View Full Version : Ledeno studena :)
Mnogo mi e gadno.Nemoga da si haresam nikoe momche,vsichki mi se gledat nepodhodq6ti i otblaskva6ti.Dori ponqkoga si mislq 4e sam bez4ustvena.Mnogo hora me mislqt za ku4ka to4no za tova,no az ne am takav.....HELP
BUBU_to4ka_TO
07-21-2006, 21:40
ne si sre6tnala podhodq6tiq 4ovek! ne biva da se samoobvinqva6 za tova!!!! vaob6te ne slu6ai ako nqkoi ti kazva 4e si bez4uvstvena...vremeto e pred teb 6te sre6tne6 o6te mn hora taka 4e ne se zakleimqvai taka jestoko tolkova rano [-X
priti_kiti
07-21-2006, 21:42
добре ти е на тебе.. по-добре да се влюбиш по-късничко повярвай ми..
ами както съм повтаряла много пъти ти просто не си срещнала подходящия, който ще ти грабне сърчицето :) но за всичко си има време :)
thirteen
07-21-2006, 21:48
И аз бях така по едно време...,а по-хубаво ли ще ти е да не можеш да си избереш от няколко.. и да не искаш да нараниш никой.Споко след почти 1 година без гадже се появи сегашното ми сякаш от нищото..бях точно така преди да се съберем.Ще дойде принца не се бой :lol: .
LP_girl_14
07-21-2006, 23:21
И такива моменти има в живота на човек,но тва не значи че проблема е в теб или че въобще има някакъв проблем.Не си си харесала никой :arrow: или момчетата около теб не те привличат :arrow: или имаш високи критерии и никой не ги препокрива :arrow: или просто такъв е етапът в който се намираш!Има време,животът е пред теб!Тепърва ти предстои да се влюбваш,да обичаш,да изпитваш силни чувства ....Но за това трябва да озрееш като човек,да ти олегнат мислите и т.нКолкото до харесването...тва да ти е проблема :-D
theraven_nz
07-21-2006, 23:29
Душицо, и аз съм така, и да ти кажа разбирам нуждата да се почувстваш близо до някого, да усетиш аромата му, да знаеш, це имаш някой по-близък от всички останали.... но опитай се да живееш за момента, момента, в който се чувстваш себе си, свободна и усмихната... останалото няма да закъснее, ще видиш :smt006 :smt008 :-D
Ae spoko moje prosto da ste ku4ki
maybelline
07-22-2006, 05:43
Преди да срещна приятеля си,аз мислех,че никога няма да харесам момче и щял живот няма да се влюбя.Но не стана така.А ти просто още не си срещнала любовта.Има време,изчакай да срещнеш подходящия за теб:)
cskamoni4ka
07-22-2006, 09:46
Има време за всичко,ще видиш някой ден някой момък ще ти замае главата до неузнаваемост :-D
Do_YoU`lOvE_mE
07-22-2006, 10:40
Аз пък имам другия проблем, че съм адски влюбчива и това хич не е хубаво, защото много се наранявам, защото чувствата ми никога не са споделени... А ти не се притиснявай просото не е дошъл подходящия за всичко си има време....
MiRaCuLiXbb
07-22-2006, 10:46
Докато пораснеш си хвани някое епилирано футболистче и успех.
`Death`Whore`
07-22-2006, 10:47
Не е нормално да не харесваш никого. В пубертета винаги има някой, който ти харесва.
BAD_GIRL_
07-22-2006, 10:49
ami mila moje wi oshte ne si sreshnala podxodqshto mom4e na me4tite ti xaxaxaxa :wink:
luda`flirtajika
07-22-2006, 11:11
Mnogo mi e gadno.Nemoga da si haresam nikoe momche,vsichki mi se gledat nepodhodq6ti i otblaskva6ti.Dori ponqkoga si mislq 4e sam bez4ustvena.Mnogo hora me mislqt za ku4ka to4no za tova,no az ne am takav.....HELP
a ne se pritesnqvai-v momenta sum su6tata-nikoi ne moga da si haresam-dokato predi haresvah dosta:)edno sled drugo,a sa-nito edin
mom4eta li ne sa ostanali we??? :D:D:D
samo,4e ponqkoga kato minat nekoi gotini i est,4e mi haresvat,no ne gi haresvam kakto trqbva :P,pa kamo li da gi obi4am
Ами незнам дали си ледено студена и не ми се вярва.Всеки човек има чувства,та дори и някои много малко.Според мен просто не си срещнала подходящият човек,който да те направи щастлива.Но ще го срещнеш споко.Живота е пред теб.Има доста време.
Krem4eto
07-22-2006, 16:37
Трябва да целунеш много жаби,докато стигнеш до принца!
Така,че като за начало се задоволи с обикновено момче!
ne se bezpokoi za vsichko ima vreme :wink:
CRaZy_IKT
07-23-2006, 21:12
Аз пък имам другия проблем, че съм адски влюбчива и това хич не е хубаво, защото много се наранявам, защото чувствата ми никога не са споделени... А ти не се притиснявай просото не е дошъл подходящия за всичко си има време....
и аз съм много влюбчива,което наистина много пречи.Я тоя къв е готин,я и тоя,АУУУ ами този :roll: и после кво НА СУХО :-s Кофти наистина...А по темата-споко когато трябва ще си дойде и това
Bloodlust
07-23-2006, 22:57
Душицо, и аз съм така, и да ти кажа разбирам нуждата да се почувстваш близо до някого, да усетиш аромата му, да знаеш, це имаш някой по-близък от всички останали.... но опитай се да живееш за момента, момента, в който се чувстваш себе си, свободна и усмихната... останалото няма да закъснее, ще видиш :smt006 :smt008 :-D
dam podkrepqm nap1lno i s1m izcqlo s1glasna :mrgreen:
За всичко има време.Не се притеснявай ,мен ме мислят за студенокръвна. :-D
ludamacka
07-24-2006, 14:11
kogato sre6tne6 podhodq6tiq 6te razbere6 spoxi :wink: na vseki se e slu4valo da ne znae kakvo iska ili vsi4ki da my se stryvat nepodhodq6ti i ne za drygo,a prosto 6toto naistina ne sa
addictedtou
07-24-2006, 14:28
Според мен за възраста 14-18 г е нормално...аз имампркоято и тя си мислеше че няя да се влуби...но както казватсицки тука за сицко си има фреме...тей че спокойно..просто не си го намерила...но ще стане
Успех [-o<
Не е нормално да не харесваш никого. В пубертета винаги има някой, който ти харесва.
абсолютно! :::
yo-ma-nigga
07-25-2006, 10:05
a dali ima isitinska lubov na vuzrast ot 13-16 god?!
strange__
07-25-2006, 10:51
a dali ima isitinska lubov na vuzrast ot 13-16 god?!
Има си отделна тема по въпроса... :idea:
В случая и аз съм на мнение,че не е нормално да не харесваш никой.Да,може да не обичаш,но да не харесваш е странно :roll: