PDA

View Full Version : Molq za malko syweti i pomosht !!!!

bezpomoshnata
07-20-2006, 20:21
Syjalqvam,4e vi bezpokoq sigurno za "gluposti"spored vas,no mn iskah da spodelq ne6to i se 4udq kakvo da pravq:
postoqnno maika mi,mi kre6ti za vsqkakvi gluposti........posqga mi,udrq me i est az po4vam da povi6avam ton.......togava idva ba6ta mi e me prebiva ot boi.....tova stava vs mesec......ne znaq kakvo da pravq-v tozi moment sym mn raztroena,za6toto toku 6to vsi4ko se povtori inqma na kogo da spodelq.......ne znaq,dali da se mahna ot vky6ti......dali da se samoubiq,za da syjalqvat.....nz ve4e....nz
molq......daite mi syvet

olive_oil
07-20-2006, 20:40
миличка,спокойно!Аз мисля,че трябва да потърсиш помощ в най-скоро време.А ти на колко си,ако не е тайна?

07-20-2006, 20:45
na 17 god.
imam mn nervni roditeli i az sy6to mn se nervq.....nz kakvo da napravq :(

olive_oil
07-20-2006, 20:48
еми сподели с някой,който наистина може да ти помогне.Просто е неприемливо да постъпват така.А с майка ти за сериозни неща ли се карате?А замисляла ли си се,че може да я провокираш с поведението си?

07-20-2006, 20:53
maika mi postoqnno mi pravi zabelejki za vs-naprimer:za6to ne sym gotvila dnes?? ili pyk-ne sym oti6la da kupq ne6to ot magazina,a sym i kazala tq da otide
Kakvoto i da napraqv-vse nedovolstva
ba6ta mi se vry6ta kysno ve4er i maika idva da se zaqjda s men...da me blyska,da me udrq......opitvam se da ne i otvry6tam,no pyk zatova kre6tq......i tatko-poludqva i napravo me smilva:(
govorila sym s priqtelki-te mi predlojiha da si naema staq,oba4e na6ite,ako razberat,4e imam takiva planove,a ako daje se premestq.........6te me namerqt i togava-lo6o

olive_oil
07-20-2006, 20:59
ама миличка неможе така да продължават нещата.А за наемането на стая,как ще я палщаш?А щом твоите приятелки знаят за твоите проблеми,няма ли някоя,която да има възможност да те вземе при нея да живееш,така де за един-два месеца,докато си намериш работа и т.н,с печени родители?

olive_oil
07-20-2006, 21:01
и в никакъв случай не посягай на майка си,че ще стане още по-лошо

07-20-2006, 21:02
za syjalenie-neee
i est ostava edinstvenoto ne6to-da si sedq i pla4a.....daokato ne zavyr6a daskalo i posle......da se premestq da u4a v dr grad :cry:
Blagodarq ti,vse pak,4e mi obyrna vnimanie.......no mai 6te trqbva o6te da si traq

cecko_boy
07-20-2006, 21:02
Abe momi4e ti si nepulnoletna zemi se osuznai ne naprazno sa suzdali zakrila na deteto otivash i im kazvash kak stoqt neshtata

http://www.sacp.government.bg/

olive_oil
07-20-2006, 21:04
Abe momi4e ti si nepulnoletna zemi se osuznai ne naprazno sa suzdali zakrila na deteto otivash i im kazvash kak stoqt neshtata

10x за пича,който пусна това

cecko_boy
07-20-2006, 21:11

10x за пича,който пусна това

Nqma zashto opitvam se da pomogna s kvoto moga aide da ne spamq temata do tyk sam po tazi tema az :)

07-20-2006, 21:11
ne,v nikakyv slu4ai.....po-dobre da si traq,a pyk ve4e naistina ,ako stane po-seriozno 6te si pomislq i za dr izhodi.....oba4e tvyrdo protiv zakrila na deteto

cecko_boy
07-20-2006, 21:15
Abe stom ne razbirash ot duma tray si i neka si te biqt seki den stom neiskash da napravish nishto po vuprosa

07-20-2006, 21:19
mersi vse pak za syvetite-6te gi imam v predvid :wink:

olive_oil
07-20-2006, 21:26
трябва да го послушаш

RoyTheReaper
07-20-2006, 21:27
според мен имаш 3 възможности.

1. възползвай се от линка на ™.::CeCkO®BoY::.™
2. ако няма много време докато станеш на 18, изчакай и се изнеси на квартира и си намери работа. тогава ваште няма да могат да те спрат. ако продължават да те безпокоят може да ги предадеш на полицията.
3. стой си у вас и трай.

нито един от вариантите не е лесен, но мисля че трябва да се бориш. родители които упраняват насилие над детето си не са никакви родители. време е да спреш тормоза.

