View Full Version : Leleee 6e se pobyrkam pls daite nekyv syvet!!!
NANA/smile
07-23-2006, 15:49
Мн съжалявам че ви занимавм с простотиите си ама вече не издържам! Та значи имам аз едно гадже което супер мн обичам а и вярвам че и той ме обича. Ама сега през лятото ще бъдем разделени за няколко седмици и уж си обещахме че след тия дълги дни в които няма да се виждаме, нещата ще са си както преди. Проблемът е там че мен адси мн ме е страх че като се видим чувставата вече няма да са същите. Страх ме е че той може да се влюби в друга или че може да ми изневери или просто няма да ме иска вече. Знам че звучи страшно тъпо ама наистина ме е страх. Не искам да го загубя!!! Едно знам със сигурност-той ме обича (наистина е супер внимателен, по всякакъв начин ми показва любовта си даже е плакал за мен), аз също го обичам безкрайно много. Обаче за тия няколко седмици могат да станат много неща :( МНОГО ВИ МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ ЗАЩОТО ТОТАЛНО ЩЕ ИЗКУКАМ!!!!!!
theraven_nz
07-23-2006, 16:01
Имай му доверие, не се съмнявай във връзката ви. Докато сте разделени можеш да видиш хората, които скоро не си виждала или си загърбила по един или друг начин, да си измислите нови занимания. Ако ви е здрава връзката няколко глътки чист въздух винаги идват добре, ще си залипсвате до немай къде. Пък и телефони има така че проблема е нулев. :-D
Твърдиш, че те обича...ако наистина е така няма място за притеснение. Ако чувствата са истински и силни е невъзможно за няколко седмици да изчезнат :wink:
LP_girl_14
07-23-2006, 16:23
Притесняваш се защото не искаш да го загубиш,но не мисля че това ще се случи ако те обича.Той ще има очи само за теб,ще мисли само за теб,така че не се безпокой.Това е чудесно изпитание за чувствата ви.Ако се обичате-ще издържите.Любими мои думи:
Раздялата разрушава връзката изградена на повърхностни чувства,но тази изградена на любов-прави още по-силна
Ако вашата е от втория тип,ще се справит!Дори да сте на километри един от друг,важно е сърцата да са ви заедно:wink:
addictedtou
07-23-2006, 16:24
според мен за това време ако истински те обича чувствата му към теб ще се засилят...нали знаеш сяку зло за добро...хубаво е да има малко почивка след тфа сицко е по сладко ;)
cskamoni4ka
07-23-2006, 20:01
Любовта ми е сложена пред изпитание...!
luda`flirtajika
07-23-2006, 20:06
Мн съжалявам че ви занимавм с простотиите си ама вече не издържам! Та значи имам аз едно гадже което супер мн обичам а и вярвам че и той ме обича. Ама сега през лятото ще бъдем разделени за няколко седмици и уж си обещахме че след тия дълги дни в които няма да се виждаме, нещата ще са си както преди. Проблемът е там че мен адси мн ме е страх че като се видим чувставата вече няма да са същите. Страх ме е че той може да се влюби в друга или че може да ми изневери или просто няма да ме иска вече. Знам че звучи страшно тъпо ама наистина ме е страх. Не искам да го загубя!!! Едно знам със сигурност-той ме обича (наистина е супер внимателен, по всякакъв начин ми показва любовта си даже е плакал за мен), аз също го обичам безкрайно много. Обаче за тия няколко седмици могат да станат много неща :( МНОГО ВИ МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ ЗАЩОТО ТОТАЛНО ЩЕ ИЗКУКАМ!!!!!!
ako te obi4a nqma da te ostavi
miloto_girl_4e
07-23-2006, 20:09
Еми.. аз съм в същата ситуация, но не съм се спекла :wink:
Тръгнах с едно момче и седмица по-късно той замина за вилата си на морето ... общо един месец няма да се виждаме, останаха 20тина дена, защото аз ще ходя на море в Приморско и на морето ще сме си заедно :) Друг е въпроса, че се познаваме от половин година..
Но какво да ти кажа, ако имаш доверие на гаджето си и знаеш ,че няма да направи нищо, няма за какво да се филмираш напразно...
