Влез

View Full Version : Некъв супер дебил съм..

07-23-2006, 21:35
Аве как мое да съм такъв..харесвам си едно момиче отдавна, но само като приятел и от няколко седмици насам супер мн я харесвам. Мисля, че и тя има нещо към мене но от тук идва големия проблем - когато останем я срещна по улицата тя все ме заговаря и се разхождаме двамата, или тя си разхожда кучето (едно такова сладко като нея :mrgreen: ) и си говорим двамата, некво супер забавно ни е, но някой път ме хваща "заекването" (нямам такова, но така се получава). Утре имам среща с нея пак и съм в супер настроение и мисля, че нещата ще се получат, но ако пак се спека такъв..и едно изречение не мога да вържа, когато съм с нея или тя е близо до мен. Супер мн се впрягам и става кофти. А попринцип не съм такъв, излизам с едни момичета някой път на кафе и ни е забавно, но с тях съм само пряител, а с другото момиче искам да съм нещо повече и заради тая мисъл се спичам.. :) Кво да правя ?

FiGhtuNTiLTheEnD
07-23-2006, 21:43
Dosta slojen vupros ... napravo..dosta..mnogo..
Moje bi .. da ne se spi4a6...

07-23-2006, 21:59
kvo da ti ka6a bate ... nedei s mn razgovori 4e 6te zeme za priqtelka za izpoved ... zaebi razhodkite s ku4eto.. izvedi q nekade nalevo nadesno.. ponadui se malko .. i nakraq deistva6 .. ne trea da te vzima za priqtel .. dr ne moa da ti ka6a

07-23-2006, 21:59
kvo da ti ka6a bate ... nedei s mn razgovori 4e 6te zeme za priqtelka za izpoved ... zaebi razhodkite s ku4eto.. izvedi q nekade nalevo nadesno.. ponadui se malko .. i nakraq deistva6 .. ne trea da te vzima za priqtel .. dr ne moa da ti ka6a

FiToKa
07-23-2006, 22:08
Пич и аз съм така. Значи не знам. Много е странно. Някой казват, че човек се влюбва и прави глупости в такива моменти. Аз съм адски :smt007 в едно момиче, тя си има приятел, т'ва онова и аз знам, че нямам пансове, но тя е моята богиня. Досега коато я видя глътвам гипса и ставам адския дървар. Чудех се как да го премахна това, защото адски много си личи :P
Не знам. С другите момичета не съм срещал такива проблеми - в говоренето поне де.
Наскоро излизах с моята любов на кафе и знаеш ли бях себе си. Не говорех много, мислех си кога ще успея да стъпя kickflipa т'ва онова и се отдадох на красивия момент, че съм с нея. И някак си мина супер.
Просто се отпусни и нека види спокойното и готино момче в теб!
За край .. ако те е здраво харесала .. като се притесняваш, много ще й станеш сладък :P
Айде успех!!!

07-23-2006, 22:27
qvno taq e nekva ubavo par4e :-k
zaekvaneto e 6tot kruf ti otia u 4urkata
a i gledam si filil o4o i na ku4enceto, nema lo6o :::
uspeh