Влез

View Full Version : Пак се скарахме .. ами сега? :(

07-18-2006, 14:44
Значи с моя приятел ходим вече от 8 месеца и напоследак мн се караме..:( и не мога да разбера защо .... за най-млактаа причина и веднага става скандал... ужас направо :( чудя се вече какво даправя пак всъщност аз мн го обичамммммм и той така казва ама нз... дали евярно или не.. та въпроса ми е следния да остана ли с него или не? вие как мислите? :cry:

KpuCeTo
07-18-2006, 14:59
ami hodite veche 8 meseca i napulno normalno da se karate vse pak kakto ti taka i toi ste se prevurzali edin kum drug i sigurno mnogo te revnuva kakto i ti nego.i ot nai malkoto stava golemiq skandal.spored men ako naistina kazva che te obicha i ti nego ne go ostavqi zaradi tova ima oshte kakvo da prejiveete che da se ostavite zaradi edni obiknovenni i normalni skandali.samo budi turpeliva!!!i gledai ako zavisi ot tebe da ne se karate za gluposti:))

koalka
07-18-2006, 15:06
Ами нормално е да се карате.Във всяка връзка има такива проблеми,но това според мен е труден период и,въпреки че се карате вие се обичате.Приятелят ти те обича и това не си личи в караниците,а в други моменти.Така че спокойно.Това ще отмине.А защо не се разберете да се опитате да не се карате толкова много.

Nadelina
07-18-2006, 15:07
Shte mi e gadnu ako dam losh syvet.. obache az mislq che trqbva da si dadete malko pochivka.. zashtoto samo taka shte osaznaete kolko se obichate i dali iskate da ste zaedno.. samo taka shte osaznaete kakvo imate kogato ste zaedno i kogato ste razdeleni.. Jelaq ti uspeh!

jujka
07-18-2006, 15:11
Rabotata e tam 4e prekaleno mnogo se obi4ate moje bi i za tova se karate taka..pogovori s nego vmesto da pitash dali da se razdelqte i go pitai dali ti ima doverie za vsi4ko kakto i ti na nego :) successss:) :P

luda`flirtajika
07-18-2006, 15:13
naistina napulno normalno e da se karate-vse pak 8 meseca ste zaedno,no sum suglasna s Nadelina-daite si po4ivka :P

JiMiTo
07-18-2006, 15:15
разделете се за 1-2 седмици да си домъчнеете малко... след това ша оцените това което значите един за друг и нещата може и да се пооправят ...поне според мене

luda`flirtajika
07-18-2006, 15:19
разделете се за 1-2 седмици да си домъчнеете малко... след това ша оцените това което значите един за друг и нещата може и да се пооправят ...поне според мене
a moje i da ne se...za kakvo da riskuva.... no puk ako ne se pone shte razbere 4e ne sa bili edin za drug,no i az kato teb mislq 4e shte se poopravqt

santRi
07-18-2006, 15:32
щом си сигурна че те обича.. няма от какво да се притесняваш. аз смятам че ви трябва малко време да се разделите (отиди на село или някъде с вашите) за да си липсвате.. като се върнеш всичко ще е много по добре

lost_girl
07-18-2006, 20:47
naistina napulno normalno e da se karate-vse pak 8 meseca ste zaedno,no sum suglasna s Nadelina-daite si po4ivka :P

и аз съм сагласна с вас двете

CECO_NOVAK
07-19-2006, 22:47
kogato se karate i kogato se zdobrqvate se obi4ate o6te pove4e

`Death`Whore`
07-19-2006, 22:49
Никаква почивка! Просто поговори с него, когато е спокоен, и му кажи да се опита да посмекчи характера си и да не ти крещи. Ти ще направиш същото, естествено. Караници винаги има.