Master_88
07-20-2006, 21:52
Пробвай да споделиш с други твои по-близки роднини,ако не отиди при приятелка

cecko_boy
07-20-2006, 21:59
Moite suveti sa dva ediniq e kakto pisah zakrila na deteto drugiqt e otidi pri nqkoi bratov4edi , leli , vui4ovci se pri nqkoi trqbva da ima deto da otide6 tva e

maybelline
07-21-2006, 05:59
Не бива да търпиш такова отношение от страна на родителите си.Независимо с какво си ги ядосала(а аз не мисля че само заради теб се ядосват),ти не заслужаваш да бъдеш удряна и пребивана.Ако скоро ставаш на 18,намери си работа и се изнеси някъде,на квартира или при някои роднини - лели,чичовци,баби,дядовци... все някой ще те приеме у тях за известно време.Незнам в кой град си,но бих те посъветвала да намериш квартира в друг град,достатъчно отдалечен от твоя.
Ако положението е много зле,използвай линка от CeCkO@BoY и не се страхувай да уведомиш властите.

CooL_CheRRy
07-21-2006, 07:41
bezpomoshnata spored men maika ti e vinovna.(nali vse pak tq predizvikva ba6ta ti).....6tom idva da se drazni s teb bez ni6to da si i napravila :-k moje bi te mrazi ili se opitva da pokaje nadmo6tieto si nad teb.az imam edna priqtelka deto maika i postoqno q tormozi i q zapla6va s noj i postoqno i kazva 4e q mrazi ....tva e mnogo gadno :oops: :smt010 a 4sno spored men na maika ti i ima ne6to trqbva da utide na nekav psihiatar :smt009

olive_oil
07-21-2006, 07:49
Е в крайна сметка решението си е твое.Обмисли добре всички варианти и постъпи както ти решиш за добре.Успех!!!

Kam4eto
07-21-2006, 08:12
не може ли да отидеш например при баба си или дядо си, както казаха по-горе-някакви роднини. Отиваш им на гости за няколко месеца и мисля че никой не може да ти забрани да отидеш. Говори с някой роднина за проблема ти и може да ти дадат съвет. Ако не-не противоречиш на майка си, за да не стават скандали, учиш и чакаш да завършиш, за да те приемат в някой ВУЗ в друг град, където си наемаш квартира и си живееш на спокойствие

maybelline
07-21-2006, 10:05
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35904

07-21-2006, 10:52
otnosno rodninite-vuina,vui4o i brat4edite mi sa v amerika,babi i dqdovci-otdavna nqmam....rodnini v moq grad po4ti nqmam
Mnogo po-slojno e otkolkoto si predstavqte......blagodarq vi na vs za syvetite

sladkish4eto_f_sofiq
07-21-2006, 18:06
spred men ™.::CeCkO®BoY::.™ e absolutno prav..govori sus zakrila na deteto tova e edinstveno reshenie za momenta,drug na4in e da govorish s nqkoi rodnina,na koito mojesh da imash doverie i da mu obqsnish situaciqta i ako moje toi da ti pomogne...uspeh4e O:) \:D/

MimityYy
07-22-2006, 10:17
i az sum na tva mnenie

07-22-2006, 13:02
Миличка със сигурност решението не е самоубийство, някой път си поговори с тях сериозно на тази тема и ако няма резлутати моят съвет е да потърсиш закрилата на държавата :?

In4iTu_
07-22-2006, 15:50
Обърни се към властите. Според мен да се изнесеш при приятелка не е най-добрият вариант, тъй като много лесно ще те намерят, а след това ще бъде още по-лошо...

teen_girl4e
07-23-2006, 11:56
v nikakav slu4ai ne misli za samoubiistvo [-X jivota e pred teb ne pozvolqvai na nikoi da ti go otneme govori s va6ite znam 4e tozi savet zvu4i tapo no se opitai ili govori s nqkoi drug ot semeistvoto po golqma sestra baba lelq i tn...za da vrazumqt te vq6ite ako naistina se stiga do boi to va6ite okazvat golqm i psihi4eski i fizi4eski tormoz v\u teb ti ima6 prava nau4i se da gi izpolzva6 potarsi pomo6t v spezializiranite zavedeniq za zakrila na deteto ako va6ite ne se promenqt
jelaq ti uspeh i gore glavata jivota e tvoi ne go propilqvai

teen^baby
07-23-2006, 18:18
Sityaciqta naistina e mngo slojna...Opitai se da pogovori6 s tqh...moje bi kato si pogovorite te 6te 6te se vrazymqt pone malko... i 6te osuznaqt gre6kite si...
A spored men maika ti ne moje da te mrazi!Vse pak ti e maika , tq te e rodila! Koq maika mrazi deteto si ?!?!
Ne dei da se samoybiva6 jivota e pred teb....VINAGI IMA NA4IN!!! Yspeh!

Angel_Girl
07-24-2006, 00:54
Миличка със сигурност решението не е самоубийство, някой път си поговори с тях сериозно на тази тема и ако няма резлутати моят съвет е да потърсиш закрилата на държавата :?
Saglasna sam