View Full Version : Moderated: Презерватива се скъсал и той свършил в нея...
притеснена
07-22-2006, 09:33
Сестра ми е на 13 (аз съм на 19) и вчера ми сподели, че е правила секс с гаджето си (той я е отворил), но по едно време презерватива се скъсал и той свършил в нея. Дали е забременяла? Опасно ли е да пие Постинор на тази възраст? Моля ви, помогнете ми, много съм притеснена :smt010
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
alkobalko
07-22-2006, 09:38
Винаги, когато свършат в теб има опасност да се забременее. Никой със сигурност не мойе да ти каже дали е или не. Тя вече има ли цикъл? Ако да и е била в овулация рискът се увеличава.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=46957
В тази тема е описано всичко за Простинор-а. Вие сами трябва да прецените дали да го вземе. От една страна е по-добре да го, за да не стане гаф. От друга не, защото е много вреден за тялото.
Едва ли е опасно.да пие момичето!
`Death`Whore`
07-22-2006, 09:38
Тя има ли менструация? Ако има, веднага да си купи Постинор. Не е важно дали ще И навреди, важното е да не забременее.
DuraceLL
07-22-2006, 09:39
opasno e sas sigurnost, no ti garantiram 4e na 13 e mn po vredno da iznosi bebe!
opasno e sas sigurnost, no ti garantiram 4e na 13 e mn po vredno da iznosi bebe!
Било е опасно и на толкова години да прай секс де ама карай по-добре да пие постинор нищо, че е малка. По-малко опасно ще е отколкот да износва и да ражда бебе
cskamoni4ka
07-22-2006, 12:16
Леле на 13 :shock: Та тя има ли цикъл още?Нека да пие Постинор! :shock: А къв е тоя малоумник дет я е отворил? :shock: Лелеле... :shock:
Кажи на приятелката си да не прави секс без презерватив повече,а и е на 13 години.Приятеля и на колко е?По-голям е от нея е нали?Ами купи и Постинор.Незнам друг начин да не забременее,защото има такава опастност.