PDA

View Full Version : Преди или след развода

_Jessy_
07-19-2006, 01:12
Обръщам се към децата на разведени родители или поне към тези, които си спомнят какво е било, когато родителите им са били още заедно. Та въпроса ми е кога ви беше по-добре, кога се разбирахте с вашите повече, кога ТВОИТЕ проблеми вкъщи са били по-малко - преди или след развода?

olive_oil
07-19-2006, 08:10
Бях на 9,когато родителите ми се разведоха.И тогава и сега времената си имат както и добрите,така и лошите страни.И въпреки,че сега с майка ми и двете ми сестри да се караме много по-ече от преди,все пак съм доволна.

MauMyHkaTa
07-19-2006, 09:15
Леля ми и свако ми се бяха разделили, братовчедка ми беше малка (не помня на колко точно), но определено мисля че й е било по-добре когато са били заедно. Ходеше и при двамата си родители, но едва ли е било приятно както за нея, така и за родителите й да ги пита защо са разделени или пък "Кога ще видя мама/тати?" :cry: Слава богу сега отново са заедно и всичко е наред - малката е също видимо много щастлива! Дори ще си имат второ бебче :)

CooL_CheRRy
07-19-2006, 13:09
ми родителите ми са се развели още когато съм била бебе ама много се радвам че сме само с майка ми щото баща ми е по-строг от нея и ми е по-спокойно :)

07-19-2006, 13:34
awe sled razvoda mai e po-dobre.