PDA

View Full Version : Лесно ли е да си сам?

rPo3HoTo
07-25-2006, 09:01
За няой темата ще се стори безсмислена, но не мисля че е. Създавам я поради следната причина. Все повече напоследък забелязвам...хм...'тенденция а' хората неистово да си търсят гаджета. Естествено е, че всеки се стреми да намери своята половинка и т.н...но аз говоря за онези случаи, в които двама са заедно само за да покажат на света, че не изостават, че не са самотни и т.н...даже някои като че ли се срамуват от това че са сингъл :). Поправете ме ако греша....това са мои лични наблюдения. И според вас лесно ли е в днешно време да си сам?

freaky_FK
07-25-2006, 09:14
naposledak se chustvam dobre sama.obshto vzeto zabelqzah che s vsqka natrupana godinka v teenagerstvoto mi tova si stana neshto koeto ne mi e problem.sega po skoro edinsveniq mi stremej e da ima nqkoi do men s koito da nqmam nujda da se vijdam vsekidnesvno zashtoto nqmam osobeno mnogosvobodno vreme imaiki se predvid che za posl godina sam na dasaklo .no ne e strashno da si sam,vse pak ne sme hora koito da sme na po 30 godini,togava moje bi e strashno da si sam.puk i to si zavisi ot vseki chovek.puk i vse pak ne moje postoqnno da si imash gadje vse nqkoga trqbva da ima i vreme za teb ;)

devil4e{}
07-25-2006, 09:19
В момента съм сама и не е толкова зле...Честно казано бифшия много ми липсва,но ме е наранявал толкова пъти,че вече искам почивка!...Има моменти,в които изпитвам нужда да имам някой до себе си,но все още не съм срещнала "новия".Мисля,че понякога е добре човек да остава сам за известно време,сам със себе си - може да се окаже наистина полезно. :)

protoss
07-25-2006, 09:45
---

MUDVAYNE
07-25-2006, 09:52
mi ne e lesno da si sam ot opit ti govorq :mrgreen:

xaxa a za drugoto....imal sam "Gadje" za ei taka bez da se haresvame samo za da sme zaedno..mi to nema nikav smisal...puk i burzo svur6va si4ko

07-25-2006, 10:22
mnogo e gadno da si sam da nemoje6 da kaza6 ne6to,nikoi ne te slu6a i pak si sam,nikoi nemoje da ti pomogne vajno e ti da si pomogne6 :cry:

Axxxel
07-25-2006, 10:23
Хахахах...не намирам нищо срамно или лошо в това да съм сам...просто любовта не ме е споходила...за 20 годишния си живот съм се влюбвал два пъти...но само вторият успешно...сега пак съм сам...и не се самосъжалявам...за всичко си има време и място :) :wink:

FiRe_LaDy
07-25-2006, 10:41
Ami v posledno vreme mai sam si se sama.I taka se chuvstvam po dobre.Ne si trovq jivoda dopylnitelno i da se tormozq.Jledam az da sam dobre i tova e.Ne se stremq da ugodq na nqkogo ili i malkoto si svobodno vreme da mu go otdavam.I naistina kato se zamislq ponqkoga mi se trudnichko sama,no imam dobri priqteli.Noo da sam sama moje da se kaje che e lesno.

LP_girl_14
07-25-2006, 10:50
Няма нищо лошо в тва да си сам.Разбира се друго си е да имаш човек до себе си,който да те обичам,да те подкрепя и т.н.,но това е само ако чувствата са споделени.Глупаво е да си с някой,просто за да бягаш от самотата.Дори да си с някой,ако не го обичаш ти ще си сам,защото душата ти и сърцето ти ще са пусти.Физически няма да си сам,но душевно да!

sladkoto_neli
07-25-2006, 10:51
ами на мен не ми е по добре сама но моите наблюдения спрямо момчетата са че те неискат да се обвързват защото неискат да губят свободатата си неискат да се саобразяват с никой обаче в същото време търсят близост с някое момиче и разбирасе го нараняват и точно затова аз мисля че е по добре да съм сама от колкото някой да ме лъже и да се чуди кво да ми каже за да неизлезе с мен или нещо такова.по добре да съм сама.

