View Full Version : Любов или секс?(Или когато обичаш може ли да искаш друг)
thesadlyhappygirl
07-22-2006, 18:42
Проблемът ми е следният:
Живея с едно момче и сме заедно от доста години. Наскоро смених обичайната си среда и ми се налага често да бъда в близост до друг (работата ми го налага). Още от началото ми хареса (чисто физически) а и вече знам че и той ме харесева, дори го каза и показа по доста убедителни начини. Въпроса ми е: когато обичам човека с когото живея нормално ли е да искам да правя секс с друг (като знам, че ще бъде само и единствено СЕКС, без обвързване или задължения) и дали да го направя? Не съм правила секс със друго момче освен приятеля ми и знам, че каквито и да е било взаимоотношения с друго момче биха били продиктувани на първо място от любопитство.
Има ли и други раздвоени като мен в момента или които са били поставени при такива обстоятелства? Ако някой е направил избора за себе си в миналото бих го помолила да сподели мнението си и какво би направил ако имаше тази възможност сега?
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 19:36
Изобщо да питам: Каква е цената на изневярата?
cskamoni4ka
07-22-2006, 19:40
Недей да изневеряваш на приятеля си!
А нали знаете,че изневярата заздравява връзката!Неможе няколко години да стоиш само на едно и също налии са трябва малко чуждо!
cskamoni4ka
07-22-2006, 19:43
А нали знаете,че изневярата заздравява връзката!Неможе няколко години да стоиш само на едно и също налии са трябва малко чуждо!
Защо пък да не може да си само с един човек!?!
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 19:46
Хубаво, трябва друго, но заслужава ли си? Едно ч*****, което сигурно няма да остави никаква следа в съзнанието ми, но което страшно много искам?
cskamoni4ka
07-22-2006, 19:48
Хубаво, трябва друго, но заслужава ли си? Едно ч*****, което сигурно няма да остави никаква следа в съзнанието ми, но което страшно много искам?
Помисли за приятеля ти как би се почувствал той,ако разбере и как би се почувствала ти на негово място?!
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 19:52
{P}MoHuKa{P}, Въпроса е, че незнам. Мисля, че би било добре след толкова време малко да преосмислим нещата и всеки да разбере какво другият означава за него. Щом дори незнам ако той ми изневери как ще се чувствам определено има нужда от преосмисляне, не мислиш ли?
cskamoni4ka
07-22-2006, 19:54
{P}MoHuKa{P}, Въпроса е, че незнам. Мисля, че би било добре след толкова време малко да преосмислим нещата и всеки да разбере какво другият означава за него. Щом дори незнам ако той ми изневери как ще се чувствам определено има нужда от преосмисляне, не мислиш ли?
Ти си знаеш най-добре.
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 19:59
Не, въпросът е, че незнам и затова питам!!!!
LP_girl_14
07-22-2006, 20:47
Незнам аз разсъждавам по друг начин.Ако си обичаш гаджето,ще искаш да си само с него и би трябвало да му останеш верен/а.Ако вече не си щастлив/а с него,късате и си намираш друг/а.Къв е смисъла да лъжеш някого и да играеш двойна игра! Освен тва според мен секса е най-хубав когато е с любимия човек :!:
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 20:49
Въпроса е, че нещо липсва, но за толкова време заедно го обичам прекалено много, за да го зарежа, а колегата си е пич, но единствено за секс говорим.
Do_YoU`lOvE_mE
07-22-2006, 21:33
ако го обичаш не му изневерявай само заради удоволствието
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 21:34
ДАААААА. Това е гласа на разума ама проклета химия........... :roll:
BeBcHeTo
07-22-2006, 21:43
Ne si struva samo za edin SeksS da izneverqva6 na priqtelq si,no vkraina smetka ti si re6ava6
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 21:47
По-скоро ме интересува какви биха били последствията? За мен, за него, за др. момче.... Ей такива неща. Знам че не трябва да изневерявам, но в момента съм изпаднала в някво кофти положение с приятеля, не че сме се карали, но нещо сме си поомръзнали. Изкушавам се. Но не питам само по проблема си а изобщо: Любовта стига ли?
Според мен недей да изневеряваш на приятеля си ... ако наистина го обичаш и държиш на него те съветвам да не го правиш.Мислила ли си как той би се почувствал ако разбере.. ( колко много ще го нарани това ) и въпроса е ако случайно му изневериш ще можеш ли да живееш занапред с това.. и да криеш такова нещо от него ..
Има три вариянта :
1.Късаш с приятеля си и се събираш с the new guy
2.Изневеряваш му въпреки всичко и живееш с това , като се стремиш той да не разбира , но изневериш ли веднъж на приятеля си , много често се случва да се повтаря това нещо и накрая ще се разделите
3.Подтискаш желанието ти за физическо удоволствие с този човек и не изневеряваш на гаджето си .
......
