View Full Version : PROBLEM
IMAM PROBLEM AKO IMA JELAE6TI KOITO DA MI POMOGNAT NEKA DA MI KAJAT SVARZAN E S SEX MERSI AKO IMA KOI DA MU POMOGNE
cvety_i_bebeto
07-26-2006, 12:54
i vse pak kakav ti e problema.....
problema e 4e gadjeto mi se izprazni v men kogato bqx v cikal ama sled kato go izkara po nego imaxe cikal a posle sprq na 3 den napravix test i toi izleze otkricatelen oba4e az se pritesnqvam dali sam bremenna vie kak mislite pomognete pls
`Death`Whore`
07-26-2006, 13:16
Има доста малка вероятност да си забременяла, но ако имаш менструация от по-малко от 2 години, вероятността се увеличава.
Tedinceto_
07-26-2006, 13:37
Mila moeto mnenie e 4e trqbva da si napravi6 o6te 1test za da si po-sigurna.I za drugiq pyt kato ima ne6to takova gore6to ti prepory4vam da izpolzva6 Duo tabletkite za spe6na kontracepciq malko sa skypi4ki no sa sigurni.:)
alkobalko
07-26-2006, 20:45
Не ми се вярва, но за твое спокойствие направи още един тест. Следващия път с презерватив.
jerry_rsg
07-26-2006, 21:02
... Следващия път с презерватив.
Определено!
kaka0155
07-27-2006, 09:38
Е тва не го разбирам!
По време на менструация, без презерватив...
Вярно, че тогава почти няма вероятност да забременееш, обаче знаеш ли какви инфекцийки може да си навлечете и двамата! И да си знаеш за следващ път- в тези условия презерватива предпазва само него, а твоя организъм е отворен, понеже се изчиства от вече ненужните яйцеклетки и е много рисковано. И все пак въпрос на личен избор, ама говорим за някакви си 3-5 дни :!:
ragingbull
07-27-2006, 09:53
problema e 4e gadjeto mi se izprazni v men kogato bqx v cikal ama sled kato go izkara po nego imaxe cikal a posle sprq na 3 den napravix test i toi izleze otkricatelen oba4e az se pritesnqvam dali sam bremenna vie kak mislite pomognete pls
vij sq dokolkoto znam testa se pravi sled sedmica....a tuk mai pi6e6 4e na 3 den si go napravila...napravi o6te edin test i togava 6te razbere6 dali si bremenna ili ne.....no Aleandra e prava sledva6tiq put obezatelno s prezervativ!!!!!! :-({|=
vij sq dokolkoto znam testa se pravi sled sedmica....a tuk mai pi6e6 4e na 3 den si go napravila...napravi o6te edin test i togava 6te razbere6 dali si bremenna ili ne.....no Aleandra e prava sledva6tiq put obezatelno s prezervativ!!!!!! :-({|=
Ибахти и веселите хора... как без презерватив бе еййй ... шшш осазнайте са бе .. на 16 години и му имам доверие че ти кво да не са жениш за него бе .. !??! Осазнайте са малко бе ходите 6 месеца и вече му имаш доверие... бахти и простояята... разбирам сте женени без презерватив деца си прайте ... ама. ... тва ващо вече са чудите кво да измислите. . кат фанеш друга венерическа болест ща питам как е без презерватив.. .!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: