View Full Version : koito iska moje da pogledne:P
Nadelina
07-25-2006, 17:28
Zdr na vsichki.. Pyrvo iskam da kaja che obicham da cheta vyv toq forum i mi haresva da davat syveti na nujdaeshtite se.. i se nadqvam da pomagam.. A sega iskam da vi zapoznaq i s problema mi.. Tozi problem me mychi veche dosta vreme.. i veche mi e pisnalo ot nego.. Naricha se "Otblyskvam momchetata" .. Znaete li.. Moga da imam vseki.. Kogato haresam nqkoe momche moga da go spechelq.. No loshoto idva sled tova.. Ne moga da go zadyrja.. Do sega ne sym imala nito edno po-seriozno gadje.. Prosto vsichkite mi vryzki sa bili mimoletni.. Znam, az sym si vinovna za tfa.. no ne moga da otkriq koq e prichinata za tfa.. Ako uspeq da q namerq moje bi shte moga da opravq neshtata.. i shte ubiq toq gaden problem.. Moje bi vie shte kajete che za vseki vlak si ima pytnici..Da,syglasna sym.. no sym na 18 godini i oshte ne sym imala po seriozno gadje.. E syjalqvam no ima mqsto za pritesnenie.. i tova naistina me kompleksira po edin ili drug nachin..
:shock: :shock: slu6am i ne varvam na o4ite si ! kak moje edno momo4e da ne moje da zadarji edno mom4e do sebe si ??? Ta na nas predstvitelite na silniq pol ni trqbva savsem malko i 6te badem verni zavinagi na nqkoiq devoika ( pone az taka mislq moje da se zablujdavam ). A pak i ima vreme za seriozni vraski . Lo6oto e 4e kato ima6 ne6to ne moje6 da go o4eni6 .
Good Luck
А може би не се държиш подобаващо с момчетата...разбери какво не харесват от теб и го промени :)
LP_girl_14
07-25-2006, 18:04
Може би ги предразполагаш към несериозни връзки,може да си онзи тип момичета,които когато накарат някое момче да ги харесва,вече им е безразлично..може би няма силни чувства и от двете страни при започване на една връзка.Може пък да трябва да поисчакаш малко,да опознаеш добре човека с който искаш да ходиш и тогава да предприемаш нещо.Има много варианти и е трудно да се налучква... :roll:
Да..проблема може да е в теб, че просто когато си с едно момче не успяваш да му се отдадеш достатъчно, в смисъл, за чувства, време прекарано заедно. Или не го допускаш към себе си, по някакъв начин се затваряш в себе си.
Но проблема може би е в това, че не намираш това което търсиш в момчето. А ако се появи подходящия, може би ще му се откриеш достатъчно.
Незнам аз така мисля..въпреки че ти си знаеш най-добре. Но просто трябва да потърсиш причината в себе си. Колкото и да предполагаме.. ти единствена можеш да го почувстваш и да се промениш.
ycMuBkaTa
07-25-2006, 18:51
Може би не попадаш на подходящия човек. Все пак, за да се превърне връзката в сериозна трябва да има желание и доста силни чувства и от двете страни... Така че причината може би не е в теб...
not`here
07-25-2006, 19:09
Само едно въпросче.. :) Някога обичала ли си някой и той да те е зарязал след това ?
BeBencEto
07-25-2006, 19:20
az mislq che prosto ne si srshtnala podhodqshtiqt chovek..ili iskash da go imash hop hop aide imash go i krai veche ti omruzva..
Zdr na vsichki.. Pyrvo iskam da kaja che obicham da cheta vyv toq forum i mi haresva da davat syveti na nujdaeshtite se.. i se nadqvam da pomagam.. A sega iskam da vi zapoznaq i s problema mi.. Tozi problem me mychi veche dosta vreme.. i veche mi e pisnalo ot nego.. Naricha se "Otblyskvam momchetata" .. Znaete li.. Moga da imam vseki.. Kogato haresam nqkoe momche moga da go spechelq.. No loshoto idva sled tova.. Ne moga da go zadyrja.. Do sega ne sym imala nito edno po-seriozno gadje.. Prosto vsichkite mi vryzki sa bili mimoletni.. Znam, az sym si vinovna za tfa.. no ne moga da otkriq koq e prichinata za tfa.. Ako uspeq da q namerq moje bi shte moga da opravq neshtata.. i shte ubiq toq gaden problem.. Moje bi vie shte kajete che za vseki vlak si ima pytnici..Da,syglasna sym.. no sym na 18 godini i oshte ne sym imala po seriozno gadje.. E syjalqvam no ima mqsto za pritesnenie.. i tova naistina me kompleksira po edin ili drug nachin..
ami 6tom tolkova lesno moje6 da privli4a6 mom4etata to logikata iziskva i da gi zadurja6 sega nie ne sme ti vinovni 4e ti lipsva mozuk za taq rabota za6toto i za liubovta se iziskva logika trqbva da znae6 kak da zadurji6 mom4eto ... a ti qvno ne si na qsno s tova
NaDeTy`bE
07-25-2006, 21:31
pro4eti moqta tema .. Vypros kym mujkiq pol? ili ne6to takova beshe zaglavieto .. vij dali tam nqma da otkriesh problema.. :)
BUBU_to4ka_TO
07-25-2006, 21:46
ako moje6 pogovori sys starite si gadjeta za tova i gi pomoli da ti kajat kakyv e bil problema pri vas..taka 6te e nai sigurno
uspeh :wink:
Nadelina
07-26-2006, 11:09
ami 6tom tolkova lesno moje6 da privli4a6 mom4etata to logikata iziskva i da gi zadurja6 sega nie ne sme ti vinovni 4e ti lipsva mozuk za taq rabota za6toto i za liubovta se iziskva logika trqbva da znae6 kak da zadurji6 mom4eto ... a ti qvno ne si na qsno s tova
A ti naqsno li si ? Ako si naqsno molq ti se da mi kajesh kyde e logikata.. Shtoto za da napisha tazi tema znachi do sega ne sym syumqla da se preborq s toq problem.. i ne sym uspqvala nikoga da zadyrja tozi koito sym haresvala.. Sqkash vsichku e tochnu no samo do momenta v koito neshtata mejdu nas stanat do krai.. i posle vsichku se preebva!
