Влез

View Full Version : Moderated:Когато сте без гадже,какво гледате в едно момче?

Obitax
07-25-2006, 22:23
Neznam dali tazi tema e za tozi razdel no 6te si opitam kasmeta:) .
Vaprosa mi e edin , prosti4ak i otpraven kam nejniq pol : Kogato ste bez gadje i si tarsite novo kakvo gledate v 4oveka sre6tu Vas (vinagi sam se 4udel i prodaljavam da se 4udq)
Ako mi otgovorite 6te sam vi mnogo zadaljen

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

thirteen
07-25-2006, 22:30
Никога не съм си търсила....и рядко съм тръгвала с някои който съм се запознала примерно скоро.. ако не познавам човека мие някак си кофти да бъда близка с него.. има един период на опознаване.Аз не мога да кажа,че съм ходила с кой знай какви красавци,тъй че не подбирам мн по външност а и секи си има своя чар.

sk8girL
07-25-2006, 22:33
Еми първо гледам какъв човек е..и дали има чувство за хумор,дали имаме общи теми и т.н..
Е също така и външния вид си има значение ;)

MartiSSima
07-25-2006, 22:40
Znaesh li, povecheto momi4eta gledat vunshno kak izglejda choveka sre6tu neq, sled tova inteligentnostta i shto za kavaler e!Az sam na sushtiq princip pochno no i tursq razbiratelstvo nqkakvo pasvane mejdu men i choveka sreshtu men.Ne iskam da te ot4aivam po nqkakav na4in no povecheto macki se vpe4atlqvat ot vun6niq vid i kintite na mom4eto, makar tova da e golqma tupotiq!Ami tova e ot men!Dano sam ti help-nala!

Obitax
07-25-2006, 22:49
ne me ot4aiva6 tazi tema si q pusnah za da razbera kak sedqt ne6tata tva za parite i za viziqta mi e qsno on mnogo vreme na sam . no mi e intresno da 4uq i dr mneniq ( tezi sa kratki to4ni i qsni koeto me radva).

Tai koito ima mneniq da go napi6e 6te se radvam da razbera kakvi sa mislite na drugite :)

LP_girl_14
07-26-2006, 00:50
Много неща гледам и смея да кажа че външния вид е на едно от последните места.Като за начало гледам цялостното му излъчване,начара,начина по който се държи с мен,чувството му за хумор,начина по който гледа на живота,това дали е кавалер,дали има намерения за сериозна връзка,изобщо характера е най-важното.С който и чове да се запозная,ми е най-интерсено да проникна отвъд тая маска,която доста хора си поставят,поради ред причини,които само те си знаят.Колкото до парите...няма да ходя с чековите му книжки и със кредитните му карти,а със него,със човека,а не с парите,колата и къщата му

ProstoAz
07-26-2006, 01:03
Като си нямам гадже (както сега) въобще не си търся - много добре знам кой (един-единствен) искам, така че въобще не оглеждам другите!
И все пак съм повърхностен човек, така че гледам на първо място външния вид. :wink:

ycMuBkaTa
07-26-2006, 06:32
Обикновено не си търся, а просто чакам съдбата сама да ме срещне с него. Иначе гледам външния вид, кой не го ? Каквото и да си говорим като видиш някой, той ти привлича внимание именно с външен вид, после като го опознаеш може и да се разубедиш и наистина външния вид да иде назад, но в началото...Иначе гледам дали човекът ме привлича, как говори, как се смее, какво е мнението на приятелите му за него. Ей такива неща ;-)

Th3WildAng3l
07-26-2006, 06:36
Pyrvoto koeto mi pravi vpe4etlenie e vyn6niq vid... na tazi vyzrast mislq 4e e normalno da kaje6 kato pyrvo vpe4etlenie "male toq kyv e gotin" pove4e ot kolkoto "mi toi e mn umni4yk i dobri4yk" o6te pove4e, 4e ne poznava6 4oveka...
Po princip ne se zahva6tam toku taka gadje s nqkoi koito ne poznavam. Obiknoveno pri mene taka stavat ne6tata, 4e s gadjetata si sme
priqteli ot mn vreme.

ANGEL4E
07-26-2006, 07:06
mmmm da....
na parvo mqsto parvo van6niq vid
po vajnos zaema edno ot poslednite mesta no zada si nabeleji6 nqkoi trqbva parvo da vidi6 dali e sladur
sled tova ako go poznavam gledam kak se darji s men 6oto ako e nqkav grubiqn za kvo mi
v ob6ti linii iskam da e svesten da ne e nqkva naduvka s mn visoko samo4uvstvie

freaky_FK
07-26-2006, 07:13
Nishto opredeleno.estesveno tva si zavisi lichno ot nas zashtoto vsqka ot nas si pada po opredelen tip momcheta.No ot opit shte ti kaja che vi navludavame i obsujdame absolutno kakto vaie pravite s momichetata koito minavat pokrai vas ;)

BeBencEto
07-26-2006, 09:03
i az nishto opredeleno ne gledam. iskam choveka do men da bude s chuvstvo za humor takuv na koito moga vinagi da razchitam kakto da si izleq mukata taka i da si prekaram nezabravimi migove...tova e...vunshniqt vid za men sushto nqma nikakvo zna4enie...no nai 4esto kogato sum bez gadje sum si nabelqzala chovek i se borq za nego..

kristini4ka
07-26-2006, 09:04
Estestveno purvoto vpechatlenie pravi vunshniq vid pone na men no ne vinagi hybavite mi dopadat po harakter...no az gledam vunshnostta do nqkude i haraktera koeto mislq che e nai-vajnoto

luda`flirtajika
07-26-2006, 09:37
ot tezi,koito poznaam nito edin ne stava,za tova po4vam da gledam i da se oglejdam po ulicite :D:D:D:D mi da mine nekoi gotin i go zqpam :D:D:D za tova bih kazala,4e vunshniq vid za sega epri men(vs epak nepoznat 4ovek-ne mgoa da znam kak se durji nali?)ina4e ako go poznavam-ne mi puka za vunshniq vid...

Ivanna99
07-26-2006, 09:53
Hmmmm,ami az neotri4am,4e vun6niqt vid si ima zna4enie,no li4no na men purvoto ne6to,koeto mi pravi vpe4atlenie e otno6enieto na dadeniq 4ovek sprqmo men,kak me gleda,na4ina po koito govori s men,usmivkata i pogledut mu kogato me vidi i kogato e blizo do men!Tova privli4a vnimanieto mi,no razbira se,4e sled tova obru6tam vnimanie i na vun6niqt vid v smisul ne gledam da e koi znae kakuv krasavec(za6toto te sa mn naduti),no da mi haresva,da mi dopada na vun6en vid!Ta da se vurnem na temata NAI-GOLQMO ZNA4ENIE otdavam na otno6enieto mu kum men i na tova dali tova otno6enie se otli4ava ot durjanieto mu kum drugite momi4eta!!!Moje bi bih go opreli4ila taka:60%harakter i 40%vun6nost

Barbie
07-26-2006, 09:55
Mi...ne e vun6niq vid...boje, v nikakuv slu4ai ne sa parite! Prosto kogato nqkoi mi dopada go use6tam - moje da sme mn razli4ni, moje da ne spodelqm vijdaneto mu za sveta, no ako me kara da se 4yvstvam spokoina, da ne se pritesnqvam v negovo prisustvie, da prekarvam priqtnooo...si e potencialna jertva ;) Ne teglq na kantar pliusove i minusi, deistvam intuitivno...dori ne moga da go obqsnq dostatu4no konkretno...prosto e po-specialno use6tane :)

Smokinka
07-26-2006, 14:37
аз лично искам да ми е приятно с човека срещу мен, да ме кара да се смея, да е внимателен и естествен, да имаме общи интереси и общи теми за разговор и най-важното - ДА МЕ ОБИЧА!!! няма значение дали е "пича на даскалото", дали е първият красавец или дали има пари... [/img][/quote]

iiirish
07-26-2006, 15:53
първото впечатление винаги е свързано с външността, чак след това идва поведението, характера, навиците...

Obitax
07-26-2006, 20:37
4etqiki otgovorite Vi v men se poqvi o6te edno vapros4e koeto mislq da Vi popitam . Vapros4eto e slednoto : Kato na pravo mqsto gledate viziqta izbroite mi 3-ri kriterii po koito opredelqte dali viziqta vi haresva.

A spored men viziqtq moje vinagi da se promeni ( li4no moe mnenie i ako Vie smqtate 4e ne sam prav molq popravete me )

Za tova Molqvi Vi zadovolete moeto liubopitsvtvo ( ako Iskate )

CVETELLINA
07-26-2006, 21:01
ами не мисля,че е нужно да търсиш чак така,то каквото има да става ще стане и без да го търся,а също така хубавите неща стават, когато най-малко ги очакваме...но все пак, когато съм без гадже (и искам да си намеря),най-често излизам с приятели,събирам се с различни хора,и все ще се появи някой,който да ми хареса,но това,което забелязвам от пръв поглед е усмивката...8-[

Bloodlust
07-26-2006, 21:29
ami az poprincip(kolkoto i da e stranno) kogato si t1rsq gadje(obrazno kazano) p1rvo precenqvam kak1v priqtel bi bil: dali me izslu6va, dali moga da spodelq s nego i b1r b1r b1r... oba4e mai toq podhod ne e pravilen za6toto imam 3 - 4 mom4eta priqteli, a p1k s1m sama :mrgreen:
6to se otnasq za kriteriite za v1n6nost(e vse pak bez v1n6nost nemoje :mrgreen: ) te sa:
1. izrazitelni o4i - o4ite na "moeto mom4e" trqbva da sa izrazitelni. ne - ne d1rja na opredelen cvqt. prosto iskam da ne e ot tiq dobi4eta s t1p pogled

2. poza, pohodka, d1rjanie - kak stoi, kak hodi, kak se d1rji, kak govori - ako si nabludatelen moje6 da razbere6 mnogo za edin 4ovek ot jestovete mu. dali e uveren v sebe si, dali se 4ustva dobre, dali mu e priqtna kompaniqta mi. bih iskala "potencqlnoto gadje" da b1de uveren v sebe si i da se d1rji privetlivo i estestveno. adski mrazq, kogato mom4etata si promenqt d1rjanieto samo za da se "g1zarqt" pred priqteli. bezmisleno e tova

3. kak se d1rji s men - stremq se da razdelqm obnoskite i priqtelskite 4ustva ot realnoto privli4ane. gledam kak se d1rji s men i si pravq izvodite - vse pak ako mi se usmihne edin p1t tova ne ozna4ava zad1ljitelno, 4e ima privli4ane mejdu nas.

posta stana malko d1l1g no iskah vsi4ko da e izqsneno :mrgreen:

sLaDuR4ItUuU_F
07-26-2006, 23:04
Всичко е много комплексно.Не съм от момичетата който да кажем харесват руси момчета със сини очи и държат гаджето им да е точно такова.Просто когато видя един човек или ми харесва или не ,нямам си определен тип.По-принцип харесвам чаровните мъже , не красивите. :)

NaI_MiLi4KaTa
07-26-2006, 23:32
Аз нямам определен типаж. Всеки си е различен. Така е по-интересно :smt016

koalka
07-27-2006, 07:53
Ами аз вече си имам приятел,който адски много обичам,но ще ти отговоря.За мен е най-важен характерът на човек.Ако не ми хареса,колкото и да е хубав не ме интересува.

CutiE
07-27-2006, 14:03
Винаги са ми харесвали усмихнати,приказливи мом4ета с 4увство за хумор,с които просто няма как да ти е ску4но...но никога не търся...каквото трябва се слу4ва от самосебе си :wink:

did1ls
07-28-2006, 16:50
Znaesh li, povecheto momi4eta gledat vunshno kak izglejda choveka sre6tu neq, sled tova inteligentnostta i shto za kavaler e!Az sam na sushtiq princip pochno no i tursq razbiratelstvo nqkakvo pasvane mejdu men i choveka sreshtu men.Ne iskam da te ot4aivam po nqkakav na4in no povecheto macki se vpe4atlqvat ot vun6niq vid i kintite na mom4eto, makar tova da e golqma tupotiq!Ami tova e ot men!Dano sam ti help-nala!

Krem4eto
07-30-2006, 10:32
Vaprosa mi e edin , prosti4ak i otpraven kam nejniq pol : Kogato ste bez gadje i si tarsite novo kakvo gledate v 4oveka sre6tu Vas (vinagi sam se 4udel i prodaljavam da se 4udq)

Moderated by miloto

Лицето,тялото ( да е релефен) не чак мускулест...И мн мн мн харесвам да има плочки...Но разбира се това не е от голямо значение,защото няма идеални хора...Важното е да се разбираме е и все пак да е симпатичен...

nasty_f
07-30-2006, 17:02
Abe,nqma kakvo da se lujem i da kazvame,4e vun6niq vid ne e na purvo mqsto za6toto e.Moje da e za purvite 10 min.,no e na purvoto mqsto,za6toto mislq,4e nqma nqkoq macka ot vas da tragne da govori s edin mil i dobar groznik i da go iska za pr :!: Vun6niqt vid go gledam za malko i posle ve4e gledam otno6enieto,kakav e po harakter,kak se darji vaob6te s momi4eta.Ne kazvam,4e trqbva da e purviq hubavec,no da ne e nqkoi :| tupanar :!: .No pak kazvam,4e vun6niqt vid se gleda za sec. :mrgreen: .Tova e ot men.BYE :!:

Obitax
07-30-2006, 19:50

Moderated by miloto

Лицето,тялото ( да е релефен) не чак мускулест...И мн мн мн харесвам да има плочки...Но разбира се това не е от голямо значение,защото няма идеални хора...Важното е да се разбираме е и все пак да е симпатичен...

Eto Tozi otgovor mi napalni du6ata !

koalka
07-30-2006, 21:11

Moderated by miloto

Лицето,тялото ( да е релефен) не чак мускулест...И мн мн мн харесвам да има плочки...Но разбира се това не е от голямо значение,защото няма идеални хора...Важното е да се разбираме е и все пак да е симпатичен...Стигам до извода,че външността е най-важна за теб.Жалко.

cskamoni4ka
07-31-2006, 09:35
Първото нещо,което гледам в някое момче е външноста(първо очите,после усмивката и т.н.),после характера и всичко останало.