Влез

View Full Version : iskam da e dobre

07-22-2006, 13:41
zdraveite:).zna4i priqtelq mi iska da hodim v tqh..az sum na 16 a toi na 18. i iskam da mu dostavq udovolstvie, no ne sme pravili sex i az sum devstvena..i sega est 1viq put nqma da pravim sex osven ako adski mnogo ne mi se priiska de :-D .ama iskam da vi popitam kak da go vuzbudq maximalno,za6toto ne iskam da mu pravq svirka.moje li samo s ruce i kak to4no se pravi dvijenieto?nqkoi 6te mi obqsni li?osven celuvki i gu6kane, i smu4ki, daite mi nqkakvi drugi idei....iskam da mu stane mn gotino no nz to4no kak osven tezi standartnite ne6ta
pls dai mi suvet4eta po-opitnite
mersi{}

ProstoAz
07-22-2006, 15:01
Какво искаш да го възбудиш и после да го оставиш на сухо?? По-добре недей! [-X
Много ще го заболи...м/у краката. :lol:

07-22-2006, 15:08
xaxa:)
a kak predlaga6 da stane? :roll:

Lord_Nicon
07-22-2006, 15:20
"Лично Мнение"
В любовта няма правила, важното е и на двама ви да ви е хубаво,а другото ще дойде от самосебе си...какво значи няма да правим секс? Тва планирано ли е?

По-добре оставете нещата да се случват спонтанно...иди му на гости и те нещата сами ще се подредят...

"Лично Мнение"

kagana
07-22-2006, 15:37
Ам има едино друго нещо,че момчетата от прекалена превазбуда и мастурбация понякога нямат способноста за по нататачен полов акт,с една дума губят,все едно тренинг и интерес.
Според мен,да спонтаноста е най-яка но чесно да ти кажа чесничко: Момчетата мисля,че се побъркват ако леко и нежно ги галиш по главичката на пениса. Писля че това ги възбужда но според мен,ако те харесва много и без да го пипаш,само от движениятати,ще е възбуден. Но ако не сикаш да спиш с него по добре не го прави защото е болезнено за него,ако е възбуден и не може да свърши,а най гадно е да свърши и да си испоцапа гащите. Сори но е доста кофти.

maybelline
07-22-2006, 16:26
moje li samo s ruce i kak to4no se pravi dvijenieto?nqkoi 6te mi obqsni li?

Лесно - хващаш пениса с два пръста и движиш бързо нагоре-надолу.Ако не си сигурна,просто попитай момчето как му е по-приятно.Решите ли да си доставяте удоволствие по този начин,вземете си хартиени салфетки,ще ви потрябват като свърши момчето.

07-22-2006, 16:31
kak taka s 2 prusta? ne e li s cqlata ruka :-) a tova dosta silno udovolstvie li mu dostavq? i za kolko vreme g/d 6te svur6i? i sori za tupiq vupros ama to navsqkude li hvur4i spermata?

spirco
07-22-2006, 17:13
[quote=... i sori za tupiq vupros ama to navsqkude li hvur4i spermata?[/quote]

:-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
като от пожарникарски маркуч "хвърчи"
да не забравиш да си вземеш маска и шнорхел

07-22-2006, 17:41
Зависи какво харесва човека и кое го възбужда само да кажа ,че свирката е универсален начин.Целуване и смучки са бебешкия варянт 4 ти клас.Помисли си пак за свирките все пак момчето е на 18 и знае какво иска.

Do_YoU`lOvE_mE
07-22-2006, 17:55
Зависи какво харесва човека и кое го възбужда само да кажа ,че свирката е универсален начин.Целуване и смучки са бебешкия варянт 4 ти клас.Помисли си пак за свирките все пак момчето е на 18 и знае какво иска.
Тя явно не иска да му прави свирка, това че него го възбужда не значи че трябва да го направи има си и др начини...

07-22-2006, 18:47
kak taka s 2 prusta? ne e li s cqlata ruka :-) a tova dosta silno udovolstvie li mu dostavq? i za kolko vreme g/d 6te svur6i? i sori za tupiq vupros ama to navsqkude li hvur4i spermata?

С цяла ръка няма да го кефи чак толкова,а и да ти кажа,малко ще ти е трудничко да го правиш това,ако си го хванала изцяло.С палец и показалец хващаш и държиш здраво - повече кеф им доставя като хванеш здраво(дори притискаш с пръстите) пениса и движиш бързо.А колкото до спермата - зависи какво е количеството.Ако не е маструбирал 3-4 дни,ще опръска чак по стените.Ако скоро се е изпразвал,ще има малко и ще оцапа на около 50см растояние в посоката,в която си го насочила.И един съвет - пази си лицето,а ако нямаш дрехи за сменяне,пази си и дрехите;)Ако имаш други въпроси,питай

maybelline
07-22-2006, 18:48

С цяла ръка няма да го кефи чак толкова,а и да ти кажа,малко ще ти е трудничко да го правиш това,ако си го хванала изцяло.С палец и показалец хващаш и държиш здраво - повече кеф им доставя като хванеш здраво(дори притискаш с пръстите) пениса и движиш бързо.А колкото до спермата - зависи какво е количеството.Ако не е маструбирал 3-4 дни,ще опръска чак по стените.Ако скоро се е изпразвал,ще има малко и ще оцапа на около 50см растояние в посоката,в която си го насочила.И един съвет - пази си лицето,а ако нямаш дрехи за сменяне,пази си и дрехите;)Ако имаш други въпроси,питай

това бях аз:)

07-22-2006, 19:19
mersi mnogo macka, zlatna si :!: [-o<

maybelline
07-22-2006, 19:46
mersi mnogo macka, zlatna si :!: [-o<пак заповядай:)

07-23-2006, 09:18
Има начини.Аз само да дам гледна точка на момче нищо повече.Вие си решавате какво правите и какво не.

07-23-2006, 09:23
Има начини.Аз само да дам гледна точка на момче нищо повече.Вие си решавате какво правите и какво не.koi sa tezi na4ini?help 4e sum o6te neopitna :)
i dr mi vupros4e e kato mu biq 4ikiq kak 6te se pluzga rukata mi penisa vlajen li e 6toto ako ne da ne bi da go pretriq :-k

`Death`Whore`
07-23-2006, 09:25
Не е много влажен. Ако го олигавиш, ще стане. Но нали не искаш.

Mike-Jones
07-23-2006, 15:34
:shock: :shock: :shock: :shock: xaxa

07-23-2006, 16:23
:shock: :shock: :shock: :shock: xaxa
a be ti tup li si are stiga si fludil!!!