`Death`Whore`
07-25-2006, 10:54
На мен не ми е лесно да съм сама. Но не търся гадже, за да доказвам нещо.

sk8girL
07-25-2006, 11:24
Еми аз в момента съм сама,но честно казано не си търся гадже.Той сам ще ме намери.Вярно,че понякога ми е адски самотно и искам да има някой до мен,който да ме обича и да ме подкрепя.Никога не бих тръгнала с някой само за да не изглеждам самотна в очите на другите..и да доказвам на някой,че няма да бъда сама!

fuck_you_baby
07-25-2006, 11:24
i az sega se 4uvstvam dobre sama.izlizam si spokoino vseki den.za sega sam ok taka :wink:

07-25-2006, 11:44
Лесно е да си сам и е хуаво даже много почиваш си от всякакви неща и когато пожелаеш да не си си дейставш.

koalka
07-25-2006, 12:22
Ами може и да е така,но има и хора,които се обичат истински.

Axxxel
07-25-2006, 12:25
А те никак не са малко...

Az_Nikito
07-25-2006, 12:42
v dne6no vreme vse po malko i po malko vijdam taka nare4enata istinska lubov tq sqkah e iz4eznala vse pove4e oba4e vijdam hora koito dori ne se haresvat no sa "gadjeta" ili pone taka sa pred horata ima ine6to dr koeto se slu4va na posledak ot nai dobri fr izliza istinska lubov no idva vrene kogato se skarat i za sekundi ve4e vsi4kite ti taini sa naqve :oops: :wink: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: #-o

Ivanna99
07-25-2006, 13:03
SApored men e mn otnositelno tova da kaje6 dali ti e po-hubavo sam ili ne,za6toto ako si vluben v nqkogo i ne si s nego-da,mu4itelno e,no ako ne haresva6 nikogo za6to puk da e sramno,lo6o ili puk nepriqtno!Az li4no predpo4itam da nqmam 4uvstva kum nikogo,za6toto malko ili mn edna vruzka naranqva!Neotri4am oba4e,4e e adski priqtno nqkoi da te pregurne,kogato ti e tejkko i da ti kaje:obi4am te,ne moga bez teb,radvam se,4e sme zaedno i tn,no puk kogato si sam/a i neizpitva6 4uvstva kum nikogo jivotut ti se struva mn po-rozov i bezgrijen,za6toto nqma zaradi kogo da se prit,nqma zaradi kogo da si misli6:lele sega ako go vidq kakvo da kaja,kak da reagiram,nqma li da go obidq,dobre li izglejdam...Zatova e dosta otnositelno v koi period to4no stava vupros da si sam/a!

™bLaCk`RoSe™
07-25-2006, 13:35
И аз съм си била сама винаги,ама не е особено приятно чувство. :?

07-25-2006, 13:46
никак не е лесно да си сам. цял живот съм бил сам. не говорим за присъствието на родители, братя и сестри в живота, а на онзи специалния човек... в най-трудните ми моменти съм бил сам. имал съм нужда някой да ме прегърне, да ме хване за ръка.. дори и малко да си помълчим... но не съм имал такъв човек. не ме е срам да си кажа че съм на 28 години. да, търся си приятелка но не за да парадирам с нея, а за да имам човек с който да мога да говоря, да споделям, някого когото да обичам истински... винаги когато ми се случи нещо хубаво имам желанието да го споделя, да се зарадвам с някой... но няма с кого.

Да, адски е трудно да си сам!

Leninka
07-25-2006, 13:46
SAmotata promenq horata,kara gi da se chuvstat izolirani.Mislq che vseki ot nas ima nujda da znae,che ima chovek do sebe si,na kogoto da razchita i s kogoto da spodeli ili prosto da znae,che e obichan ot nqkogo.Pone az taka se chuvstvam i mi e adski trudno da prodaljavam napred.

