View Full Version : kak ste praznuvali ili 6te praznuvate godi6nina/mesec?
Zdraveite ~ Iskam da popitam horata koito imat seriozni vrazki ili sa imali kak ste otpraznuvali godi6nina ili niakoi mesec koito vi se e otpe4atal v pametta... naskoro 6te pravim godinka i se 4udq kvo da izmislia... spodelete opit ako imate ... imali podaraci,kakvi... aide razkazvaite...
ps-izvinqvam se ako temata se povtarq, no kogato tarsih ne namerih!
TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 20:23
Обичайното: ягоди, сметана шампанско.
Може и ресторант, пицария, но е задължително да сте сами!
ами годишнината празнувахме...хм.. беше много хубаво .Взе ме от нас и ми завърза очите :evil: , после пътивахме доста дълго и в един хотел,обичайното- ягоди ,шампанско ,свещи ,рози :) беше великолепно
LP_girl_14
07-22-2006, 20:51
Ми...гледаме да сме заедно,насаме,да не излизаме някъде другаде,понякога си правим малки подаръчета иии..отбелязва се в романтична обстановка-балади,притъмнена светлина :wink:
Do_YoU`lOvE_mE
07-22-2006, 21:43
Направи нещо шантаво което не е в стила ти
piece0Fchocolate
07-22-2006, 22:41
бях с едно момче почти 2 години, но не сме празнували :evil: по-скоро бих празнувала гоишнина от раздялата ни :lol:
ами годишнината празнувахме...хм.. беше много хубаво .Взе ме от нас и ми завърза очите :evil: , после пътивахме доста дълго и в един хотел,обичайното- ягоди ,шампанско ,свещи ,рози :) беше великолепно
Aide stiga ve4e s istoriikite ot romanti4nite film4eta,zapo4va da stava sme6no bez da se obijda6!4ak e banalno-qgodki smetana,6ampansko i sigurno v mega skupiq hotel 4 zvezdi nali? :D Izvinqvai ne iskam da te obijdam prosto e banalno!!(i moje bi nerealno!)
`Death`Whore`
07-23-2006, 13:11
Годишнината предстои, но месечинките ги празнуваме символично, по-скоро душевно. Всеки от нас се радва, че сме заедно вече еди колко месеца, обикновено правим секс, честитим си по телефона...
Ами ние още сме нямали годишншна,но можете да отидете някъде сами задължително.Може да отидете на някое уединено място и да си прекарате страхотно.Защо не го обсъдите сами?
Aide stiga ve4e s istoriikite ot romanti4nite film4eta,zapo4va da stava sme6no bez da se obijda6!4ak e banalno-qgodki smetana,6ampansko i sigurno v mega skupiq hotel 4 zvezdi nali? :D Izvinqvai ne iskam da te obijdam prosto e banalno!!(i moje bi nerealno!)
е явно не си попаднал на подходящ човек който би направил всичко за теб ,и не не е било в мега скъп хотел!Важно беше преживяването,което беше невероято!
е явно не си попаднал на подходящ човек който би направил всичко за теб ,и не не е било в мега скъп хотел!Важно беше преживяването,което беше невероято!
Vij ne go kazvam za da ubidq koito i da e!No imam edin vupros ,ne e li malko banalno,kato zau4eno ot knijka ili izgledano ot nqkoi film!Spored men po vajno e v takuv moment da suprejivee6 s 4oveka do teb 6tastieto si s nego,a ne qgodkite i 6ampanskoto,ne misli6 li,6toto izvinqvai 4e pak 6te go kaja ,no v purviq moment kato bude pro4eteno i se se6ta6 za "fantaziite na veronika "ili tam kak i be6e imeto!zvu4i vse edno 4e sega na momenta si se zame4tala!Izvini me no ne gre6a mai!!?
Vij ne go kazvam za da ubidq koito i da e!No imam edin vupros ,ne e li malko banalno,kato zau4eno ot knijka ili izgledano ot nqkoi film!Spored men po vajno e v takuv moment da suprejivee6 s 4oveka do teb 6tastieto si s nego,a ne qgodkite i 6ampanskoto,ne misli6 li,6toto izvinqvai 4e pak 6te go kaja ,no v purviq moment kato bude pro4eteno i se se6ta6 za "fantaziite na veronika "ili tam kak i be6e imeto!zvu4i vse edno 4e sega na momenta si se zame4tala!Izvini me no ne gre6a mai!!?
не грешиш,наистина звучи като от филм ,но наистина е прекрасно и не това да ядеш ягоди и сметана и да пиеш шампанско,а това че по този начин ти е поднесена изненадата,а и това че си с любимия човек!
za6to vs osven tozi koito trqbva bi podnasqt iznenadi... #-o :-k
thirteen
07-23-2006, 22:28
Годишнината предстои, но месечинките ги празнуваме символично, по-скоро душевно. Всеки от нас се радва, че сме заедно вече еди колко месеца, обикновено правим секс, честитим си по телефона...
И аз така .. предстои годишнина .. силно се надявам да сме си заедно още..
Също и ние само си се радваме и секс :) до сега не е правил нищо кой знае специално.. :roll:
priti_kiti
07-23-2006, 22:51
Ами с бившето.. нямахме година,но месечинките не ги празнувахме..само с едно 'честито' доколкото си спомням ...
Иначе за мен ще си остане специялно изкарването на рождения ми ден.. макар и по-късно да разбрах,че всичко е било лъжа.. тогава бях много щастлива.. не е правил нищо особено,просто беше с мен целия ден,което е рядкост..
не грешиш,наистина звучи като от филм ,но наистина е прекрасно и не това да ядеш ягоди и сметана и да пиеш шампанско,а това че по този начин ти е поднесена изненадата,а и това че си с любимия човек!
ok, vupreki moito mnenie,ako tova e istina se radvam za teb ,su6to se radvam i 4e taka vuzpriema6 6tastieto,pojelavam ti pove4e takiva momenti! :wink: