View Full Version : момичета помагаите !
имам 1 въпрос : приятеля ми мн харесва ездачката и всеки път когато го възседна се чувствам тъпо щот маи няма възможност за мн движения и някои път развалям всичко ](*,) някои да сподели движенията долу-горе pls :(
туй го мразя.Тъпо е в зависимос тдали той иска да контролира нещата а движението си е все едно напред назад или нагоре на долу както искаш го приемай.
именно. няма възможност за движения
`Death`Whore`
07-24-2006, 21:45
Нямало възможност за движения? Има възможност за поне 3-4 движения.
1. Движиш се нагоре-надолу, даже можеш да го накараш да хване стъпалата ти и да подскачаш.
2. Движиш се напред-назад. На моя му доставя огромно удоволствие.
3. Движиш се напред-назад, като потъркваш леко клитора си в него.
theraven_nz
07-24-2006, 21:59
именно. няма възможност за движения
Пробвайте на някое по ниско столче, че да можеш да стъпиш на пода;-)
freaky_FK
07-24-2006, 22:04
ami ti sama si napisa otgovora.EZDACHKATA ! nali si vijdala kak qzdat primerno kone!prost kakto chustvash che na teb ti e qko i taka che da stignesh do orgazam,a puk ako ne ti eqkona ezdachka prosto mu kaji!
kaka0155
07-25-2006, 11:15
имам 1 въпрос : приятеля ми мн харесва ездачката и всеки път когато го възседна се чувствам тъпо щот маи няма възможност за мн движения и някои път развалям всичко ](*,) някои да сподели движенията долу-горе pls :(
След като на него му харесва така, защо се сдухваш??!
Просто момчетата понякога предпочитат само да си лежат и някой друг да се трепе за тяхното удоволствие...
Ми отпусни се малко и прави нещата, както ги усещаш Ти, за това не ти е нужна многодишна практика!!! :P :P :P
На мен пък ми харесва да поемам инициатива и да контролирам ситуацията!