View Full Version : Daite mi savet!
Zdraveite!Pisha vi,za da spodelq....!Zna4i s priqtelq mi hodim ot po4ti 8 meseca!Az sum na 14,a toi na 16!V na4aloto na vruzkata ni mnogo se obi4ahme!Postoqnno bqhme zaedno,mnogo se tursihme i t.n!No v blizkite nqkolko dena use6tam nqkakvo otdale4avane!Nie pak se obi4ame....az vse oshte go obi4am tolkova silno.... do bolka...kakto i toi (pone taka tvardi)!No vijdam 4e ve4e ne mu e daje tolkova priqtno da izlizame...vse mu e tupo i sku4no!Eto naprimer v4era izlizame i sled 15 min edni priqteli go potursiha da otide da igrae futbol i toi otide...deto ne se bqhme vijdali otdavna!Ne 4e mu se razsurdih, no mi stana nepriqtno i se qdosah poneje tozi den go 4akah s neturpenie!Ne mi kazva tolkova 4esto 4e me obi4a kakto predi!Sqkash ne6tata se promenqt!Ima ne6to....dali sum mu pisnala... dali iska raznoobrazie ili kakvo!Neznam!No 4estno kazano az sum dosta revniva iii ... moje bi preuveli4avam!A i dosta hora mi kazvat 4e sum .. drebnava.. moje i v men da e gre6kata!Prosto me e strah 4e 6te go zagubq i az 6te ostana naranenata (kakto vinagi stava)!
Izvinqvaite za izgubenoto vreme,no sum dosta pritesnena i iskah da si go izleq prosto!Vie kak bihte se 4uvstvali ako bqhte na moe mqsto?Dali preuveli4avam ili ... pravilno se pritesnqvam?Vie kak mislite?Blagodarq vi!
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 19:58
Защо не пробваш да си поговорите. Щом сте от одавна заедно би било добре да го направите, но спокойно и без сцени. Просто му кажи какво чувстваш. Засега не се отчайвай, а мисли положително. Всеки попада в дупки от време на време и не се знае дали причината за държанието му си ти. Попитай го дали нещо не го тревожи и ще видиш че нещата ще се оправят!
teenage_drama_queen
07-22-2006, 20:03
4estno kazano ako bqh na tvoe mqsto v tozi primer kadeto go dade za futbola bih oti6la s nego i se 6tqh da se pravq 4e mi e interesno samo za da sam blizo do priqtelq si.. nz de vse pak moje da iska prosto malko raznoobrazie no opredeleno ne e zagubil 4uvstvata si kam teb O:)
Luna7i4ka
07-22-2006, 20:46
ух, мила и аз скоро се чувствах по същия начин. постоянно се сдухвах защото си мислех, че за него нещата са се променили .. че не ме обича по същия начин и какво ли още не. когато го попитах защо вече ми казва толкова рядко че ме обича той ми каза "Не искам да го повтарям постоянно,защото така тези думи ще изгубят смисъла си и един ден няма да ти правят впечатление дори" и като се замислих май наистина е така.скоро осъзнах, че притесненията ми са били напразни. просто нещата се наредиха от самосебе си и сега всичко си е както преди. дано и при теб да стане така. говорете колко се може повече по най различни теми, защото това е изкючително важно. ако нещо не е наред, то ще си проличи и ако причината е в теб ще направиш всичко възможно да отстраниш проблема ако наистина искаш да бъдеш с този човек. ще се справиш, сигурна съм :wink: и най-важното не се отчайвай и не си прави прибързани изводи. чао за сега и Успех :)
Ми остави го малко да диша някакво лично пространство това еднообразие много проваля отношенията неможе винги да е с теб въпреки че се обичате
eXciTiNg-BabY
07-22-2006, 21:37
ti si na 14 godini :shock: ne se zadalboavai [-X kazvam ti go ot li4en opit.Na taq vazrast ne ti trqbvat seriozni vrazki!Sega go obi4a6 no vinagi idva moment na razdqla i togava mn 6te strada6 ](*,) :cry: ostavqi go jivota prodaljava i ne svar6va s edno mom4e