Leninka
07-25-2006, 13:57
SAmotata promenq horata,kara gi da se chuvstat izolirani.Mislq che vseki ot nas ima nujda da znae,che ima chovek do sebe si,na kogoto da razchita i s kogoto da spodeli ili prosto da znae,che e obichan ot nqkogo.Pone az taka se chuvstvam i mi e adski trudno da prodaljavam napred.

07-25-2006, 14:13
v dne6no vreme vse po malko i po malko vijdam taka nare4enata istinska lubov tq sqkah e iz4eznala vse pove4e oba4e vijdam hora koito dori ne se haresvat no sa "gadjeta" ili pone taka sa pred horata ima ine6to dr koeto se slu4va na posledak ot nai dobri fr izliza istinska lubov no idva vrene kogato se skarat i za sekundi ve4e vsi4kite ti taini sa naqve :oops: :wink: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: #-o

Е те това е най-хубавото по добре от това здраве му кажи.Аз лично мога да съм със всяка стига да става за нещо пък може и да не се понасяме.

kudravoto
07-25-2006, 14:15

da taka e i nie s priqtelqt mi sme taka

IKisseDAGirL
07-25-2006, 14:22
много си права :? на мен тва ми изглежда супер тъпо, но явно доста от хората са свикнали да живеят за света, а не за себе си :roll:
аз съм на периоди - ту ги сменям мн бързо, ту дълго време си седя сама
тва е щото не винаги съм в настроение за връзки, а и понякога нямам кой знае какви възможности за избор
друг път пък се случва така, че не мога да смогна да съм с всеки :P зависи в какъв период съм
сега лятото например кандидати се намират, но нещо не съм мн навита да си имам точно в момента приятел, тъй като за мен е време за купони, лудеене и живот, а не някой да ми държи сметка и да се старая да не изневерявам... ся е трудно да се въздържиш :mrgreen: май просто съм на вълна 1 вечер и чао, без въпроси O:)
така е мн по-забавно, точно като за сезона 8)

EnJoY
07-25-2006, 14:42
Лесно е да си сам, трудно е да задьржиш любовта. Сеа когато сьм сам осьзнавам много неща но не искам да сьм сам, проблема е че не искам и да сьм с други а искам моето момиче. Когато си сам имаш свободата да, но когато искаш да си с някой който обичаш тази свобода се преврьща в затвор за теб. Когато намериш човек с който споделяш, човек с който има какво да си кажеш и никога с него не си мьлчите ама нкикога винаги племпите и говорите за какви ли не теми. Просто има два вида самота

-Когато обичаш
-Когато си бежгрижен

При пьрвия живота е отратилен, искаш миналото искаш да изкрещиш до края на света и обратото колко ти липсва този човек. ТИ си сам всеки ти вика е сега си сам ..... И кво мислите че ми се прави нещо , че ми се излиза с друга че ми се забива друга не льжете се!!

При втория случей да си сам е закон и голямо удоволствие, радваш се че си сам че скачаш от клон на клон, нови завоевания нови хора Всичко е по розово..

Така че когато си сам с пьрвия вариян боли, когато с втория живота ти е супер... Това е , така мисля и личния опит ме кара да мисля така!

EnJoY
07-25-2006, 14:45

Подкрепям те с два крака и две рьце !!!!!

lost_girl
07-25-2006, 14:47
честно казано аз съм сама и ми е много кофти,защото ми се иска когато се скарам с наще или с приятелите ми(да не бава господ)да споделя с някой да бъда обичана!

Axxxel
07-25-2006, 15:01

Е те това е най-хубавото по добре от това здраве му кажи.Аз лично мога да съм със всяка стига да става за нещо пък може и да не се понасяме.А от това по-голяма тъпотия няма...

Krem4eto
07-27-2006, 12:00
За няой темата ще се стори безсмислена, но не мисля че е. Създавам я поради следната причина. Все повече напоследък забелязвам...хм...'тенденция а' хората неистово да си търсят гаджета. Естествено е, че всеки се стреми да намери своята половинка и т.н...но аз говоря за онези случаи, в които двама са заедно само за да покажат на света, че не изостават, че не са самотни и т.н...даже някои като че ли се срамуват от това че са сингъл :). Поправете ме ако греша....това са мои лични наблюдения. И според вас лесно ли е в днешно време да си сам?

Да ти кажа аз искам да имам гадже не само да не съм сама ами и да имам някой до себе си (то май тва едно и също :mrgreen: ) явно наблюденията са ти точни!Разбира се,че е трудно да си сам,не е приятно,дори като гледаш двойките направо ти се идва да заплачеш...мисля че ти отговорих на въпроса...А да забравих да ти кажа,че хората се нуждаят от любов,аз мисля,че човек,който не обича и не го обичат не живее пълноценно...

6okoladova strast
07-27-2006, 12:19
spored men ima xora koito naistina se obvarzvat poradi strax ot samotata ili za6toto vaprosniq 4ovek ot protivopolojniq pol e da re4em nai gotinoto i jelano sa6testvo v kvartala(primerno)toest bez lubov a ima i takiva s lubov ...razdelqneto na dvoiki e prednazna4eno za xora koito sa rodeni edin za drug ili nemogat da se delqt ...az oba4e ne sam gotova za vrazka sega se 4uvstvam po-dobre nqmam ograni4eniq ne se saobrazqvam s jelaniqta na dru 4ovek za ne6ta ot roda na tva kade 6te sme tazi ve4er ili kakvo 6te pravim utre na obed takiva planove...i zadaljeniq na tozi etap me stresirat dori ,no za smetka na tova sam sigurna 4e kogato sre6tna "4oveka na moq jivot" 6te bada vaodu6evena ot podobni ..makar i ne mn zna4itelni ne6ta :wink:

CutiE
07-27-2006, 13:16
Не е лесно да си сам,но се свиква...Пък и затова 4овек си има приятели,така 4е... \:D/

SisTeR`oN`MaXa
07-27-2006, 13:42
Ами понякога е добре да останеш малко сам.Понякога може да се пренаситиш от връзката си с някои и да изпиташ нужда от повече свобода и да бъдеш сам.Аз в момента съм сама и не се чувствам зле, макар че бившия ми приятел много ми липсва и много бих искала пак да съм с него.Но сега чувствам и някакво облекчение, защото с него нямах нужната свобода, а и той и от това започнаха по често караниците и той ме нарани много и в момента така се чувствам добре дори мисля че ако се съберем пак няма да ми е толкова спокойно колкото сега.

macka123
07-27-2006, 13:54
ми не е мн трудно да си сам честно казано
даже си е гот
е ако има несподелена любов е кофти но иначе не е зле

Kisses_P
07-27-2006, 13:58
Сега ми е лесно да съм сама.Мога да си позволя повече свобода в общуването с противополжния пол,докато ако съм се обвързала с някой не мога.Ако ми трябва подкрепа или преградка мога да се обърна съм най-добрия си приятел.Но като стана на около 20 няма да ми е лесно да съм сама 100%

koalka
07-27-2006, 14:04
Сега ми е лесно да съм сама.Мога да си позволя повече свобода в общуването с противополжния пол,докато ако съм се обвързала с някой не мога.Ако ми трябва подкрепа или преградка мога да се обърна съм най-добрия си приятел.Но като стана на около 20 няма да ми е лесно да съм сама 100%Ами като си влюбен не искаш свобода и искаш само твоето момче.Повярвай ми така е.

Smokinka
07-27-2006, 15:50
аз в момента не съм сама, имам си гадже, което адски много обичам обаче според мен винаги е добре за самия теб да останеш за известно време сам, за да видиш какво е и "от двете страни" т.е. да знаеш плюсовете и минусите и на това да си с някого, и на това да си сам. имам идна приятелка...тя е мн хубава и затва е и мн харесвана и естествено тва и харесва. само че сега е сама от 1 месец. и не спира да повтаря едно и също "леле майко сама съм...нуждая се от гадже...в квартала ми се смеят че съм останала толкова време без момче" :?: моля?! ето тва не мога да го разбера. защо трябва непременно да си имаш гадже?!?! сякаш ако си нямаш си едва ли не прокажен и затва непременно трябва да се хванеш с първия срещнат...нз не мога да си го обясня тва... :smt017

cS_LaMeRkA
07-27-2006, 15:58
Еми :-k според мен няма смисъл да си хванеш някого за гадже без да има някакви чуства :-k ,защото е глупаво да докажеш нещо което ти сами знаеш ,че не е така и както каза LP_girl_14> "Дори да си с някой,ако не го обичаш ти ще си сам,защото душата ти и сърцето ти ще са пусти.Физически няма да си сам,но душевно да!" :) Пр0ст0 няма СмисЪл... ](*,)

Black_Cat
07-27-2006, 16:24
v momenta sam sama i se 4ystvam prosto strahotno, 4ystvam se svobodna da pravq kakvoto si iskam az ne 4e i pedi ne go praveh de no izpitvah nqkakva tejest a sega kato sam sama si pravq samo kefa i mi e stra6no hubavooooooooo :smt023

silv
07-27-2006, 16:45
emi ,az sam bila i sama i zaeta,no e adski glupavo da hodi6 s nqkoi samo za da ne si sam/sama....Hubavo e kato se 4ustva6 dobre s 4ovek sre6tu sebe si,no trqbva da moje 4ovek i da e sam :wink:

BSplayer
07-27-2006, 16:46
ako se nauchish da se radvash na samotata e super lesno, daje i priqtno.

kristin_
07-28-2006, 11:06
ами аз си се чувствам екстра в момента ни проблеми ни кавги екстра си е в повечето.е има си и минуси но няма пълно щастие все пак.......

addictedtou
07-28-2006, 14:11
Сега си имам приятел и осъзнафам че преди..когато бях сама и си мислех че няма нищу по хуу от сфободата см се лъгала...защото сега когато има някой който ме обича и държи на мен осъзнаам че от тфа няма нищу по хубафу..и че никога не бих си намерила някой само еи тка за да записха присъстфие!!

Angel`of`Truth
07-28-2006, 14:19
ами на мен не ми е по добре сама но моите наблюдения спрямо момчетата са че те неискат да се обвързват защото неискат да губят свободатата си неискат да се саобразяват с никой обаче в същото време търсят близост с някое момиче и разбирасе го нараняват и точно затова аз мисля че е по добре да съм сама от колкото някой да ме лъже и да се чуди кво да ми каже за да неизлезе с мен или нещо такова.по добре да съм сама.

Не всички ;) Мога да ти кажа, че някои искаме точно обратното ;) И също - такива момчета пък момичетата ги нараняват...после не се чудете защо попадате само на момчета-еднодневки... :roll:

literbebe
07-28-2006, 14:24
Според мен няма зн дали си сам или с някой,самотата понякога има предимства,но от друга страна като види двама влюбени да се целуват и ти става супер кофти.За мен примерно самотата ми действа много зле,не не ми е 4есто самотно. :-D

sLaDicHK{}7{}
07-28-2006, 14:27
честно казано по-добре да съм сама отколкото да се измъчвам заради хора,които не ме заслужават и само ме прецакват!Писна ми да страдам и честно казано сега сама си ми е добре и си говоря със всеки свободно и си флиртувам на воля-има време за сериозни връзки и аз ще чакам "Принца на бял кон" сам да ме намери и аз знам че това ще е когато най-малко очаквам \:D/