View Full Version : OTNOSNO ORGAZMA NA M...
Imam edin sigurno edin izkliu4itelno tup vupros koito po skoro e kum mom4etata,tui kato az sum f i nqma kak da znam tova!Ta vuprosa mi e sledniq ako ste bili super mnogo vuzbudeni oba4e po edna ili druga pri4ina ne ospeete da svur6ite kakvo e 4uvstvoto,bolqt li v atributite :) ,6toto mai edin biv6 se opita da me metne qko za tova ,i zaradi nego izlqzah kato pulen idiot pred gadjeto mi s tova tvurdenie,ama mi be6e tupo da produlja razpita i za tva pitam tuk! :? :D
theraven_nz
07-23-2006, 22:29
Бърз отговор: Нищо не боли, само дето се чувстваме тъпо :evil: :-D :smt023:
NicknameANdPasswORd
07-23-2006, 22:46
Mi chystvoto e glupavo .... ne boli ne pari ne shtipe ... pr e na psihologicheska osnova predpolagam :oops:
Luciferian
07-23-2006, 23:34
Imam edin sigurno edin izkliu4itelno tup vupros koito po skoro e kum mom4etata,tui kato az sum f i nqma kak da znam tova!Ta vuprosa mi e sledniq ako ste bili super mnogo vuzbudeni oba4e po edna ili druga pri4ina ne ospeete da svur6ite kakvo e 4uvstvoto,bolqt li v atributite :) ,6toto mai edin biv6 se opita da me metne qko za tova ,i zaradi nego izlqzah kato pulen idiot pred gadjeto mi s tova tvurdenie,ama mi be6e tupo da produlja razpita i za tva pitam tuk! :? :D
Боли наистина. То остава и да не боли, всичко се е събрало под налягане.... никак не е приятно.
qko zduhvame
В десятката.
Боли си.... даже по някога доста силно #-o
SMoKe_BoY
07-24-2006, 08:23
Не не не не тфа е едно от най гадните чувства .. мразя го тва бе..
недейте прайте така момичета тфа на никое момче не го пожелавам !
`Death`Whore`
07-24-2006, 09:52
Болят тестисите.
theraven_nz
07-24-2006, 09:57
Болят тестисите.
Мене пък никога не са ме боляли... ама и определено малко пъти са ме оставяли насред нивата без да си свършим работата :-D Явно е индивидуално :roll:
btw, Бамсе кефи, навява спомени :cry: :-D :-$
DuraceLL
07-24-2006, 11:41
Бърз отговор: Нищо не боли, само дето се чувстваме тъпо :evil: :-D :smt023:
:-k Преди доста време имах подобни проблеми. :-k
Леко болезнено е.
:!: Силно боли когато се прекали и се прежулите :!:
На следващия ден яко боли и от свете страни :smt004
cvety_i_bebeto
07-24-2006, 12:43
az sam momi4e..no mnogo pati sme govorili s moeto gadje...i toi mi kaza 4e bolqt testisite..a pak da ne govorim kolko se zduhva mom4eto..
Нищо не те боли не е задължително да се изпразниш за да свършиш както при жените и при мъжете ги има микро оргазмите.
За здухване неможе и да става въпрос тия хора трябва да са някви комплексари.
mersi za otgovorite mi pusnah go tova kato tema,za6toto iskah da znam dali ne go e kazval za da se vuzpolzva vinagi!mersi vse pak:)
SMoKe_BoY
07-24-2006, 14:52
Аве мен саме боляли като сам се таркал нали натискаме се и аз се възбуждам и се таркаме такива и примерно стане и каже не не тфа онова .. трябва да си ходя от апартамента тфа онова .. и напрао умираш ](*,) ](*,) ](*,)
Yse6taneto e mnogo nepriqtno !
Не те боли, но искаш да потънеш в дън земя =)
tez glupaci gi bolqt glavite
ako nqkoi go e bolqlo ne6to sus sigurnost ne e pri4ineno ot tova 4e ne e svur6il
6to predi da po4nete da prikazvate gluposti ne pro4etete nujnata literatura i da proumeete 4e tova koeto go govorite e biologi4eski nevuzmojno
i taka kato gi vidq nqkvi zabludeni mladeji da si izsmuvat ot palcite prostotii mi ide da gi biq po glavite s knigite deto sum iz4el i vse pak ne si pozvolqvam da davam konkretni saveti i da pravq seriozni i ubeditelni izkazvaniq po temi za koito ne sum dostatu4no siguren
a tuka nqkav imal naprejenie :)spermata mu bila pod nalqgane drug mnogo sa bil turkal puk gajeto mu 6tqlo da si hodi ot apartamenta i o6te red gluposti
ama kak moje daje i da gi mislite tezi nebivalici i to ne samo po tazi tema a po vsi4ki
napravo 4ovek 6a kaje gledai kvi kompetentni hora za vsi4ko
izvinqvam se 4e se izkavah malko grubo ama takiva gluposti ne trqbva da se tarpqt
i za avtorkata na temata
nikoi ne moje da go boli ot tova 4e ne e svur6il
a kak se 4ustvat moje6 da si odgovori6 i sama
ako ti ne svur6i6 a si iskala kak 6te se 4ustva6 kato na obilna ve4erq bez desert :)
taka i nie se 4ustvame
peace
krem4et0
07-26-2006, 11:26
Абе гаджето не се е оплаквало,въпреки че понякога се случват такива работи-да речем уморили сме се или мен ме боли.Ама не се е оплаквал до сега.Да не е приятно и не го правя нарочно,ама понякога се получава така!
Mike-Jones
07-26-2006, 13:09
nishto ne boli ;)
CrazyWitch
07-30-2006, 11:04
Болят тестисите.
И аз съм осведомена по тоя начин. Ташаците наболяват.
Emii ako prodaljitelno vreme sme vazbudeni i na pravim sex ni bolqt testisite i to mnoo zdravo (primer 6te ti dam : edin pat otivam na kra4ma s togava6nata mi prqtelka i ot kra4mata posle i na diskoteka i prez tova vreme si se natiskahme i kvo li ne o6te i kato se prebrahme v nas testisite me bolqha... vse pak 4/5 4asa stoqh STAND BY i sled sex-a mi OLEKNAA) :mrgreen:
la_sabrosita
07-30-2006, 13:47
i az sum 4uvala ot biv6iq mi 4e go bolqt .....v takiva slu4ai :roll: