Влез

View Full Version : kak ste praznuvali ili 6te praznuvate godi6nina/mesec?

TSecret
07-22-2006, 19:57
Zdraveite ~ Iskam da popitam horata koito imat seriozni vrazki ili sa imali kak ste otpraznuvali godi6nina ili niakoi mesec koito vi se e otpe4atal v pametta... naskoro 6te pravim godinka i se 4udq kvo da izmislia... spodelete opit ako imate ... imali podaraci,kakvi... aide razkazvaite...
ps-izvinqvam se ako temata se povtarq, no kogato tarsih ne namerih!

TheSadlyHappyGirl
07-22-2006, 20:23
Обичайното: ягоди, сметана шампанско.
Може и ресторант, пицария, но е задължително да сте сами!

ninsy
07-22-2006, 20:45
ами годишнината празнувахме...хм.. беше много хубаво .Взе ме от нас и ми завърза очите :evil: , после пътивахме доста дълго и в един хотел,обичайното- ягоди ,шампанско ,свещи ,рози :) беше великолепно

LP_girl_14
07-22-2006, 20:51
Ми...гледаме да сме заедно,насаме,да не излизаме някъде другаде,понякога си правим малки подаръчета иии..отбелязва се в романтична обстановка-балади,притъмнена светлина :wink:

Do_YoU`lOvE_mE
07-22-2006, 21:43
Направи нещо шантаво което не е в стила ти

piece0Fchocolate
07-22-2006, 22:41
бях с едно момче почти 2 години, но не сме празнували :evil: по-скоро бих празнувала гоишнина от раздялата ни :lol:

07-23-2006, 13:09
ами годишнината празнувахме...хм.. беше много хубаво .Взе ме от нас и ми завърза очите :evil: , после пътивахме доста дълго и в един хотел,обичайното- ягоди ,шампанско ,свещи ,рози :) беше великолепно

Aide stiga ve4e s istoriikite ot romanti4nite film4eta,zapo4va da stava sme6no bez da se obijda6!4ak e banalno-qgodki smetana,6ampansko i sigurno v mega skupiq hotel 4 zvezdi nali? :D Izvinqvai ne iskam da te obijdam prosto e banalno!!(i moje bi nerealno!)

`Death`Whore`
07-23-2006, 13:11
Годишнината предстои, но месечинките ги празнуваме символично, по-скоро душевно. Всеки от нас се радва, че сме заедно вече еди колко месеца, обикновено правим секс, честитим си по телефона...

koalka
07-23-2006, 13:17
Ами ние още сме нямали годишншна,но можете да отидете някъде сами задължително.Може да отидете на някое уединено място и да си прекарате страхотно.Защо не го обсъдите сами?

ninsy
07-23-2006, 14:10

Aide stiga ve4e s istoriikite ot romanti4nite film4eta,zapo4va da stava sme6no bez da se obijda6!4ak e banalno-qgodki smetana,6ampansko i sigurno v mega skupiq hotel 4 zvezdi nali? :D Izvinqvai ne iskam da te obijdam prosto e banalno!!(i moje bi nerealno!)
е явно не си попаднал на подходящ човек който би направил всичко за теб ,и не не е било в мега скъп хотел!Важно беше преживяването,което беше невероято!

07-23-2006, 21:23

е явно не си попаднал на подходящ човек който би направил всичко за теб ,и не не е било в мега скъп хотел!Важно беше преживяването,което беше невероято!
Vij ne go kazvam za da ubidq koito i da e!No imam edin vupros ,ne e li malko banalno,kato zau4eno ot knijka ili izgledano ot nqkoi film!Spored men po vajno e v takuv moment da suprejivee6 s 4oveka do teb 6tastieto si s nego,a ne qgodkite i 6ampanskoto,ne misli6 li,6toto izvinqvai 4e pak 6te go kaja ,no v purviq moment kato bude pro4eteno i se se6ta6 za "fantaziite na veronika "ili tam kak i be6e imeto!zvu4i vse edno 4e sega na momenta si se zame4tala!Izvini me no ne gre6a mai!!?

ninsy
07-23-2006, 21:41

Vij ne go kazvam za da ubidq koito i da e!No imam edin vupros ,ne e li malko banalno,kato zau4eno ot knijka ili izgledano ot nqkoi film!Spored men po vajno e v takuv moment da suprejivee6 s 4oveka do teb 6tastieto si s nego,a ne qgodkite i 6ampanskoto,ne misli6 li,6toto izvinqvai 4e pak 6te go kaja ,no v purviq moment kato bude pro4eteno i se se6ta6 za "fantaziite na veronika "ili tam kak i be6e imeto!zvu4i vse edno 4e sega na momenta si se zame4tala!Izvini me no ne gre6a mai!!?
не грешиш,наистина звучи като от филм ,но наистина е прекрасно и не това да ядеш ягоди и сметана и да пиеш шампанско,а това че по този начин ти е поднесена изненадата,а и това че си с любимия човек!

TSecret
07-23-2006, 21:50
za6to vs osven tozi koito trqbva bi podnasqt iznenadi... #-o :-k

thirteen
07-23-2006, 22:28
Годишнината предстои, но месечинките ги празнуваме символично, по-скоро душевно. Всеки от нас се радва, че сме заедно вече еди колко месеца, обикновено правим секс, честитим си по телефона...
И аз така .. предстои годишнина .. силно се надявам да сме си заедно още..
Също и ние само си се радваме и секс :) до сега не е правил нищо кой знае специално.. :roll:

priti_kiti
07-23-2006, 22:51
Ами с бившето.. нямахме година,но месечинките не ги празнувахме..само с едно 'честито' доколкото си спомням ...
Иначе за мен ще си остане специялно изкарването на рождения ми ден.. макар и по-късно да разбрах,че всичко е било лъжа.. тогава бях много щастлива.. не е правил нищо особено,просто беше с мен целия ден,което е рядкост..

07-24-2006, 14:35

не грешиш,наистина звучи като от филм ,но наистина е прекрасно и не това да ядеш ягоди и сметана и да пиеш шампанско,а това че по този начин ти е поднесена изненадата,а и това че си с любимия човек!

ok, vupreki moito mnenie,ako tova e istina se radvam za teb ,su6to se radvam i 4e taka vuzpriema6 6tastieto,pojelavam ti pove4e takiva momenti! :wink: