PDA

View Full Version : Да му помогна ли или да го оставя

Малка^Любов
07-22-2006, 09:07
Ситуацията при мен е следната ходих до преди 5 дена с едно момче което в началото обичах страшно но постепенно с времето нещата не вьрвяха и дойде един ден в който го зарязах той .. ми звана и пак трагнахме но мисля че го направих от сьжеление.. После той скаса с мен на мен ми беше гадно и аз му с е обадих след това трьгнахме пак нотози пат си казахме искаме да се обичаме. ПРавихме тези неща които никога не сме правили. Секса стана супер готин. Преди нямаше тази страст ит.т.н Но сеа вече уъсещам как го наранявам как той страда за мен и го зарязах пак след 1 година и 6 месеца. Сеа той се скаса да ми звани и пише мн е зле ,но всички ми казаха няма смисьл. Та се чудя да му помогна ли защото немога да гледам този който беше с мен толкова време с мен и е давал това което никой до сеа не е за мен и ме е обичал повече от всички на този свят. Да се вьрна отново при него да правим пак тези неща които и преди за да е добре той. Сеа на мен си ми е по добре но като гледам че никой не ме тьрси и.т.н но немога да кажа и че ми липсва. Само искам да е добре не да страда така заради мен кво да правя да излеза с него да поговорим. думайте че ме обьрква тотално! Видях се с приятелите му и те казаха че не яде не му се ходи никьде макар и да иде пак само за мен им говори сравнява всяка с мен и.т..н кажете дали може да ми се вьрнат чуствата сьс него или по добре напред и да пострада и да ме забрави. А дали не е добре да се виждаме като приятели? Давайте идей ако сте изпадали в такива обьрващи и двата пла ситуаци той е на 20 аз на 18 години !!!

priti_kiti
07-22-2006, 09:15
Ами.. според мен ще му е по-лесно да те забрави,ако не те вижда изобщо.. да не говорим пък да си общувате 'само като приятели' ...
А и щом ти е по-добре така,няма смисъл да се 'насилваш' да си върнеш чувствата към него щото после той пак ще страда напразно.. не го залъгвай.. ще му мине с времето сигурна съм,а ти не се притеснявай :)

IKisseDAGirL
07-22-2006, 09:17
останете си приятели, но нищо повече

няма нужда да се връщаш към нещо, което отдавна е отшумяло
това, което вече ти изпитваш към него, не може да се нарече любов, най-много няква привързаност да има и до там :roll:

наистина няма смисъл да се обръщаш назад и да търсиш огън там, където е угаснал.. и то не заради себе си, а заради него, за да не страда и т.н. мн хора преживяват несподелена любов - и кво, трябва да тръгнеш да спасяваш всички ли?
зарежи го тва милосърдие
така не му правиш услуга, а само му даваш напразни надежди и удължаваш осъзнаването на жестоката истина :?

Ivanna99
07-22-2006, 09:18
Mili4ka,az ne sum na va6ata vuzrast,a po-malka oba4e mislq,4e 6tom stoqt taka ne6tata nedei da se vru6ta6 pri nego samo ot sujalenie,za6toto 6te go narani6 posle pak i pak,i pak i vseki put 6te bude vse po-dulboko i po-bolezneno!V lubovta nqma mqsto za sumneniq ili go obi4a6,ili ne,a v tvoq slu4ai mai kloni kum ne!I 6to se otnasq do priqtelstvoto spored men e dobra ideq,no sled kato mine malko vreme,ne6tata da se pootulojat,da te pozabravi malko i mu zvunni da si pogovorite,no kogato re6i6 da mu se obadi6 kato priqtelka mu pokaji,4e naistina iska6 samo tova!Dori moje6 da mu kaje6,4e stra6no mn si go obi4ala,no strastta si e oti6la,za koeto toi nqma vina i 4e produlgava6 da go obi4a6,no samo kato priqtel,kaji mu,4e durji6 na nego i iska6 da si ostanete priqteli!No 6to se otnasq konkretno do vuprosa ti-NE,NEDEI DA SE VRU6TA6 PRI NEGO OTNOVO SAMO OT SUJALENIE V NIKAKUV SLU4AI,za6toto vmesto da mu pomogne6 samo 6te go narani6 pove4e!Sedni i si pomisli hubavo i mislq,4e 6te otkrie6,4e sum prava!Aide uspeh i pi6i kakvo re6enie si vzela! [-o<

Do_YoU`lOvE_mE
07-22-2006, 09:19
Ако наистина си се чувствала добре с него , а ти си се чувствала след като толкова време сте били заедно не може да не си, и мисля че имаш чувства към не го щом не искаш да страда и да го боли и сте се сабирали толкова пъти твоите чувства според мен хич не са само приятелски дале по-силни са. Мисля че трябва да поговорите да си изясните всичко и тогава да решиш, искаш ли да си с него или не. 8-[

Tekitha
07-22-2006, 09:25
Ти да не си приятелката на EnJoY^CRY FOREVER от малко по долната тема Не мисля че трябва да си с него от съжаление това би било много обидно но щом те обича ще разбереш какво си загубила и ще искаш да се върнеш при него но може и да е късно....

cskamoni4ka
07-22-2006, 09:29
А защо сте късали всичките тези пъти?

Малка^Любов
07-22-2006, 09:33
Ти да не си приятелката на EnJoY^CRY FOREVER от малко по долната тема Не мисля че трябва да си с него от съжаление това би било много обидно но щом те обича ще разбереш какво си загубила и ще искаш да се върнеш при него но може и да е късно....

Не. :lol: . Сеа видях темата и просто гледам колко е гадна любовта и то не в един случай. Ситуацията е почти единтична но не точно. Просто знам че сеа ще има други които ще ме нараняват а при него знам че ще сьм щастлива и аз незнам какво става само знам че страда много и ме боли че е заради мен. Че вместо да е с най голямата си любов е без нея. Ще помисли и пак ще пиша

SickBoy
07-22-2006, 09:34
Според мен ак оси отанете приятели,много ще го нараниш,така че или пак тръгни с него,или тотално го отрежи

Real^LOVE
07-22-2006, 12:53
Аз съм приятелката на енджой и кво? Не си ти тази която ще ми казва дали е късно или не! И не мисля,че те засяга коя съм. Това че му даваш съвети не значи нищо.Не се мешай в личния ми живот и ако имаш нещо да ми казваш има ЛС!

koalka
07-22-2006, 13:09
Ами много хубаво сте си си прекарвали,но явно всичко е свършило.много му е зле сега,но ще се съвземе или поне се надявам.Ти не го обичаш и не се събирайте пак.Няма смисъл.Той те обича явно,но след като ти не го обичаш ще се съберете и като ти омръзне пак ще се разделите.Просто връзката ви е обречена.Тойъ трябва да те забрави и да продължите по пътищата си.Не се измъчвай.

07-22-2006, 13:18
Мила,аз преживявам почти същото и съм на мнението на koalka,според мен тя е много права.
А това,че ще съжеляваш и че те обича както никой друг е само за момента,имам толкова много приятлки,които са имали по няколко сериозни връзки и всичките им са били с истински чувства и от двете страни! Щом не го обичаш няма смисъл!Щото след извесно време пак ще ти писне пак ще го зарежеш,неговите чувства може да са станали още по големи и ти още повече ще го нараниш!
Никой не е умрял от любов и той няма да е изключение,трудно ми е нормално,ще го преживее,кажи му да си пусне на Ивана Живота продължава,това посъветвах и бившия ми!
Ще имаш още мноо връзки,ще имаш още много гаджета,и всеки следващ ще си мислиш,че те обича най-много и никой не може да те обича повече от него,но не е така...
Много хора са примери за тов,които аз познавам! Най-вече една моя фр от улицата,тя е типичен пример за това...
Гледай напред всеки да си се оправя както може,ти не може да наприш на всички да им е добре!!!

П.С. Има мнения че аз съм писала тая тема,но за пояснение не съм аз!

Real^LOVE
07-22-2006, 13:21
Мила,аз преживявам почти същото и съм на мнението на koalka,според мен тя е много права.
А това,че ще съжеляваш и че те обича както никой друг е само за момента,имам толкова много приятлки,които са имали по няколко сериозни връзки и всичките им са били с истински чувства и от двете страни! Щом не го обичаш няма смисъл!Щото след извесно време пак ще ти писне пак ще го зарежеш,неговите чувства може да са станали още по големи и ти още повече ще го нараниш!
Никой не е умрял от любов и той няма да е изключение,трудно ми е нормално,ще го преживее,кажи му да си пусне на Ивана Живота продължава,това посъветвах и бившия ми!
Ще имаш още мноо връзки,ще имаш още много гаджета,и всеки следващ ще си мислиш,че те обича най-много и никой не може да те обича повече от него,но не е така...
Много хора са примери за тов,които аз познавам! Най-вече една моя фр от улицата,тя е типичен пример за това...
Гледай напред всеки да си се оправя както може,ти не може да наприш на всички да им е добре!!!

П.С. Има мнения че аз съм писала тая тема,но за пояснение не съм аз!
Това го писах аз.

Малка^Любов
07-23-2006, 18:44
Вчера направих следното. Реших да седя цял ден у нас без да излизам и казах на приятелите да не ме тьрсат. Не сядах на копмпютьра си от който по принцип не ставам ако сьм в нас. И цял ден гледах телевизия. И знаете ли какво най-после усетих липсата му. Сетих се че като сьм на вьн с приятели немое се сетя за него и така цял ден и вечерта най много взе да ми липсва. И познайте пратих му смс в 10 вечерта ела до пред нас. Излязох кьм 10 и го нямаше стана 10:10 и го нямаше (почнах да се задушавам и да ми става гадно) и само след 10 минути един човек ревяйки дойде и ме целуна. Целувката продьлжи 10 минути после се разходихме започнхме да си говорим. И днес ходихме на кафе. На местата които ние си обичахме и сьм най-щастливата на земята и той е грантирам. Боже мой какво щях да загубя. Само знам че искам да сьм с този човек още много време. Грешката ми беше че правих това което с него се ограничавах да го правя и нямаше как да почуствам липсата му. Пропилях един ден и резулатата е на лице.

Малка^Любов
07-23-2006, 18:47
Забравих да Ви благодаря на всички че ми отделихте внимание. Нещо неразбирам много и немога да се регистрирам но ще питам някой и ще сьм нон-стоп в този як форум :)

luda`flirtajika
07-23-2006, 19:11
Ами много хубаво сте си си прекарвали,но явно всичко е свършило.много му е зле сега,но ще се съвземе или поне се надявам.Ти не го обичаш и не се събирайте пак.Няма смисъл.Той те обича явно,но след като ти не го обичаш ще се съберете и като ти омръзне пак ще се разделите.Просто връзката ви е обречена.Тойъ трябва да те забрави и да продължите по пътищата си.Не се измъчвай.

suglasna sum s koalka-shte mu7 mine est,vupreki,4e sega MNoOOoGooOo strada

Real^LOVE
07-23-2006, 23:06
Вчера направих следното. Реших да седя цял ден у нас без да излизам и казах на приятелите да не ме тьрсат. Не сядах на копмпютьра си от който по принцип не ставам ако сьм в нас. И цял ден гледах телевизия. И знаете ли какво най-после усетих липсата му. Сетих се че като сьм на вьн с приятели немое се сетя за него и така цял ден и вечерта най много взе да ми липсва. И познайте пратих му смс в 10 вечерта ела до пред нас. Излязох кьм 10 и го нямаше стана 10:10 и го нямаше (почнах да се задушавам и да ми става гадно) и само след 10 минути един човек ревяйки дойде и ме целуна. Целувката продьлжи 10 минути после се разходихме започнхме да си говорим. И днес ходихме на кафе. На местата които ние си обичахме и сьм най-щастливата на земята и той е грантирам. Боже мой какво щях да загубя. Само знам че искам да сьм с този човек още много време. Грешката ми беше че правих това което с него се ограничавах да го правя и нямаше как да почуствам липсата му. Пропилях един ден и резулатата е на лице.
Мила,наистина много се радвам за теб! :D
Успех!

Малка^Любов
07-24-2006, 19:50
Мила,наистина много се радвам за теб! :D
Успех!

Мерси. Просто и днес си прекарахме чудесно. Просто осьзнаването на това което загубих помогна. Любовта е най святото нещо. Той е по мил от всякога! Дано да е за дьлго вьпреки че сега го чуствам най близьк и му имам цялото доверие на този свят.

Някой може ли да ми каже как да се регистрирам :( ? Че много искам

Малка^Любов
07-24-2006, 19:54
Ей сеа ми каза една приятелка по чата. С триста зора успях :)