View Full Version : Вярвате ли ?
Искам да знам дали вярвате в гледачки?Питам визащото бях на скоро и ми каза,че ще се саберем с момчето,което харесвам.А сега се чудя да вярвам ли....или да не си давам напразни надеждиллллКажете какво мислите ?
LP_girl_14
07-25-2006, 19:04
Не вярвам!Почти всички(предполагам има изключения) са измамнички,дето ти казват това,което искаш да чуеш ,за да и вземат паричките 8-[
ycMuBkaTa
07-25-2006, 19:06
Не се излагай! Ми какво друго да ти каже-представям си с ква отчаяна физиономия си я питала дали ще се съберете...Това са чисти глупости. Като го искаш - върви, поговори с него и се разберете. Врачката няма да ти помогне. Само ти можеш да промениш отношенията ви.
Аз не вярвам в такива неща. Не отричам съществуването на феномени и други такива висши сили, ама врачките са си лъжа и измама.
He3HauKa
07-25-2006, 19:20
Az vqrvam v takiva neshta,no kakto kazaha i drugite ima kolkoto iskash sharlatanki taka che ne vlagai nadejdi v dumite i za da ne ostanesh razocharovana.Vsi4ko zavisi ot teb
luda`flirtajika
07-25-2006, 19:48
Не вярвам!Почти всички(предполагам има изключения) са измамнички,дето ти казват това,което искаш да чуеш ,за да и вземат паричките 8-[
suglasna sum :D:D,mani gi teq we-vqrvam samo ako mi e dokazanao,4e sa izlekuvali mnooooogo bolen 4ovek,ma se sumnqqm
vlubena v dvama
07-25-2006, 20:03
az vqrvam,za6toto dnes xodix i vsi4ko mi poznaxa,absolutno vsi4ko.ne govoroq samo za mom4eta,a i za cqloto mi semeistvo,za blizkite i t.n.no ne se znae na kakva si popadnala...
freaky_FK
07-25-2006, 20:23
hahha gledachki? povqrvai prosto nqkoi den cv sebe si po dobre. puk i zashto ti e nujno da nauchish kakvo shte ti se sluchi v budeshteto ne ti li e interesno da ostanesh iznenadana ?
maybelline
07-25-2006, 20:25
Истинските врачки се броят на пръстите на едната ръка.Да ти кажа,въобще не им вярвай на врачките.Ако се съберете с момчето,това ще е съвпадение.То ясно,че или ще се съберете или не.Може на врачката да и се е видяло по-вероятно да се съберете и да е решила да каже това.Но каквото и да мислиш,знай,че повечето са измамнички.И няма смисъл заради момче да ходиш по врачки.Ами ти през живота си може и 100 момчета да харесваш.Може ли за всяко да се допитваш до някакви непознати врачки?!Ти си решаваш,но лично за мен почти всички врачки са само хитри измамнички.
mnogomili4kata-sf
07-25-2006, 20:54
Човек вярва на това,което иска да чуе попринцип
az vqrvam no samo na dve.. 6tot sa poznati ...
Ne im vqrvai na tapite pe4ki ( sry za izraza ) ako go iska6 tova mom4e se POSTARAI da go spe4eli6 i pomni Nqma Nemoga ima Neiskam !!!
са се сетих докато бях на изпит във Велико Търново идва некъв турчин към мен както си седа сама на една пейчица и ми вика: искаш ли да ти гледам? аз естествено: неам пари мерси.. той: е нищо за тебе без пари.. аз: епа добре :-s и ми гледа пълни глупости ми каза ма поне се забавлявах... :lol:
sladkoto_neli
07-25-2006, 21:12
ами аз по принцип не мисля че гледачките казват нещо вярно но ако чуя че казва нещо хубаво има вероятност да й повярвам но в повечето случай човек вярва напразно.
kudravoto
07-25-2006, 21:13
значи ако искате вярвайте но баба ми ми гледа на карти преди 1 година и каза 4е ще срещна момче с което ще сме дълго и ще сме много щастливи и така се и случи да вярвам но само на нея
az sam na mnenie 4e vinagi trqbva da ima ne6to v koeto da vqrva6 kato naprimer vsi4kite sueveri...da moje da sa vqrni no tova e kato nqkakav stimul ina4e vsi4kite uspehi na sa blagodarenie na malkoto talisman4e v djoba a blagodarenie na samiq 4ovek taka 4e za da se sabere6 s mom4eto koeto haresva6 nedei prosto da sedi6 i da 4aka6 a deistvai
Spider_Web
07-26-2006, 07:34
mm ne spored men vseki sam gradi sadbata si i nikoi ne moje da predskaje bade6teto makar 4e do sega mnogo hora sa pravili uspe6ni opiti....
VeSiNcEtU
07-26-2006, 07:40
Никога не съм ходила на гледачка и не смятам да ходя [-X Почти всички са шарлатани....така че не се доверявай, а мисли позитивно :wink:
Az vqrvam v takiva neshta,no kakto kazaha i drugite ima kolkoto iskash sharlatanki taka che ne vlagai nadejdi v dumite i za da ne ostanesh razocharovana.Vsi4ko zavisi ot teb
:wink:
CVETELLINA
07-26-2006, 11:09
Човек вярва на това,което иска да чуе попринциптова е много вярно!
Ако си сигурна,в способностите на тая гледачка,може и да е вярно,но ако е няква улична циганка,която се чуди от каде да си намери пари за цигари...не мисля,че ще е особено вярно това,което ще ти каже :? ,но все пак надеждата умира последна... :wink:
по принцип,каквото ти е писано ще стане,и без да ти го кажат предварително!
IKisseDAGirL
07-27-2006, 09:06
ами зависи
има такива, които познават, но не се знае на каква ще попаднеш
истинските са малко
kaka0155
07-27-2006, 09:19
НЕ ВЯРВАМ!!!
А ти Повярвай в собствените си възможности!!! :!:
Не очаквай да стане нещо от самосебеси. Простно потърси момчето и Ти направи първата крачка!!!
thirteen
07-27-2006, 11:09
О не,не.. [-X