View Full Version : Moderated:Когато сте без гадже,какво гледате в едно момче?
Neznam dali tazi tema e za tozi razdel no 6te si opitam kasmeta:) .
Vaprosa mi e edin , prosti4ak i otpraven kam nejniq pol : Kogato ste bez gadje i si tarsite novo kakvo gledate v 4oveka sre6tu Vas (vinagi sam se 4udel i prodaljavam da se 4udq)
Ako mi otgovorite 6te sam vi mnogo zadaljen
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
thirteen
07-25-2006, 22:30
Никога не съм си търсила....и рядко съм тръгвала с някои който съм се запознала примерно скоро.. ако не познавам човека мие някак си кофти да бъда близка с него.. има един период на опознаване.Аз не мога да кажа,че съм ходила с кой знай какви красавци,тъй че не подбирам мн по външност а и секи си има своя чар.
Еми първо гледам какъв човек е..и дали има чувство за хумор,дали имаме общи теми и т.н..
Е също така и външния вид си има значение ;)
MartiSSima
07-25-2006, 22:40
Znaesh li, povecheto momi4eta gledat vunshno kak izglejda choveka sre6tu neq, sled tova inteligentnostta i shto za kavaler e!Az sam na sushtiq princip pochno no i tursq razbiratelstvo nqkakvo pasvane mejdu men i choveka sreshtu men.Ne iskam da te ot4aivam po nqkakav na4in no povecheto macki se vpe4atlqvat ot vun6niq vid i kintite na mom4eto, makar tova da e golqma tupotiq!Ami tova e ot men!Dano sam ti help-nala!
ne me ot4aiva6 tazi tema si q pusnah za da razbera kak sedqt ne6tata tva za parite i za viziqta mi e qsno on mnogo vreme na sam . no mi e intresno da 4uq i dr mneniq ( tezi sa kratki to4ni i qsni koeto me radva).
Tai koito ima mneniq da go napi6e 6te se radvam da razbera kakvi sa mislite na drugite :)
LP_girl_14
07-26-2006, 00:50
Много неща гледам и смея да кажа че външния вид е на едно от последните места.Като за начало гледам цялостното му излъчване,начара,начина по който се държи с мен,чувството му за хумор,начина по който гледа на живота,това дали е кавалер,дали има намерения за сериозна връзка,изобщо характера е най-важното.С който и чове да се запозная,ми е най-интерсено да проникна отвъд тая маска,която доста хора си поставят,поради ред причини,които само те си знаят.Колкото до парите...няма да ходя с чековите му книжки и със кредитните му карти,а със него,със човека,а не с парите,колата и къщата му
ProstoAz
07-26-2006, 01:03
Като си нямам гадже (както сега) въобще не си търся - много добре знам кой (един-единствен) искам, така че въобще не оглеждам другите!
И все пак съм повърхностен човек, така че гледам на първо място външния вид. :wink:
ycMuBkaTa
07-26-2006, 06:32
Обикновено не си търся, а просто чакам съдбата сама да ме срещне с него. Иначе гледам външния вид, кой не го ? Каквото и да си говорим като видиш някой, той ти привлича внимание именно с външен вид, после като го опознаеш може и да се разубедиш и наистина външния вид да иде назад, но в началото...Иначе гледам дали човекът ме привлича, как говори, как се смее, какво е мнението на приятелите му за него. Ей такива неща ;-)
Th3WildAng3l
07-26-2006, 06:36
Pyrvoto koeto mi pravi vpe4etlenie e vyn6niq vid... na tazi vyzrast mislq 4e e normalno da kaje6 kato pyrvo vpe4etlenie "male toq kyv e gotin" pove4e ot kolkoto "mi toi e mn umni4yk i dobri4yk" o6te pove4e, 4e ne poznava6 4oveka...
Po princip ne se zahva6tam toku taka gadje s nqkoi koito ne poznavam. Obiknoveno pri mene taka stavat ne6tata, 4e s gadjetata si sme
priqteli ot mn vreme.
mmmm da....
na parvo mqsto parvo van6niq vid
po vajnos zaema edno ot poslednite mesta no zada si nabeleji6 nqkoi trqbva parvo da vidi6 dali e sladur
sled tova ako go poznavam gledam kak se darji s men 6oto ako e nqkav grubiqn za kvo mi
v ob6ti linii iskam da e svesten da ne e nqkva naduvka s mn visoko samo4uvstvie
freaky_FK
07-26-2006, 07:13
Nishto opredeleno.estesveno tva si zavisi lichno ot nas zashtoto vsqka ot nas si pada po opredelen tip momcheta.No ot opit shte ti kaja che vi navludavame i obsujdame absolutno kakto vaie pravite s momichetata koito minavat pokrai vas ;)
BeBencEto
07-26-2006, 09:03
i az nishto opredeleno ne gledam. iskam choveka do men da bude s chuvstvo za humor takuv na koito moga vinagi da razchitam kakto da si izleq mukata taka i da si prekaram nezabravimi migove...tova e...vunshniqt vid za men sushto nqma nikakvo zna4enie...no nai 4esto kogato sum bez gadje sum si nabelqzala chovek i se borq za nego..
kristini4ka
07-26-2006, 09:04
Estestveno purvoto vpechatlenie pravi vunshniq vid pone na men no ne vinagi hybavite mi dopadat po harakter...no az gledam vunshnostta do nqkude i haraktera koeto mislq che e nai-vajnoto
luda`flirtajika
07-26-2006, 09:37
ot tezi,koito poznaam nito edin ne stava,za tova po4vam da gledam i da se oglejdam po ulicite :D:D:D:D mi da mine nekoi gotin i go zqpam :D:D:D za tova bih kazala,4e vunshniq vid za sega epri men(vs epak nepoznat 4ovek-ne mgoa da znam kak se durji nali?)ina4e ako go poznavam-ne mi puka za vunshniq vid...
Ivanna99
07-26-2006, 09:53
Hmmmm,ami az neotri4am,4e vun6niqt vid si ima zna4enie,no li4no na men purvoto ne6to,koeto mi pravi vpe4atlenie e otno6enieto na dadeniq 4ovek sprqmo men,kak me gleda,na4ina po koito govori s men,usmivkata i pogledut mu kogato me vidi i kogato e blizo do men!Tova privli4a vnimanieto mi,no razbira se,4e sled tova obru6tam vnimanie i na vun6niqt vid v smisul ne gledam da e koi znae kakuv krasavec(za6toto te sa mn naduti),no da mi haresva,da mi dopada na vun6en vid!Ta da se vurnem na temata NAI-GOLQMO ZNA4ENIE otdavam na otno6enieto mu kum men i na tova dali tova otno6enie se otli4ava ot durjanieto mu kum drugite momi4eta!!!Moje bi bih go opreli4ila taka:60%harakter i 40%vun6nost
Mi...ne e vun6niq vid...boje, v nikakuv slu4ai ne sa parite! Prosto kogato nqkoi mi dopada go use6tam - moje da sme mn razli4ni, moje da ne spodelqm vijdaneto mu za sveta, no ako me kara da se 4yvstvam spokoina, da ne se pritesnqvam v negovo prisustvie, da prekarvam priqtnooo...si e potencialna jertva ;) Ne teglq na kantar pliusove i minusi, deistvam intuitivno...dori ne moga da go obqsnq dostatu4no konkretno...prosto e po-specialno use6tane :)
Smokinka
07-26-2006, 14:37
аз лично искам да ми е приятно с човека срещу мен, да ме кара да се смея, да е внимателен и естествен, да имаме общи интереси и общи теми за разговор и най-важното - ДА МЕ ОБИЧА!!! няма значение дали е "пича на даскалото", дали е първият красавец или дали има пари... [/img][/quote]
първото впечатление винаги е свързано с външността, чак след това идва поведението, характера, навиците...
4etqiki otgovorite Vi v men se poqvi o6te edno vapros4e koeto mislq da Vi popitam . Vapros4eto e slednoto : Kato na pravo mqsto gledate viziqta izbroite mi 3-ri kriterii po koito opredelqte dali viziqta vi haresva.
A spored men viziqtq moje vinagi da se promeni ( li4no moe mnenie i ako Vie smqtate 4e ne sam prav molq popravete me )
Za tova Molqvi Vi zadovolete moeto liubopitsvtvo ( ako Iskate )
CVETELLINA
07-26-2006, 21:01
ами не мисля,че е нужно да търсиш чак така,то каквото има да става ще стане и без да го търся,а също така хубавите неща стават, когато най-малко ги очакваме...но все пак, когато съм без гадже (и искам да си намеря),най-често излизам с приятели,събирам се с различни хора,и все ще се появи някой,който да ми хареса,но това,което забелязвам от пръв поглед е усмивката...8-[
Bloodlust
07-26-2006, 21:29
ami az poprincip(kolkoto i da e stranno) kogato si t1rsq gadje(obrazno kazano) p1rvo precenqvam kak1v priqtel bi bil: dali me izslu6va, dali moga da spodelq s nego i b1r b1r b1r... oba4e mai toq podhod ne e pravilen za6toto imam 3 - 4 mom4eta priqteli, a p1k s1m sama :mrgreen:
6to se otnasq za kriteriite za v1n6nost(e vse pak bez v1n6nost nemoje :mrgreen: ) te sa:
1. izrazitelni o4i - o4ite na "moeto mom4e" trqbva da sa izrazitelni. ne - ne d1rja na opredelen cvqt. prosto iskam da ne e ot tiq dobi4eta s t1p pogled
2. poza, pohodka, d1rjanie - kak stoi, kak hodi, kak se d1rji, kak govori - ako si nabludatelen moje6 da razbere6 mnogo za edin 4ovek ot jestovete mu. dali e uveren v sebe si, dali se 4ustva dobre, dali mu e priqtna kompaniqta mi. bih iskala "potencqlnoto gadje" da b1de uveren v sebe si i da se d1rji privetlivo i estestveno. adski mrazq, kogato mom4etata si promenqt d1rjanieto samo za da se "g1zarqt" pred priqteli. bezmisleno e tova
3. kak se d1rji s men - stremq se da razdelqm obnoskite i priqtelskite 4ustva ot realnoto privli4ane. gledam kak se d1rji s men i si pravq izvodite - vse pak ako mi se usmihne edin p1t tova ne ozna4ava zad1ljitelno, 4e ima privli4ane mejdu nas.
posta stana malko d1l1g no iskah vsi4ko da e izqsneno :mrgreen:
sLaDuR4ItUuU_F
07-26-2006, 23:04
Всичко е много комплексно.Не съм от момичетата който да кажем харесват руси момчета със сини очи и държат гаджето им да е точно такова.Просто когато видя един човек или ми харесва или не ,нямам си определен тип.По-принцип харесвам чаровните мъже , не красивите. :)
NaI_MiLi4KaTa
07-26-2006, 23:32
Аз нямам определен типаж. Всеки си е различен. Така е по-интересно :smt016
Ами аз вече си имам приятел,който адски много обичам,но ще ти отговоря.За мен е най-важен характерът на човек.Ако не ми хареса,колкото и да е хубав не ме интересува.
Винаги са ми харесвали усмихнати,приказливи мом4ета с 4увство за хумор,с които просто няма как да ти е ску4но...но никога не търся...каквото трябва се слу4ва от самосебе си :wink:
Znaesh li, povecheto momi4eta gledat vunshno kak izglejda choveka sre6tu neq, sled tova inteligentnostta i shto za kavaler e!Az sam na sushtiq princip pochno no i tursq razbiratelstvo nqkakvo pasvane mejdu men i choveka sreshtu men.Ne iskam da te ot4aivam po nqkakav na4in no povecheto macki se vpe4atlqvat ot vun6niq vid i kintite na mom4eto, makar tova da e golqma tupotiq!Ami tova e ot men!Dano sam ti help-nala!
Krem4eto
07-30-2006, 10:32
Vaprosa mi e edin , prosti4ak i otpraven kam nejniq pol : Kogato ste bez gadje i si tarsite novo kakvo gledate v 4oveka sre6tu Vas (vinagi sam se 4udel i prodaljavam da se 4udq)
Moderated by miloto
Лицето,тялото ( да е релефен) не чак мускулест...И мн мн мн харесвам да има плочки...Но разбира се това не е от голямо значение,защото няма идеални хора...Важното е да се разбираме е и все пак да е симпатичен...
Abe,nqma kakvo da se lujem i da kazvame,4e vun6niq vid ne e na purvo mqsto za6toto e.Moje da e za purvite 10 min.,no e na purvoto mqsto,za6toto mislq,4e nqma nqkoq macka ot vas da tragne da govori s edin mil i dobar groznik i da go iska za pr :!: Vun6niqt vid go gledam za malko i posle ve4e gledam otno6enieto,kakav e po harakter,kak se darji vaob6te s momi4eta.Ne kazvam,4e trqbva da e purviq hubavec,no da ne e nqkoi :| tupanar :!: .No pak kazvam,4e vun6niqt vid se gleda za sec. :mrgreen: .Tova e ot men.BYE :!:
Moderated by miloto
Лицето,тялото ( да е релефен) не чак мускулест...И мн мн мн харесвам да има плочки...Но разбира се това не е от голямо значение,защото няма идеални хора...Важното е да се разбираме е и все пак да е симпатичен...
Eto Tozi otgovor mi napalni du6ata !
Moderated by miloto
Лицето,тялото ( да е релефен) не чак мускулест...И мн мн мн харесвам да има плочки...Но разбира се това не е от голямо значение,защото няма идеални хора...Важното е да се разбираме е и все пак да е симпатичен...Стигам до извода,че външността е най-важна за теб.Жалко.
cskamoni4ka
07-31-2006, 09:35
Първото нещо,което гледам в някое момче е външноста(първо очите,после усмивката и т.н.),после характера и всичко останало.