View Full Version : Moderated:Точно преди да го направим вече не беше възбуден..
predi nqkolko dni imah rojden ned i bqh s priqtelq mi v nas zamalko da go nbqhapravim no to4no kogato trqbva6e penisa my padna az se opitah da go stimuliram no ne uspqh otkazah se i se oblqkoh pri koeto toi se vazbudi super mn vapreki 4e ni6to ne napravih
bqh mn upla6ena skoro predstoi o6te edin opit no se pritesnqvam da ne stane pak sa6toto kakvo da napravq?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
alkobalko
07-26-2006, 08:37
И двамата трябва да се отпуснете максимално много и да не мислите само за това. Оставете се на течението. Трябва да сте максимално възбудени. Не трябва да се притеснявате за нищо и нищо да не ви безпокои напр. телефони, роднини и т.н. Надявам се, че всичко ще мине нормално.
ragingbull
07-26-2006, 08:41
ami za da ostane pove4e vazbuden igrai si s negovite genitalii, ili de da znam stimulirai go, puk i toi moje da napravi sa6toto i kogato usetite che ste dostatucno gotovi i vazbudeni prosto nahluzete shapkata i deistvaite......i naistina ostavete se na techenieto....dano sledva6tiq put nqma da e tolkova zle....
iskamTe_vednaga
07-26-2006, 09:40
avie na kolko ste :smt017
^KaSiDi^
07-26-2006, 10:18
podkrepqm Aleandra i ragingbull \:D/ \:D/ \:D/ i spored men ne se e poluchilo ponej prekaleno mn ste se pritesnqvali,otpusnete se,ne mislete zatva i vs shte e nared,aide uspeh :wink:
jerry_rsg
07-26-2006, 20:49
Отпуснете се и просто правете секс без да се притеснявате от проблеми!!!
Mike-Jones
07-26-2006, 23:17
;)moje da pinete malko da se otpusneta ama malko ne mn da ne moje go digne
sLaDuR4ItUuU_F
07-26-2006, 23:20
;)moje da pinete malko da se otpusneta ama malko ne mn da ne moje go digne
Съгласна съм.Малко алкохол няма да навреди. :twisted:
maybelline
07-27-2006, 07:45
Отпуснете се,не мислете само "сега ще го направим...сега ще го направим..." Ако и на двамата ви е за първи път,това с пениса е нормално да се случи(от притеснение).Няма да е така всеки път,споко;)