View Full Version : хора, не вярвах, че до тук ще стигна...откачам
piece0Fchocolate
07-24-2006, 17:50
мислех, че като си влюбен и си заблуден.... аз се мислех за разумна и на всички давах съвети... сега обаче изгубих разума си изведнъж и....помощ - Влюбена съм :smt007 :smt017 никога до сега не е имало такава "тръпка"...това не е обич, а просто едно малко откачане може би... от 1 седмица вече не мога да спя, изнервена съм, не мога да седя на едно място, все подскачам от лудост и се смея сама.... а като го видя или като говоря с него.... очите ми светкат(така са забележили приятелките ми), краката ми треперят, като му хвана ръката не мога да се усетяя кога да я пусна... абе вече добихте представа за какво става въпрос... та проблема ми е такъФ, че и той ми показва че има интерес към мен, даже той ми показва повече от колкото аз... аз съм само с намеци....минава през нас да ме вижда.... искам гоооооо... може би и той... но когато тръгне да прави нещо аз все овъртам и все не става.... сега обае ще замина две седмици в чужбина... и си мисля че като се върна няма да му пука за мене.... ще му е минало всичко и.... пак ще съм разочарована..... какво да направя.... утре заминавам.... помощ ](*,)
Nadelina
07-24-2006, 17:52
Taq vecher govori s nego!!! Kaji mu vsichko ei tova deto si napisala i tuk.. Toi ne samo shte se zaradva i shte se vpechatli ami i shte spodeli vsichko koeto shte mu kajesh.. Pyk i nqma da zaminesh za 2 godini q.. Ako toi te haresva naistina nqma da mu mine tolkova byrzo..
Taq vecher govori s nego!!! Kaji mu vsichko ei tova deto si napisala i tuk.. Toi ne samo shte se zaradva i shte se vpechatli ami i shte spodeli vsichko koeto shte mu kajesh.. Pyk i nqma da zaminesh za 2 godini q.. Ako toi te haresva naistina nqma da mu mine tolkova byrzo.. =D> =D> =D> =D> =D> =D> i az taka mislq!
piece0Fchocolate
07-24-2006, 17:56
мерси мн за съвета.права си че не заминавам за 2 години... тази вечер се очаква да мине през мен, но трябва да му звънна понеже изходящите му са забранени, а искам да го изпробвам дали ще мине без да му звъня, дали му пука за мен....ама ... малко ме е срам да му кажа вс това.... :oops: имах за цел да го побъркам, а то стана обратното-аз се побърках по него.... ох сложила съм една пола и изрязано потниче....един път като се видяхме усещах как очите му ме гъделичкат..."изтриваше дрехите ми с очи, в ума му нямаше нищо др нали" сега обаче искам повече....дали ако мине ще стане нещо.....
Nadelina
07-24-2006, 18:00
E tova zavisi ot teb i ot nego samo.. Obadi mu se.. Vijte se.. i pogovorete.. Naistina e pritesnitelno kogato haresvash nqkoi da mu kajesh v ochite vsichko koeto ti e na sarceto.. Ama samo tezi koito riskuvat pechelqt..
еми щом ще заминаваш и се чувстваш несигурна просто му се обади и му кажи какво ти е на душата...
piece0Fchocolate
07-24-2006, 18:01
добре де, а с по-лек начин не мога ли да се размина... само с намеци... я дайете нещо от вас...... че не мога да мисля :oops: иначе е добра идеята мерси
Nadelina
07-24-2006, 18:04
Q dai na LS che imam edna ideq koqto mislq da izpolzvam az samo che ne iskam da q pisha vyv foruma.
е сега по лек начин .. другия вариант е той да ти се обади ... аз бих се изкефил обаче ако момичето което харесвам ми се обади и ми каже какво чувства.Поеми нещата в свой ръце и направи първата стъпка...аиде успех
Аз бях изпаднала в такова положение преди и не направих нищо.Сега много съжелявам,защото тръпката вече я няма между нас.Аз все още го обичам,но тий е влюбен в друго момиче.Така че не прави същата грешка като мен.Кажи му възможно най-скоро.Знам,че е трудно,но е по-добре да опиташ отколкото накрая всичко просто да изчезне.Успех!
IKisseDAGirL
07-25-2006, 14:33
този път не бъди мн студена, просто му кажи, че заминаваш и че ще ти липсва, не е задължително да му казваш абсолютно всичко, което ти е на душата, мисля, че това за момента ще е достатъчно :)
не се дърпай както преди, а се дръж малко по-мило
като останете на саме му прави съвсем леки намеци... дано нещата да стигнат до целувка :P така все едно ще си му оставила нещо малко за спомен и той с нетърпение ще очаква завръщането ти, за да се повтори случилото се :wink: :D :mrgreen: :-)
lost_girl
07-25-2006, 14:49
Taq vecher govori s nego!!! Kaji mu vsichko ei tova deto si napisala i tuk.. Toi ne samo shte se zaradva i shte se vpechatli ami i shte spodeli vsichko koeto shte mu kajesh.. Pyk i nqma da zaminesh za 2 godini q.. Ako toi te haresva naistina nqma da mu mine tolkova byrzo.. =D> =D> =D> =D> =D> =D> i az taka mislq!
и аз