Само едно въпросче.. :) Някога обичала ли си някой и той да те е зарязал след това ?
Shte otg i na tfoq vypros.. Obichala sym da.. Ne sym sigurna dali vednaj ili dva pyti.. Shtoto ne moga da sypostavqm lubovta si kym 2-ma razlichni dushi.. Pyrvata mi istinska lubov beshe predi 3 godini (ili moje bi sega si mislq che e bila istisnka nzz.. moje da si e bilo detsko chuvstvo oshte).. i s nego ne se poluchi :( .. Predi okolo 8 meseca se vlubih .. i sym ubedena che tova veche e istinsko vlubvane.. Tozi chovek naistina go obichah.. i oshte go obicham.. No za sujalenie i s nego ne uspqhme da se zadurjim :(
mnogomili4kata-sf
07-26-2006, 11:54
Миличка,не прави моята грешка-да търсиш вината в себе си!!!!!!!не го прави моля те...аз така доста време се чудех къде бъркам...но излезна,че аз идеално знам какво искам,а другите не знаят...така,че който те оцени-оцени....просто не ги допускай току така както аз правех с надеждата,че тоя не би могло да е такъв глупак като предишния...о може може и още как...не се мятай само като удавник за сламка,както аз доста често правя и всичко ще е ОКЕЙ
Frank_Lampard
07-26-2006, 12:34
Просто се отдай на връзката си и прави всичко възможно, за да я запазиш ... бори се и ще успееш ;)
:shock: :shock: slu6am i ne varvam na o4ite si ! kak moje edno momo4e da ne moje da zadarji edno mom4e do sebe si ??? Ta na nas predstvitelite na silniq pol ni trqbva savsem malko i 6te badem verni zavinagi na nqkoiq devoika ( pone az taka mislq moje da se zablujdavam ). A pak i ima vreme za seriozni vraski . Lo6oto e 4e kato ima6 ne6to ne moje6 da go o4eni6 .
Good Luck
Ti se maitapi6 :lol: Muj ne se zadurja tolkoz lesno....kakto vsu6tnost i jena :) Hi4 ne vi trqbva "suvsem malko", osobeno na taq vuzrast...
No, kakto i da e :)
Ta, mili4ka, mislq 4e trqbva da ni dade6 o6te malko info, kakvo to4no ne vurvi vuv vruzkite ti, na kakuv etap to4no se razpadat... Ti li re6ava6 da sloji6 krai, ili partniora ti?
tvurde vuzmojno e o6te da ne si emocionalno uzrqla za dulgotraina vruzka, dori i na tezi godini...ili puk prosto da popada6 na takiva mom4eta... Naistina pogovori s biv6ite si priqteli...obsudete kakuv to4no e bil problema mejdu vas... Nie malko trydno mojem da ti kajem kakvo stava, kato znaem tolkova malko za teb i vruzkite ti...
Според мен липсата на обич е причината,че не си успяла да ги задържиш-и от тяхна,и от твоя страна...а пък и казваш,че си обичала 2-ма,но и с тях не се е получило.Може би те не са те обичали достатъчно,а и може ти да си ги наранявала(не казвам,че е така).Но просто за мен не си срещнала човека....подходящият човек.
beb4o_bu
07-26-2006, 14:47
И аз смятам, че може още да не си узряла за по-продължетелни връзки. Напълно възможно е. Мога ли да те попитам, колко е продължила най-дългата ти връзка?
Може би ги предразполагаш към несериозни връзки,може да си онзи тип момичета,които когато накарат някое момче да ги харесва,вече им е безразлично..може би няма силни чувства и от двете страни при започване на една връзка.Може пък да трябва да поисчакаш малко,да опознаеш добре човека с който искаш да ходиш и тогава да предприемаш нещо.Има много варианти и е трудно да се налучква... :roll:
вярно! :-k
Nadelina
07-26-2006, 15:50
И аз смятам, че може още да не си узряла за по-продължетелни връзки. Напълно възможно е. Мога ли да те попитам, колко е продължила най-дългата ти връзка?
Zapoznanstvoto mi s edno momche..i svalkite sled tova.. prodyljavat mnogo po dylgo otkolkoto sama mi vryzka.. koqto e nai mnogo sedmica.. Sqkash dokato ne sme gadjeta ni e super zaedno.. i kato trygnem neshtata se preebvat.. nz zashto stava taka.. A inache nai dylgata mi vryzka e bila mesec i polovina ama beshe s momche koeto ne e ot moq grad i ne se vijdahme tolkoa chesto .. i nz i az dali beshe tochno vryzka.. to vryzka ot razstoqnie ne moje da ima.. za tfa ne go broq tfa :P
freaky_FK
07-26-2006, 21:37
spokoino.zasicham te v mnogo temi i mislq che e hubavo che vinagi se opitvash dapomognesh. az sam kolkoto teb i sam nqmala sushto takova jivotno kato seriozna vruzka.mi kvokato sme na 18 mladi sme.da ne sme tragnali da se jenime ta da zadulbochavame neshtata.zabavlenie i nishto drugo ;)