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 22:03
В крайна сметка няма да изневеря сигурно, не съм такъв човек, а и знам че това ще го сдуха много. Всички обаче пропускате любовта достатъчна ли е ?
Боже...аз преди няколко {3-4 дена} бях в подобна ситуация само ,че по друг начин:
Обичам си гаджето ама адски много исках да се целувам с едно друго момче {без да прайм други неща} даже го бях сънувала тая целувка бях напълно обсебена незнам що.Въобще имах огромното желание да му изневеря с някои адски голямо желание и се свалях на всеки срещнат.След 2 дена се срещнахме пак и т`ва желание тотално се изпари само като си го видях как се усмихна и въобще забрайх за тъпите глупости дето мислех да правя!С тая тема малко ме подсети де...И както и да е моя съвет е :arrow: НЕДЕЙ ПОСЛЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ !
`Death`Whore`
07-22-2006, 22:19
1. Не го прави. Няма смисъл.
2. Опитай се да направиш връзката си по-пикантна - правете секс навън, на опасни места, купи си секси облекла и играй някаква роля, излезте в някой парк и си представете, че сте влюбени от скоро. Просто сте попаднали в капана на ежедневието. Но ако спиш с друг, нещата няма да се оправят.
Гадно е, но любовта не е достатъчна. Обаче вие я имате! Само трябва да излезете от ежедневието, както казах по-горе. Опитай, започни да гледаш и на приятеля си като ярък сексуален обект.
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 22:24
Проблемът ни със секса не е разнообразието, а че просто от начало немога да се възбудя. Просто от ей така не ми се прави секс със него за разлика от едно време. Иначе самият секс е супер и нямам никакви забележки. Не ме разбирайте погрешно ама наистина го обичам, но май ни липсва страст и колкото и да ми е кофти да го призная не е и имало кой знае каква и от началото.
`Death`Whore`
07-22-2006, 22:26
Може проблемът да не е във връзката, а да е физиологичен. Лекар? овлажняващ гел?
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 22:35
Неееееее. От такива неща няма нужда. За началото имам предвид да ти се прави секс навсякъде и по всяко време без да има нужда от по-специално внимание. На него все още му се прави секс дори и от една целувка (малко по-страстна), а при мен много рядко е така. Просто нямат същия ефект ласките. Докато между мен и др. момче се усеща точно това: Желание за секс дори и на работа.
`Death`Whore`
07-22-2006, 23:09
Тогава...каква любов е това? Платонична? Старческа?
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 23:14
Каква и аз незнам. Ей сега ми се обади че му е станало мъчно за мен, защото от вчера не е в сф и направо ми се разтопи сърцето. Но като е тук нещата седят по по-различен начин
`Death`Whore`
07-22-2006, 23:17
Колко време ще отсъства? Ако е няколко седмици, е добро време да ти полипсва. И ако връзката ви има бъдеще, ще си адски щастлива, че го виждаш и страстта ще се възвърне поне малко. Обаче не прави нищо с друг.
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 23:21
За жалост ще се върне в понеделник. Ние сме от 5 години заедно така че за в бъдеще е много относително. Не съм някоя хлапачка дет са я погнали хормоните ако това си мислиш. Разумна съм и мога да преценя какви ще са последствията. А и това с раздялата: 2 години той е бил в сф а аз в друг град и резултата беше че от начало ми липсваше а после така свикнах да го няма, чеми беше кофти като си идваше
`Death`Whore`
07-22-2006, 23:25
Не знам дали има смисъл да сте заедно.
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 23:37
За мен има. Наистина си го обичам и си ми е като семейство, приятел, гадже и всичко друго което се сетиш, но навика е кофти нещо. Той почва да не забелязва как изглеждам, какво правя не прави комплименти. Аз от своя страна се ядосвам и не ми се прави секс, а така той още повече се отдалечава. Тук се намесва напълно нов, почти непознат човек, който забелязва всичките ми положителни черти и не е запознат с отрицателните и прави коментари от рода "Каква мацка си, не е истина" и т.н. Естествено е да почувстваш нещо нали? Още повече че е доста готин и по цял ден сме заедно. Страх ме е че ще направя нещо и ще съжалявам.
Angel_Girl
07-23-2006, 00:24
NEDEI!!! NQMA SMISAL!!! 6TE SAJALQVA6 I TO MNOGO!!!Az predi godina i ne6to bqh v tova polojenie i napravih gre6ka(ne sam spala s nikoi no pravih dr ne6ta za koito sega v momenta to4no v tozi moment se spukvam da reva)naranih mn 4oveka koito me obi4a6e i do dnes sajalqvam za tova.6te ti kaja o6te ne6to v momenta me e gnus oty tqloto mi:(( :smt010 :smt010 :smt010 AKO DARJI6 NA 4OVEKA DO SEBE SI NEGO PRAVI ZA6TOTO MN 6TE GO NARANI6 ADSKI MNOGO 6TE GO ZABOLI!!!A i posle i ti 6te sajalqva6 kogato osaznae6 4e e bilo gre6ka!!!
