View Full Version : Приятели ми Подивява Като го Барна..
Олеее ще се побъркам. НЕ знам кво му ства. Обаче до като се натискаме и като го хфана за х*я и като почна да го стискам, да го разтривам и направо полудява... за почва да ме стиска някав , да ме целува.. ама така ме стиска, че.... имам чуството,че съм парче месо в ръцете му.. Какво му става, да не би га до възбуждам толкова много..
`Death`Whore`
07-23-2006, 09:40
Теб като те пипнат отдолу, не се ли възбудаш?
SMoKe_BoY
07-23-2006, 09:41
Хахаахах е не .. по скоро иска да те прави на паржоли ..
Секи би полудял... па и ако е малко по загорял ..
п.с. Аз обичам да Хапя ..
Ice_Queen
07-23-2006, 09:41
Олеее ще се побъркам. НЕ знам кво му ства. Обаче до като се натискаме и като го хфана за х*я и като почна да го стискам, да го разтривам и направо полудява... за почва да ме стиска някав , да ме целува.. ама така ме стиска, че.... имам чуството,че съм парче месо в ръцете му.. Какво му става, да не би га до възбуждам толкова много..
e не... ](*,) ,сигурно просто е някой садист... ](*,) ](*,)
`Death`Whore`
07-23-2006, 09:42
А защо не му кажеш да не те стиска толкова? Не е трудно да се сетиш.
Теб като те пипнат отдолу, не се ли възбудаш?
не ми е яко. пък и не давам да ме бара още. Рано му е.. олее кат некав звер е..
joro_tev
07-23-2006, 09:48
Навярно и аз ако ти дразня клитора и ти ще издивавяш?
NicknameANdPasswORd
07-23-2006, 09:49
нормално 1-вичен иНстинкт все пак .... Просто поговори с него и кажи че не ти е приятно да те стиска толкова ....
Ако не вдене ... от казване следва показване :) докато той те пипа го хвани за топките ...... Както той теб :) може даже и сълзи да пусне :) *чесно не ти го препоръчвам* .... и Все пак Както се вика Жената е НежНо Създание .... И е по добре да се правят нежни бавни леки движения ..... то си има цяла тема тука ... мисля някаде в раздел всичко за секс-а та че е по добре да докосваш с върха на пръстите .... отдоло с техните възглавнички и така ;) намери темата прочети я ;) ако трябва му я дай на него да я прочете Поговорете има 10-ки начини да се справиш кой е най-правилния ти решаваш
xahxahxhahxhahxhahxhahxa , toi iska prosto da se mahnesh ot nego zatova te stiska tolkova silno , ne che go vuzbujdash
Че го възбуждаш няма спор,но има и още едно нещо-в такав момент има чувство-сякаш искаш да покажеш колко голяма е страстта ти и единствения начин е чрез малко повече сила-поне аз съм го изпитвала и знам какво е, но все пак поговорете-ТОВА Е НАЙ-ПРАВИЛНИЯ НАЧИН!!!:)
Ами просто му е адски приятно.Всеки човек е така.Какво му е ненормалното?Трябва да се радваш,че можеш така да го възбудиш,а не да се оплакваш!
:roll: хехе ми кажи му да е по-нежен ... #-o
MauMyHkaTa
07-23-2006, 11:22
Ами да, много ясно,че го възбуждаш щом прави така! От това можеш само да се радваш. :wink: Но ако те стиска толкова много, че чак да те боли - можеш спокойно да поговориш с него и би трябвало да те разбере! УсПеХ! :wink:
Пак си добре аз какво да кажа като съм цялата във синини :-$ :smt005
LuCkY_YoU
07-23-2006, 20:40
ne razbiram kakv0 se o4udva6?tova e nai-4uvstvitelniq organ v mujkoto tqlo.
pitbullbg
07-24-2006, 10:25
xaxa ami to nqma mom4e koeto da ne se vazbudi ot takova ne6to... teb ako te dane otdolo kak 6te si :)
Emotional_Decay
07-24-2006, 14:46
Пак си добре аз какво да кажа като съм цялата във синини :-$ :smt005
Хахахах....Колко познато! Тая зима се олях с фон дио тена...да не кажат хората,че някой ме бие... :smt005 Не,че имам нещо против по-грубите му игрички,обаче ми се е случвало да стискам зъби от болка,като супер мн. се възбуди и като ме ухапе...ау..Ама на мен не ми е проблем...Аз му го връщам и той вижда колко е гадно,така че няма нужда от мн. разговори по тая тема..
Ама тва със стискането едва ли ще ти е лесно да му го върнеш :smt005 Предлагам ти да му кажеш с думички :wink: Късмет!
Klizmata
07-24-2006, 16:01
Abe priqtelq ti da ne e kolbasar hahahahaha ili da e v mesniq biznes....no seriozno prosto go vuzbujda6 radvai sa.....
cskamoni4ka
07-24-2006, 17:52
Хаха тебе ако те барат отдолу ще седиш и гледаш ли?
Хаха тебе ако те барат отдолу ще седиш и гледаш ли?
Не ама ше го барам и аз.. бахти, казах му ама той пак продужаа да стиска, вика, яко ми е такоа ама не моа се сдържа без да ти причиня болка, ако толква не ти харесва, ше се старая да не те стискам толква. и аз от солидарност, викам Ок, не ми пречи. И тва ни беше разговора
4isto i prosto zadovoli parvi4nite nujdi na 4ove4eca !!! Ne badi egoistka :D
4isto i prosto zadovoli parvi4nite nujdi na 4ove4eca !!! Ne badi egoistka :D
ахаха още му е рано да го задоволявам.. се пак малко игра с него винаги е от полза... да види кой командва.. както и да е. та тва е :))) ААААА Див е
e che da ne bi da ne ti haresva da te stiska tolkova??? Moi da e nqkoi ot oniq "Loshi momcheta" deto prichinqvat bolka na svoqta priatelka... Zemi sedni i mu obesni na dulga i na shiroka za kfo staa na vyproz :mrgreen: :mrgreen: :oops: :P :shock:
Обаче до като се натискаме и като го хфана за х*я и като почна да го стискам...
кой знай как го стискаш :twisted: по лекичко малко :)
не те ли възбужда тая грубост....?
Много ясно и моят полудява като го хвана за "буби"... [-o<