Това е един вид изпитание за вашата връзка ... , като премине поне ще знаеш, че момчето до теб е сериозно и се очаква да имаш една истинска и пълноценна връзка :)
BUBU_to4ka_TO
07-23-2006, 20:15
i az bqh v sy6tata situaciq i IZPERKAH:) no priqtelq mi se vyrna dnes i da ti kaja ne6tata sa daje po dobre ot predi da zamine taka 4e ne se pritesnqvai a vmesto tova za6to ne go iznenada6(taman vreme za edna dietka i malko fitnes:P) az li4no taka postypih i sega sym mn dovolna \:D/
страха да не го загубиш е проява на ревност! бъди търпелива да изминат тези седмици, и най-важното - имай му доверие! любовта понякога има нужда растояние за да бъде почувствана силата й :wink:
Ne go misli tolkova.. kakvoto stane-stane! shte imash vuzmojnost da razberesh naistina kolko sa silni chuvstvata, zashtoto edna takava razdqla ili subira xorata ili gi razdelq totalno!Ne misli otricatelni neshta,zashtoto psixicheskite shte se nastroish za krai i toi shte doide!
the dark angel
07-24-2006, 08:28
znae6 li az bqh kato teb imam priqtel kogoto obi4am do bolka toi 4esto patuva6e za dalgo a az se pobarkvah i mnogo se oritesnqvah toi mi obqsni 4e nqma mqsto za pritesnenie za6toto me obi4a pove4e ot jivota si!ako tvoqt priqtel ti e kazal 4e te obi4a zna4i trqbva da mu vqrva6 za6toto ne dalgite patuvaniq a nedoverieto mogat da sasipqt vrazkata vi!
kristini4ka
07-24-2006, 11:34
Chast ot lyubovta mejdy dvama dyshi e doverieto...ako naistina go obichash i toi teb trqbva da my imash doverie i moje da se iznenadash
`Death`Whore`
07-24-2006, 11:35
Разбирам те напълно. Но спокойно - няма да се влюби в друга и няма да те забрави.
Твърдиш, че те обича...ако наистина е така няма място за притеснение. Ако чувствата са истински и силни е невъзможно за няколко седмици да изчезнат :wink:
Така е
Не се притеснявай.Ако той те обича много,както ти казваш няма проблем.Не се съмнявай в него и му имай доверие.
NicknameANdPasswORd
07-24-2006, 12:49
ахаххахах :) ми аз съм в същото положение само дето приятелката ми замина .... Ще я чакам все пак сам луд по нея ;) каде ще ида ... нали знаеш ... Пусни птичката на свобода а ако те обича ще се върне при теб !
ludamacka
07-24-2006, 14:18
razbiram te mila za kvo se pritesnqva6 :( moq priqtel su6to e mnogo dale4e i se sumnqvam mnogo is e strahyvam da ne me zameni.oba4e povqrvai kato si doide i pogledne6 o4ite my i go popita6 nqma da moje da te izluje.a i 6tom se obi4ate 6te misli samo za teb nedei se strahyvai :)
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
07-26-2006, 22:13
Мила не можеш да направиш нищо освем да изчакаш да минат тези дълги седмици но ако наистина те обича няма толкова лесно да те забрави :)
Smokinka
07-27-2006, 19:49
ей хора мерси мн на всички O:) аз говорих с него по телефона и му казах от квэ се притеснявам а той ми каза "Ама ти зле ли си бе момиче?! Обичам те прекалено много за да прееба всичко заради няква простотия и за толкова кратко време!" :smt007 а и преди малко разбрах че все пак ще можем да се видим по-раничко...но както и да е няма да ви занимавам просто мерси още веднъж че ми отделихте време :D
Smokinka
07-28-2006, 17:36
btw Smokinka=NANA/smile samo za orientir :)
macka123
07-29-2006, 08:29
Имай му доверие, не се съмнявай във връзката ви. Докато сте разделени можеш да видиш хората, които скоро не си виждала или си загърбила по един или друг начин, да си измислите нови занимания. Ако ви е здрава връзката няколко глътки чист въздух винаги идват добре, ще си залипсвате до немай къде. Пък и телефони има така че проблема е нулев. :-D
iskamTe_vednaga
07-30-2006, 12:01
moga da kaja 4e spodelqm tvoite strahove donqkade.hoda s edno mom4e ot dosta vremeeee..minalata godina tragnahme predi kraq na daskaloto .lqtoto se razdelihme i vraskatani se razpadna.sled kato se varna pak se sabrahme.sled 2-3meseca pak skasahme (nepomna za6to)kakto i dae sabrahme se sled nqkolko dena.mn pati sme kasali....kakto i da e doide i tova lqto az zaminah parva za 1 mesec(podarjahme vraska)sled tova nqkolko dena predi da se varna v sf toi zamina i sega go 4akam da se varne...(i se nadqvam se vsi4ko 6te e nared i nqma da ima promqna)LUBOVTE PREODOLQVA RAZTOQNIQTA I VREMETO.stiga da se obi4ate vsi4ko 6te bade nared.tova 6te bade edin malak test za negovata lubov i vqrnost kam teb. :smt008