View Full Version : Пак се скарахме .. ами сега? :(
Значи с моя приятел ходим вече от 8 месеца и напоследак мн се караме..:( и не мога да разбера защо .... за най-млактаа причина и веднага става скандал... ужас направо :( чудя се вече какво даправя пак всъщност аз мн го обичамммммм и той така казва ама нз... дали евярно или не.. та въпроса ми е следния да остана ли с него или не? вие как мислите? :cry:
ami hodite veche 8 meseca i napulno normalno da se karate vse pak kakto ti taka i toi ste se prevurzali edin kum drug i sigurno mnogo te revnuva kakto i ti nego.i ot nai malkoto stava golemiq skandal.spored men ako naistina kazva che te obicha i ti nego ne go ostavqi zaradi tova ima oshte kakvo da prejiveete che da se ostavite zaradi edni obiknovenni i normalni skandali.samo budi turpeliva!!!i gledai ako zavisi ot tebe da ne se karate za gluposti:))
Ами нормално е да се карате.Във всяка връзка има такива проблеми,но това според мен е труден период и,въпреки че се карате вие се обичате.Приятелят ти те обича и това не си личи в караниците,а в други моменти.Така че спокойно.Това ще отмине.А защо не се разберете да се опитате да не се карате толкова много.
Nadelina
07-18-2006, 15:07
Shte mi e gadnu ako dam losh syvet.. obache az mislq che trqbva da si dadete malko pochivka.. zashtoto samo taka shte osaznaete kolko se obichate i dali iskate da ste zaedno.. samo taka shte osaznaete kakvo imate kogato ste zaedno i kogato ste razdeleni.. Jelaq ti uspeh!
Rabotata e tam 4e prekaleno mnogo se obi4ate moje bi i za tova se karate taka..pogovori s nego vmesto da pitash dali da se razdelqte i go pitai dali ti ima doverie za vsi4ko kakto i ti na nego :) successss:) :P
luda`flirtajika
07-18-2006, 15:13
naistina napulno normalno e da se karate-vse pak 8 meseca ste zaedno,no sum suglasna s Nadelina-daite si po4ivka :P
разделете се за 1-2 седмици да си домъчнеете малко... след това ша оцените това което значите един за друг и нещата може и да се пооправят ...поне според мене
luda`flirtajika
07-18-2006, 15:19
разделете се за 1-2 седмици да си домъчнеете малко... след това ша оцените това което значите един за друг и нещата може и да се пооправят ...поне според мене
a moje i da ne se...za kakvo da riskuva.... no puk ako ne se pone shte razbere 4e ne sa bili edin za drug,no i az kato teb mislq 4e shte se poopravqt
щом си сигурна че те обича.. няма от какво да се притесняваш. аз смятам че ви трябва малко време да се разделите (отиди на село или някъде с вашите) за да си липсвате.. като се върнеш всичко ще е много по добре
lost_girl
07-18-2006, 20:47
naistina napulno normalno e da se karate-vse pak 8 meseca ste zaedno,no sum suglasna s Nadelina-daite si po4ivka :P
и аз съм сагласна с вас двете
CECO_NOVAK
07-19-2006, 22:47
kogato se karate i kogato se zdobrqvate se obi4ate o6te pove4e
`Death`Whore`
07-19-2006, 22:49
Никаква почивка! Просто поговори с него, когато е спокоен, и му кажи да се опита да посмекчи характера си и да не ти крещи. Ти ще направиш същото, естествено. Караници винаги има.