ne bi da ima problemi s vazbujdaneto i da ne se ovlajnqva dostatu4no?!Ili toz s koito go e pravila e bil nqkoi tapanar koito samo e ragal bez da se saobrazqva i bez da bade nejen. :-k :-k :-k

jerry_rsg
07-20-2006, 04:50
Ама вие морските наистина сте доста шантави. Първо си си хванало едно гадже, което не знам кога си му пуснала, но "пича" е бил толкова куц, че от 6 пъти нито един път не е успял да прави секс с теб както трябва. Второ това е първата толкова шантава тема в която се говори за страх от секс, но не от първия път, а от поредния сексуален акт. Ами ако тоя се окаже по-куц и от другия? Какво ще правим тогава?
Трето ако смяташ, че 2 седмици не те правят лека ... то аз скоро идвам към морето за около 2 седмици и НЕЩО ПРОТИВ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ

santRi
07-20-2006, 13:04
да бе и 2-та го желаем със 2 думи искам да съм курвичка ама ме боли ;( що така цели 6 бастуна ме минаха и още ме боли...... колко още да мина че да не ме боли плс искам да прая секс със приятела ми щото ми казаха приятелките че като правим секс и той много ще ме обича и няма да се разделим НИКОГА :mrgreen:

кефиш ме авторката {} :-&

не съм казала това.. и не мисля, че щом съм била с едно момче това ме прави курвичка..

Mike-Jones
07-20-2006, 18:42
Ама вие морските наистина сте доста шантави. Първо си си хванало едно гадже, което не знам кога си му пуснала, но "пича" е бил толкова куц, че от 6 пъти нито един път не е успял да прави секс с теб както трябва. Второ това е първата толкова шантава тема в която се говори за страх от секс, но не от първия път, а от поредния сексуален акт. Ами ако тоя се окаже по-куц и от другия? Какво ще правим тогава?
Трето ако смяташ, че 2 седмици не те правят лека ... то аз скоро идвам към морето за около 2 седмици и НЕЩО ПРОТИВ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :shock: :shock: xaaxxaxaxaxaxa whoo is mike jones coming

jojolin
07-22-2006, 09:27
Stiga s tez prostotii, ako iska momi4eto moje da spi s nego i na 1vata sedmica, tova si e li4no nein problem !Kvi sa tezi razbiranie ot vremeto na baba mi? Da 4aka 5-6 meseca?? Za6to ne i da ne pravi sex sled svatbata..ostana da i kajete! Imam edni moi priqteli, koito hodqt ve4e 6 meseca i ne sa pravili sex- tova si e napravo ne4ove6ko! :-k az s moq priqtel kato pravihme sex , bqhme hodili malko pove4e ot mesec, no ako ima6e po-rano udoben slu4ai, bih se suglasila, za6toto mnogo dobre go poznavam i znam , 4e nqma da me pomisli za "leka" puk i vuob6te ne mi puka kakvo mislqt drugite! Taka , 4e davai , otpusni se i sum sigurna, 4e 6te bude hubavo! :wink: