PDA

View Full Version : да направя мръсно

Die FuCkin' JerK
07-21-2006, 14:38
така...в края на годината се борих със зъби и нокти но уви останах си на изпит по математика и направих вс възможно да се покрия от нашите и си изкарах изпита и тн и вс 6 те не разбраха...имах си приятелка и се скарахме и от март месец на сам не се движим заедно - аз си имам компания,тя...нямам си представа...иначе нз казваме си здр (все пак сме в 1 клас) та тази ми ?позната? тя мрази майка ми и съответно майка също я мрази...като се видят нз майка ми я гледа на кръв, ?познатата? бяга на др тротоар...таа веднъж нещо се видели и се заговорили (защото много се харесват..се мий на ума... :smt012 ) и за да върви разговора ей така м/у другото познатата подмята дали съм си изкарала изпитите.
Въпросът ми е КАК ДА СИ ГО ВЪРНА ТЪПКАНО НА ТАЯ КРАВА?!:smt013
10х :)

07-21-2006, 15:18
Не бързай! Отмъщението е най-сладко, когато е изненадващо, а случката е забравена. На първо време любезно и много спокойно й благодари, като не пропуснаеш да споменеш, че скъсването ти с нея е било най-умното нещо, което си правил в живота си. А щом сте в един клас... ще изпадне случай. Не забравяй, че всичко се връща!!!