Влез

View Full Version : ZA BOLKATA!!!

Cvetoslava
07-18-2006, 23:56
Zdraveite.Imam problem ... zna4i mnogo me boli pri vkarvane!Otvorena sum.. ne tova e problema.Problema mi e 4e tam doly sum mnogo suha i pru vkarvaneto umiram ot bolka.Molq vi naso4ete me kum nqkakvo re6enie na problema mi ... 10X predvaritelno

masterpiece
07-18-2006, 23:59
sigorna li si 4e e ot suhoto ?

Cvetoslava
07-19-2006, 00:00
Napulno sum sigurna .. a i nqma ot kakvo drugo da e

MauMyHkaTa
07-19-2006, 00:12

_Jessy_
07-19-2006, 00:56
Има различни видове лубриканти в сексшоповете /лубрикантите са смазващи течности/. Ако те е срам да идеш в магазина - помоли приятеля си да купи вместо теб.
Иначе съм чувала, че ставало и с бебешко олио, било безвредно... то нормално, нали е бебешко :-k

Klizmata
07-19-2006, 01:00
Mi probvai s ne6to ovlajnqva6to...ili ne6to takova.Pri4inata poradi koqto moje da si suha 4e nemoje e taka kakto si sedi6 i izvednuj a po4ne6 da pravi6 sex purvo trqbva da ima malko lubovna igra dokosvane i taka 6te stane6 mokra,no ima i takuv tip hora deto sa suhi taka 4e izpozlvai ovlajnitel nqkakuv ako e taka...

Cvetoslava
07-19-2006, 01:57
Blagodarq na vsi4ki za pomo6ta:)))Ami 6te ida do Sex Shop-a 6te vzema lybrikant:}}} vie stiskaite palci i pak mnogo blagodarq :}}

07-19-2006, 02:13
Пробвахме с някакав лубрикнт който вървеше с една кутиика Sportex, но несе получи... възможно ли е нещо да сме се омазали(така де) в използването му?

koalka
07-19-2006, 05:07
Ави недей като си суха да правиш каквото и да било.Не се възбуждош достатъчно и за това е така.Просто с приятеля ти удължете люовната игра и му кажи да те възбуди повече.

kiki riki
07-19-2006, 08:04
щом лубриканта не е помогнал е възможно да имаш генекологичен проблем по добре отиди на лекар

Cvetoslava
07-19-2006, 15:44
Ami problema ne e v priqtela mi ... toi me vazbujda adski mnogo ... i az neznam ot kakvo moje da e tazi suhota.... no moje naistna da otida na lekar.. za6toto neznam dali e normalno da sum suha...no bolkata e neturpima prosto ... pls pomognete da namerim nqkakvo re6enie :(

Sexapilna_kukla
07-19-2006, 16:52
Ami edinstvenoto reshenie spored men e lekar!Nie tuk kakvoto i da ti kazvame,izglejda,che ne pomaga,taka che,za da ne se izmachvash poveche idi na ginekolog i dano vsichko se opravi!

SuN4o_F
07-19-2006, 19:33
hm i na men mi se e slu4valo da sam suha i da me boli no tarpq malko i sled tova e ovlajnqvam super mn i np

James
07-19-2006, 19:54
Ами мацка виж сега.Няма смисъл да купуваш каквото и да е от Секс шоп поради няколко причини:
1.Наценката е доста голяма(същата работа е и в аптеките)
2.От къде си сигурна какво ти продават и дали то е първо с неизтекъл срок и т.н...
Та да забравим формалностите...Според мен просто трябва да отидеш до аптеката и да си земеш "Вагинален овлажнител" бил той съвместим с латекс или не и да пробваш,а пък ако и с това не стане просто потърси лекарска помощ.
Късмет.

Mike-Jones
07-19-2006, 20:01
da lije tam pove4e xaxa;)

priatelq...
07-19-2006, 22:04
da lije tam pove4e xaxa;)

idiot!...

CaSsPeR
07-19-2006, 22:25
sqkakvi nesmisleni otgovori ima nai dobre e da ide6 v sex shopa .. nqma ni6to sramno kazva6 4e iska6 ne6to za ovlajnqvanei si gotova ..

Cvetoslava
07-20-2006, 00:59
Mike-Jones ami za tvoe svedeniq priqtela mi me lije dostatu4no ...pi6a v tozi forum za da namera re6enie na problema si, a ne da polu4avam tupi otgovori ..

jerry_rsg
07-20-2006, 04:59
Попринцип Mike-Jones го е казал доста грубо, но слюнката е един от най-добрите овлажнители и възможно най-безопасния за човешкото тяло. Друго което може да те посъветвам ... има една тема "Ерогенни зони" прочети малко от там и заедно с твоя приятел си открии свойте. Сексът не се изразява в това: "От вратата за краката" ... сексът е всичко: целувки, прегръдки, любовната игра и накрая самият акт. Отделете по-голямо време на първите три от горните четири изброени и когато стигнете до последното ще бъдеш сигурна, че не ти трябва нищо за овлажняване

Chiana
07-20-2006, 12:04
Мила, на мен ми беше същото. Разбирам те напълно. Правехме го вече половин година, а ме болеше. Понякога болката беше нетърпима. Отидох на гинеколожка и тя ми каза, че съм се протрила. Изписа ми едно мазило да се мажа с него 8 дена и да не правим секс, и ми каза да ползвам овлажнител, когато ми мине. Обаче има вероятност болката при секс да е от някакво вагинално възпаление, и това ми се е случвало. Така че най-добре посети гинеколожката си. За всеки случай. А и не зависи само от възбудата това до колко ще си овлажнена. Затова приятеля ми ми прави дълго време френска със страшно много слюнка, преди да почнем да го правим. А и аз му облизвам пениса, преди той да ми го вкара. И така се получава мн по-добре. И по време на самия акт започвам да се овлажнявам. И с овлажнител сме пробвали, купихме си, също става много добре. Ама като че ли ми е по-добре със слюнка. Дано съм ти помогнала, скъпа. :roll: