View Full Version : ми сега??
donkihot
07-24-2006, 12:48
нещо не ми варви в любовта...с това момче ходихме но той скаса с мен,но си останахме най-добри пр. и така наскоро той споделил на една моя пр.,че ме харесва,но ще ходи сега на почивки и затова не иска да ми предложи,за да не ми губи времето..та как да го накарам да си признаее??
Признай си пред него,че мислиш постоянно за него или нещо от сорта.Оф,мила наистина незнам :?
Nadelina
07-24-2006, 13:19
Ne e nujno ti da go karash da ti predlaga.. i daje she povliqe otricatelno ako go pritiskash.. Izchakai.. Ako toi naistina te haresva sam shte ti go kaje.. Samo spokoino..
Chukasimo
07-24-2006, 14:12
само му намекни нещо...ако ти стиска цункай го да видиш кво стаа тогава...3 секунди максимум му давам... :mrgreen:
само му намекни нещо...ако ти стиска цункай го да видиш кво стаа тогава...3 секунди максимум му давам... :mrgreen:
Това ще помогне :-D
намекни му, че ти също още изпитваш чувста към него. начини за това... бол!
Chukasimo
07-24-2006, 15:37
съветвам момичето да направи така поради простата причина,че и аз съм момче и знам кво би ме напраило адски щастлив :wink:
така че,мила,ДЕЙСТВАЙ! :)
luda`flirtajika
07-24-2006, 19:17
xa-xa mda napravi go :D:D
И аз съм на това мнение :)
donkihot
07-24-2006, 20:00
hehe mn blagodarq i az misleh tova da napravq pri sledvashtata ni sreshta shte go napravq,malko sm sramejliva no mi stiska,taka 4e shte vi kaja kakvo e stanalo sled tova...stiskaite palci tova moje da e utre...aliii mn mersi na vsi4kiiii
donkihot
08-07-2006, 22:43
oh mili4ki predi 20dena nqkade toi kaza na edna pr 4e ne me haresva ve4e no naskoro mn se sblijihme a az ne go celunah i sq sme v edna kompaniq i v4era si govorihme mn za nas i toi sq mi kaza 4e me haresva no ne e gotov za vrazka i dvamata reshihme 4e shte e po-dobre da ne xodim sega shtoto i az ne sm gotova i toi ne e gotov....ali nz ko da prava obarkana sm izvednuj me haresval..kak da go nakaram da stane gotov za vrazka s men
Lost_Kiss
08-07-2006, 22:54
off mili4ka towa e spr minimalen problem!! ta toi nali te haresva vse o6te radvai se za towa !! Prosto is4akai i vremeto samo 6te ti go dovede pri tebe.....
опри му нож в гърлото
едва ли ще му мисли тогава
alkobalko
08-08-2006, 06:29
И аз. :P
Ами не можеш да го накараш насила да си признае.Ако ти го харесваш защо не му признаеш и тогава и той може да ти признае,а и направо можеш да го питаш.И какво като е почивка?Какво пречи това да станете гаджета?Много странно.
И аз. :P
axam 6et e nai-dobre no ne badi mnogo nastoqtelna 4e moje da go upla6i6 :lol:
donkihot
08-14-2006, 12:38
sladur4eta neka vi se poxvalq v srqda mi se obesni v liubov[9.08.2006] i na 10 se hvanahme dneska toi zamina no mn hubavo si prekarahme tozi uikend i mn sm shtastliva shtoto ve4e toi mi otvarna na 4uvstvata dano da e istinski no az mislq 4e e shtoto kato se vidqhme na 10 i toi kato me vidq prosto kak da vi kaja nahvarli mi se da me celuva a kak da mu otkaja i dosta smeshni4ko stana na centara ama puka li nii taka sq zamina i shtego vidq 4ak na 10 septemvri e shte izdarja nqkaksi nali shte se obajda pone aide mn vi blagodarq na vgsi4ki mojete ve4e da zatvorite temata {}