Влез

View Full Version : Проблем ..

Сладуранката
07-24-2006, 20:00
Здравейте сладури !

Имам проблем голям ... харесвам много едно момче ... от около 2-3 месеца ... не ми излиза от главата, обаче има един проблем ... той си има гадже, с което съм останал с впечатлението, че не се обичат много много ... пък и тя е от друг град и някой път като сме двамата той я нарежда и обижда ... та не знам какво да правя ... да му кажа ли какво чувствам или не ???

donkihot
07-24-2006, 20:02
hmm...obarkana rabota,no ne pribarzvai..moje da mu nameknesh da mu stanesh parvo priatelka i posle te ako ne se obi4at togava da deistvash

Jessika_MG
07-24-2006, 20:29
Naistina dobre e pyrvo da se pospriqteli6 s nego... taka 6te razbere6 i kak stoqt ne6tata s gadjeto mu .. i posle ako ima perspektiva probvai se!

Nadelina
07-24-2006, 20:35
Spriateli se no ne prekaleno.. za da ne se okaje v edin moment che za nego si se prevarnala v kosche za dushevni otpadaci.. Togava nqma da mojesh da go spechelish veche za neshto poveche.. Az inache vinagi si kazvam na momchetata kato gi haresam.. Do toq moment ne mi e pomagala taq taktika.. Ta saveta mi e.. napravi tochno obratnoto!

lina15
07-24-2006, 20:36
Naistina dobre e pyrvo da se pospriqteli6 s nego... taka 6te razbere6 i kak stoqt ne6tata s gadjeto mu .. i posle ako ima perspektiva probvai se!
Съгласна

LuCkY_YoU
07-24-2006, 20:41
ami pomisli purvo 6tom "narejda i obijda" gadjeto si bi li se durjal razli4no s teb :?:

Сладуранката
07-25-2006, 08:12
ami pomisli purvo 6tom "narejda i obijda" gadjeto si bi li se durjal razli4no s teb :?:

Те са от скоро гаджета ... с предното си хич не я обиждаше ... той е мил, галантен, абе за мен мъж-мечта ... аз се сприятелих доста с него и трябва да го питам как е положението с приятелката му ... да видим как ще е :)

koalka
07-25-2006, 08:18
Ами те не се обичат или поне той.Щом я обижда това не е любов.Ами пристъпи към действия,ако искаш.Щом го харесваш-защо не?

addictedtou
07-25-2006, 08:22
като е такъф кфо чакаш?
намекни му за чуфстфа ти,покажи му чеси поече от другата!!

LP_girl_14
07-25-2006, 11:13
Хм,ми като не я обича закво е с нея?Спечали го о някакъв начин,покажи му че той е важен з атеб,ако имаш възможност прекарвай повече време с него и така хем ще го опознаеш,хем ще разбереш как се развиват нещата между него и приятелката му.Тва че се карат,не значи че нямат чуства помежду си.Покажи на момчето какво изпитваш към него пък нека той сам прецени какво да прави.Длъжна си д аопиташ,за да не съжаляваш после и да не се поташ "какво би станало,ако..."

cskamoni4ka
07-25-2006, 17:49
Кажи му!

not`here
07-25-2006, 19:25
От мъжка гледна точка ще ти кажа .. Когато някое момче остане сам с момиче и почне да "храни" приятелката си това може да означава 2 неща:
1.Иска да си мислиш, че нещатата между тях не върват и така да стигне до чуствата ти..
2. Нещатата между тях не вървят :P

Така можеш да си направиш изводите сама .

Heaven_inhabitant_f
07-25-2006, 19:38
Пробвай се нали знаеш обаче,че има голям шанс да тръгне с теб и да говори пред някоq друга така...

vlubena v dvama
07-25-2006, 19:42
pogovorete si s nego,razkrii mu 4uvstvata si i sled tova razberi dali toi ima 4uvstva kam gadjeto si i ako da-kakvi sa te ili ako ne-za6to e o6te s neq?uspex