Влез

View Full Version : help me to survive!!!

07-24-2006, 15:05
xora daite saveti pls... :smt010 Edno mom4e e adski vlubeno v men,no az go 4uvstvam samo kato priqtel. Problema e 4e v moment na oqzvimost kogato skasax s mom4eto v koeto i do den dne6en sam vlubena...Onova mom4e se poqvi kato spasitelen poqs uspokoi me dade mi nadejda 4e ne6tata mogat da se promenqt ...NE ISKAM SPASITELEN POQS ISKAM LUBOVTA SI ...az sam gadje na nai-dobriq si priqtel PREDSTAVQTE LI SI?! TOI E 4OVEK NA KOGOTO DARJA NO PROSTO NE OBI4AM...kak da mu go kaja ...kak da go ostavq kato gledam v o4ite mu plamaka v moite..PLAMUK KOITO GORI ZARADI DRUG! :smt010

kudravoto
07-24-2006, 15:10
миличка моят съвет е да му кажеш да не го залъгваш

07-24-2006, 15:13
VSE PAK BLEGODARQ NO MI E ADSKI TRUDNO AZ ISKAM TOI DA BADE V JIVOTA MI KAK DA GO ZADARJA KATO FR I DA GO PREMAXNA KATO GADJE?

iiirish
07-24-2006, 15:14
ти, разбира се не искаш да го нараниш, но постави на първо място своите чувства! в крайна сметка не живееш заради хората, а заради себе си!

един открит разговор на четири очи ще оправи положението. на него ще му бъде трудно, на теб не по-малко. затова по-добре не отлагай разговора във времето, защото колкото повече то минава, толкова по-трудно ще ти става

07-24-2006, 15:14
NEMOGA ZABOGA TRUDNO E AZ GO ISKAM V SVOQ JIVOT NO SAMO KATO FR... :smt010

koalka
07-24-2006, 15:20
[b]Ами доста гадно си постъпила така,но сега трябва да се справиш с проблема.Ясно,че си влюбена в друг и не можеш да заповядваш на сърцето си.Той е много влюбен в теб,но трябва да се разделите след като му кажеш,че нямаш чувства,защото ако го разбере по някакъв друг начин ще е по-лошо.Той ти е най-добрият ти приятел,но незнам дали ще можеш да задържиш приятелството му.Не може и двете.Трябва да избереш.Не може,при положение,че той толкова те обича да ти бъде най-добър приятел.Винаги ще търси нещо повече.Но най-добре му признай.По-добре не го лъжи-нали държиш на него.

kudravoto
07-24-2006, 15:22
виж сега мила
кажи му че искаш да бъдете само приятели
най добрият ми приятел в момента беше луд по мене аз му казах че не може да има нищо между нас обаче си остана най добрият ми приятел

07-24-2006, 15:29
SAMNQVAM SE 4E 6TE SE PIMIRI S TOZI FAKT KAK MOGA DA GO PREGARNA VE4E KAK MOGA DA GO CELUNA PO BUZATA DORI KATI ZNAM KAKVO MU E V GLAVATA .... KOI E IZMISLIL LUBOVTA?!?!?!

Axxxel
07-24-2006, 15:40
Проблема е в това, че ние повечето момчета не можем да сме най-добри приятели с момичета...рано или късно се появяват любовните чувства.При вас момичетата е различно...вие го приемате...ние не.Друг начин няма освен да му признаеш и после да се държиш по здържано с него.Ние момчетата сме способни и от една нищо и никаква си целувка по бузата да почнем да си въобразяваме разни неща...

cskamoni4ka
07-24-2006, 17:31
Ммм...кофти ситуация...кажи му,че вмомента искаш да останеш сама...да си дадеш почивка...

Obitax
07-24-2006, 19:16
Tva spored men se SUPER gadno za nego za6toto toi ti e podal raka smisal izmaknal te e tejka situaciq a ti sa edin vid 6te mu pliue6 na surata !!!! Vqrno e po dobre ne mu davai prazni nadejdi za6toto tova o6te pove4e 6te go sasipe ...............no ne e 4esno i da go reje6 kato kisela krastavica.

Axxxel
07-24-2006, 19:25
Tva spored men se SUPER gadno za nego za6toto toi ti e podal raka smisal izmaknal te e tejka situaciq a ti sa edin vid 6te mu pliue6 na surata !!!! Vqrno e po dobre ne mu davai prazni nadejdi za6toto tova o6te pove4e 6te go sasipe ...............no ne e 4esno i da go reje6 kato kisela krastavica.
А ти как би постъпила а?Представи си, че някой ти помогне на теб в труден момент.Този човек е влюбен в теб, а ти в него не...какво правиш тогава???И да искаш насила да се влюбиш в него нестава...А и не можеш датръгнеш с този човек само защото той те обича...такава връзка е обречена на провал...

07-24-2006, 20:36
BTW parvo sa MAJ ( pone za sega :D ) mi vseki slu4ai nqma da go sreja KATO kisela krastavica . 6Te se opitam da mu go kaja po zaobikolen na4in .

Axxxel
07-24-2006, 20:41
BTW parvo sa MAJ ( pone za sega :D ) mi vseki slu4ai nqma da go sreja KATO kisela krastavica . 6Te se opitam da mu go kaja po zaobikolen na4in .Сорка...аватара ме обърка...рядко момчета слагат женски картинки като аватар...ами то никой не е казал, че момичето ще го зареже по груб начин.Нали за това момичето иска помощ..как да му го каже като го нарани възможно най-малко...

Obitax
07-24-2006, 21:22
ахааа загряха ми албанските реолтани ми...... трябва да е по вазможно най безболезнения начин

Аз сам ценител на женската красота , за това си слагам такива аватари .

priti_kiti
07-24-2006, 21:26
ми затва в такива случаи се мисли преди да се прави нещо.. за да не страдат невинни хора... По-добре му кажи,че не искаш да си с него,вместо да го залъгваш още дълго време и той още повече да се влюби в теб.. не е честно спрямо него.
А да... - никога не търси утеха в някой приятел щото виждаш кво става..

ElinoR
07-24-2006, 21:36
Трудно ще ти бъде...но се налага да събереш смелост и да му кажеш истината,щом като държиш толкоз много на него...
Ако чакаш прекалено дълго се трупат спомени,които в повечето случаи се оказват трудно-преудолими(естествено за приятелят ти в случая).Просто събери смелост и му кажи ИСТИНАТА...това е начинът.

Axxxel
07-24-2006, 21:44
А да... - никога не търси утеха в някой приятел щото виждаш кво става..
Мдамм...особено, ако е момче...

freaky_FK
07-24-2006, 21:46
slojno!no po dobre istinata otkolkoto salzi v ochite.no ne trqbva da produljavash taka zashtoto nakraq ti shte ostanesh naranena