Влез

View Full Version : Ледена кралица или огън жена!?

bebe power
07-23-2006, 20:13
Първо искам да започна с малко пред история...вчера бях на кафе с един стар приятел,говорихме си за нещата от живота и така някакси посоката на разговора доведе до факта,че той сподели,че "ледените кралици" го запленяват истински,а бавното им "разтопяване" го водело до неземни преживявания!....И така този ни разговор ме накара да се замисля,дали всъщност самото отблъскване от женската страна не кара мъжете да се "бутат" все повече и повече!Но когато бъде разтопена ледената кралица,разбираш,че всичко сложно и необяснимо в началото е съвсем просто,само е малко по-различно!
На другия бряг обаче стоят "огън момичетата",способни с чара,усмивката и магнетизма си да накарат адреналина ти да скочи!Повечето такива са естествени без маска и превземки,щури са и нежни същевременно!Способни са на топлота,забавни са...с една дума имат положителен заряд!
Оставям на вас,да направите своя избор!
P.S.Едно уточнение само под "огън момиче"нямам предвид мъжемелачките,защото за мен те са ледени кралици с огнено поведение,но то е само фасадата и прикритието на истинската пустиня в тях!

BUBU_to4ka_TO
07-23-2006, 20:18
da ti kaja 4estno izbora se svejda do mantaliteta na 4oveka az li4no bih se opredelila kato 'ogyn momi4e' pyk i pove4eto mi poznati biha potvyrdili:) pyk otnosno predpo4itaniqta na mom4etata..kakto be6e kazal edin moi poznat 'za vseki vlak si ima pytnici..' :lol:

bebe power
07-23-2006, 20:21
И аз самта се определям като "оргън момиче" \:D/
Но ми е интересно момчета какво ще кажат,кой тип предпочитат и какво точно ги кара да правят този избор

BUBU_to4ka_TO
07-23-2006, 20:26
haide mom4eta kajete si tejkata duma :smt016 :mrgreen:

TheSadlyHappyGirl
07-23-2006, 20:51
Да ви кажа не бързайте да се отнасяте към някоя категория. Старайте се да бъдете различни. Играйте роли. Преценете какво ще хареса на момчето, съчетавайте двата типа поведение. Примерно ако момчето е женкар малко поведение огън момиче ще му спре погледа върху теб, а ледена кралица ще го накара да те иска много и за по-дълго. :smt112 :smt112 :smt101 . Има различни типове поведение и да се отнесат в две категории вобще не е изчерпателно [-( [-( [-(

theraven_nz
07-23-2006, 22:51
Нищо против нямам и за коя да е от двете категории... стига да си играе добре ролята. Ако ледената кралица малко се позабрави да се разтопи, честно почвам да се чувствам натрапник и си бия камшика. Важното е в първите 2-3 минути да разбереш къде си е сложила бариерата или с вашата терминология - на колко си е включила фризера :-D При една добре изиграна роля от нейна страна момчето се чувства наистина като завоевател и си вика 'пу да не ми е уроки, мноо съм добър 8) '... Глупаво, да, но минава и тази мисъл, придружена с малка усмивка :wink:
Докато другите момичета, огнените, вместо бариера си имат направо табелка "ела кумчо, изяж ме!". Сега доколко е наивно да се мисли така, важното е да действа. Също осигурява приятно преживяване, стига да влезна в нейното темпо... не знам как да се изразя... ей тука трябва да се усетиш докъде иска да стигне... щото някой са си огнени, ама изгарят като сламки набързо и се вижда че си си губил времето... и пак ти е кофти...

Абе тънка работа, не е за всеки, ама учим се, кво да се прай :-D :-D :-D :-D

bebe power, доволна ли си? :smt023

belluci
07-24-2006, 07:01
po princip sum ot tipa ogun momi4e:) ama mnogo ogun:),no ima hora s koito ne znam kak, protivopolojno na moqta natura sum adski ledena

mnogomili4kata-sf
07-24-2006, 07:55
Емииии...аз какво да ви кажа,аз съм от типа 1во "ледена кралица",после "огнено момиче".Не че ме кефи да играя други роли,но това нещото,което грабва вниманието на едно момче,дори да е само за тръпката да те разтопи....само че съм нова в тази игра и се "разтапям" бързо,което не трябва да става така.Мисля,че това е най-бързият начин да свалиш някого,но после идва трудната част-да му задържиш вниманието по-дълго

IKisseDAGirL
07-24-2006, 14:03
hahaha аз съм "ледена кралица" ;-)

ludamacka
07-24-2006, 14:08
ami zavisi ot samoto momi4e.az mislq 4e sum ''ogun momi4e'' 6toto su6tnostta mi go pokazva.pone nabludeniqta mi :-D

siXt_senSe
07-24-2006, 14:17
Аз съм по малко и от двете.Но не мисля че това са най-подходящите категорий по които да се индентифицират жените.С различните характери мъже е различно-пред едни се отпускаш,пред други не.За всеки си е индивидуално.Може и да има "огън момичета" и "ледени кралици" но има и ощте милион определения.Май се олях вече :roll: