Влез

View Full Version : Имам проблем моля помогнете.

Ivchoо
07-20-2006, 13:51
Здравейте, имам проблем, надявам се да не е сериозен.Преди два дена с моята приятелка имахме акт, но без презерватив не съм свършил в нея дори после ми беще трудно да свърша понеже бях доста изморен, днес когато правехме пак секс, имаше по презерватива нещо като бяло течение но по рядко, въпроса ми е дали може това да е някакъв синдром на бременност?Благодаря на всички, които се отзоват.

Chiana
07-20-2006, 13:55
Не, не е синдром на бременност, спокойно. Това е нормалния вагинален секрет. Той се увеличава значително при възбуда. А и при овулация. Всъщност ти се притесняваш данеби тя да е забременяла? Еми в кой ден на цикъла й го правихте без презерватив? Разпитай я. То овулацията е доста подвижна, но ориентировачно...

07-20-2006, 13:57
Ами 2 седмици горе- долу, а възможно ли е да се получи от лубрикант?

onzi__
07-20-2006, 13:59
да

Chiana
07-20-2006, 14:06

2 седмици?? :shock: То тогава трябва да й е овулацията, при нормален и редовен цикъл. :| Възможно е, ако позлвате лубриканти.

Ивчо
07-20-2006, 14:34

2 седмици?? :shock: То тогава трябва да й е овулацията, при нормален и редовен цикъл. :| Възможно е, ако позлвате лубриканти.
Мисля, че не съм ти разбрал въпроса правехме го 2 седмици след като свърши менструацията, извинявам се за грешката.

Chiana
07-20-2006, 14:37
А колко дни й е менструацията? Та мисля, че овулацията й е минала, но зависи колко дни й е цикъла. Ако й е минала овулацията, няма от какво да се притеснявате.

Ивчо
07-20-2006, 14:40
Ами седмица и продължава менструацията.

Chiana
07-20-2006, 14:44
Е, да предполагам й е минала овулацията. Пада се 20-21 ден от цикъла й. Спокойно, всичко е наред. Някой веднага ще скочат срещу мен: ама тя овулацията е подвижна и т.н. Да, знам ги тия неща, но се надявам всичко да е наред. Пък и в крайна сметка той не е свършвал в нея, дори и предеякулационна течност и т.н. да вземем под внимание, пак е малка вероятността двете неща да се случат едновременно - хем да е в овулация, хем и тази предеякулационна течност... На дали. Така че спокойно, всичко е наред. Хората с години го правят без предпазни мерки, дори и по време на овулация, и пак нямат проблеми. Вероятността е наистина мноого малка!

koalka
07-20-2006, 14:53
Това е от нея.Вагинален секрет.

Ivchoо
07-20-2006, 15:39
Да, благодаря ви найстина ме успокойхте, аз попринцип съм за 100%използване на презерватив, но просто така се случи онази вечер- луна, звезди, море и...Знам,че звучи адски тъпо ама...Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!