TheSadlyHappyGirl
07-23-2006, 06:31
Angel_Girl, Мерси за съвета! :D :D :D Знам че ще съжалявам после, но това не ми пречи да го искам! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Кофтито е, че незнам защо е така!
yo-ma-nigga
07-23-2006, 06:36
cenata ..... prekaleno visoka !
vij donqkude te razbiram ,imam 4uvstvoto 4e vseki den za zakuska obed i ve4erq qde6 edno i su6to i sega vijda6 ne6to razli4no koeto e normalno da iska6(a iskam da otbeleja 4e ne sum gladna prosto pravq asoziqziq s ne6to),no spored men naistinakakto kazvat ostanalite 6te sujalqva6 ako stane ne6to mu teb i gotiniq kolega!Za tova prosto sloji nqkakvi podpravki na qdeneto koeto ima6 vseki den,raznoobrazi se po nqkakuv na4in s priqtelq ti! :wink:
Do_YoU`lOvE_mE
07-23-2006, 09:46
само не прави глупости[/b]
Проблемът ми е следният:
Живея с едно момче и сме заедно от доста години. Наскоро смених обичайната си среда и ми се налага често да бъда в близост до друг (работата ми го налага). Още от началото ми хареса (чисто физически) а и вече знам че и той ме харесева, дори го каза и показа по доста убедителни начини. Въпроса ми е: когато обичам човека с когото живея нормално ли е да искам да правя секс с друг (като знам, че ще бъде само и единствено СЕКС, без обвързване или задължения) и дали да го направя? Не съм правила секс със друго момче освен приятеля ми и знам, че каквито и да е било взаимоотношения с друго момче биха били продиктувани на първо място от любопитство.
Има ли и други раздвоени като мен в момента или които са били поставени при такива обстоятелства? Ако някой е направил избора за себе си в миналото бих го помолила да сподели мнението си и какво би направил ако имаше тази възможност сега?Ами какво да ти кажа.Чувствата са ти охладнели,въпреки че го обичаш.Според мен чувствата ти не са същите.Ами ти си реши,но е адски подло да го лъжеш по този начин,а и той те обича сигурно много.По-добре се разделете,а не го лъжи така.Ако разбере ще бъде съсипан.Недей.Ето за това най-много се ядосвам!!!Защо животинското трябва да надделява????ЗАЩО СЕКСА Е ПО-ВАЖЕН ОТ ЛЮБОВТА В СЛУЧАЯ(А И НЕ САМО В ТОЗИ)??????Не не ми се е случвало такова нещо.Просто защото адски много обичам приятеля си.
zoben_pitbul
07-23-2006, 11:29
Не мога да приема,че ако в теб гори любов,същата както преди години ти дори ще си помислиш да му изневериш.Винаги съм го твърдял-изневярата отрича любовта,дори да е само на ниво да мислиш за някого по един определен начин.Освен това изневярата е една от най(да не кажа най)-гнусните лъжи,защото лъжеш човека,когото поне си обичал преди.Любовта за мен е нещо свято,думите Обичам те са един вид обет за вярност,не е нужно да си женен за някого за да имат тези думи същата тежест.За тези,които не желаят да са постоянно с един човек има друга дума-харесване.Любовта обаче е нещо много дълбоко,това не ти е едно Обичам те и в следващия момент ама то не е обвързване,само искам да се изчукаме!?Какво е това,почти всички тук във форума любовта я имат за едни думи и за едното мислене за някого!Любовта е нещо много,много повече,това е копнеж да слееш душата си с някого,без за теб да съществува никой друг.И предаде ли единият от двамата тази връзка вече всичко е разрушено,не може да се върне.Затова отговорът според мен е:Да,окей,спи с този човек,но не и преди да се разделиш с приятелят ти.
TheSadlyHappyGirl
07-23-2006, 11:48
Лощо е знам :( . Браво на всички онези, които могат да бъдат толкова време с едно момче и да нямат нужда от нищо друго и от никой друг. Истината е, сигурно няма да направя нищо, не съм го правила досега и май нямам куража O:) . Важното е че го искам и това не е добре. Въпросът е, че много момчета през това време са ми харесвали физически, но нито едно не ми е направило някакво друго впечатление. Аз имам малко по-различно виждане за нещата. Както са тръгнали работите май вървят към женене :!: , защото хем аз хем той не иска да се разделим, а вече не сме и особено малки :smt022 :smt022 и сме от доста време заедно. Та ако така станат нещата ще почна да се чудя дали това е точният човек за мен, как е с друг и т.н. :arrow: Та да изневерявам ли докато му е времето или да се примиря с това което имам.
yo-ma-nigga
07-23-2006, 11:52
ne si zaslujava spored men
luda`flirtajika
07-23-2006, 12:42
не си струва,особено ако ти и приятелят ти се оби4ате