piece0Fchocolate
07-22-2006, 22:51
еми и аз имах същия проблем. Даже ми бяха казали, че 8мия месец от една връзка е критичен... и не само от една връзка. А и ако някое бебе се роди през 8 месец има вероятност да не оживее, нали зн че беебта се рабдат и в 7 месец, но 8 е критичен. Та за твоя проблем/бивш мой/. Поговори с него, но не го притискай- има вероятност да ти каже да се разделите.И аз бях така седно момче, тогава той поиска дасе разделим но аз настоях да изчакаме 1 седмица и тогава още ако не върви да бъде както той иска. Но изведнъж всичко се променя.... ще осъзнае че е било глупост....когато моят приятел беше в такава ситуация- аз сеопитах да го задържа до себе си и овладях положението, но известноо време след това аз бях на неговото място и не издържах.... мнми се молеше да останем заедно, но въпреки че се късах от рев/ и аз нз защо, а уж не го искам/ние скъсахме :? не те плаша но поговори с приятеля си. Успех ти пожелавам [-o<
vlubena v dvama
07-25-2006, 15:26
4esto kogato 4ovek e vluben iska da e s gadjeto si vazmojno nai-dalgo vreme,no ne trqbva da prekalqvate,za6toto 6te si omraznete-znam go ot li4en opit!taka 4e ne se vmania4avai,vse pak si na 14...jivota e pred teb i 6te ima6 o6te bezbroi mnogo takiva vrazki!sega ne mi vqrva6,no edin den 6te razbere6 4e sam bila prava,uspex,vse pak ako iska6 moje da go pomoli6 da pogovorite-toi nai-dobre bi ti obqsnil kakvo se slu4va s nego i 4uvstvata mu kam teb...
ne se bezpokoi az sam vav sa6toto polojenie
vqrno az ot o skoro no vapreki tova i na men mi e gadno i vapreki tova to4no kato mi be6e nai gadno toi me iznenada i be6e mn qko i posle si4ko e kakto vna4aloto vsi4ko 6te se opravi ne se bezpokoi
mnogomili4kata-sf
07-26-2006, 11:50
Начините са два...или да поговорите на момента и да се разберете...или да потърпиш няколко дни без да го виждаш,ако ти звънне казваш-еми имам си малко работа и не знам дали ще може да се видим днес...в смисъл да му полипсваш!Аз лично взех да правя и по двата начина....защото човекът,с когото съм май прекалено много свикна винаги да съм му на разположение...и за това,когато най-малко очаква аз не съм свободна 8-[
LP_girl_14
07-26-2006, 12:31
Може би навика и вскидневието ви убиват връзката.Правите едно и също,посещавате едни и същи места...имате нужда от разнообразие!направи му малко подаръче,или романтична изненада,покажи му колко важен е за теб.Идете на плаж,на боулинг,на някоя нова дискотека...Провокирай го постоянно,подкрепяй го!Когато обичаш няког не само трябва да му го казваш,трябва и да му го показваш със действията си.Ако и това не подейства,трябва да проведете един сериозен разговор,защото явно нещо не е наред
Според мен чувствата му са охладнели и не те обича вече.Да,не мога да давам такива определения,но погледни фактите.Ако те обичаше нямаше да му е тъпо искучно,а щеше да се радва,че е с теб.Ако те обича не му трябва разнообразие,а само ти.Ако не сте се виждали от дълго време няма да те зареже заради тъпия футбол(нямам нищо против футбола),а щеше да остане с теб.А защо не ти казва,че те обича?Замисли се.
знам как се чувстваш, защото с приятеля ми имахме подобен период преди около 2 месеца. най-голямата ти грешка ще бъде да мълчиш търпеливо и да чакаш някое чудо да оправи отношенията по между ви. съвета ми е - разговор веднага! при мен помогна :D
Mnogo vi blagodarq za syvetite,koito mi dadohte!Mnogo mi pomognaha! :))