View Full Version : 2 vruzki ednovremenno
4eta tyka po razni temi za izneveri kak ako ne si sigyren v 4yvstvata si kum nqkogo...6te prekusne6 vruzkata, ne znam kakvo si, a v su6toto vreme 4eta i za razni hora...hodqt s nqkoi...puk i s o6te nqkoi...
v kraina smetka qvno ni6to ne e tolkoz prosto i qsno, kolkoto izglejda...
Kajete vie, imali li ste 2 vruzki...ednovremenno? Ili bili li ste na put da vi se slu4i takova ne6to; kato cqlo y4astvali li ste po nqkakuv na4in v taka situaciq; razkajete vpe4atleniq i prejivqvaniq, da vidim dali mojem da izqsnim za6to se polu4avat takiva situacii...
(sorry ako ima takava tema ve4e, ne sum q nameril)
Според мен да имаш 2 връзки едновременно е адски тъпо.Така лъжеш и себе си,и двамата момчета,с които ходиш.Не можеш да обичаш и да казваш,че обичаш даден човек,а през това време и да си с друг.Превръщаш се в лъжец.
LP_girl_14
07-26-2006, 13:58
Имала съм моменти в които не съм била съвсем наясно с чувствата си,но никога и пред ум не ми е минало да ходя с двама!Тва е неуважение и кум мен и към тях.Кво са ми виновни те че незнам с кой искам да съм,че да ги лъжа и двамата.Не съм никоя че да се подигравам така с чувствата на хората.За тва съм твърдо ПРОТИВ такива двойни игрички :!:
neznam i az koq sam
07-26-2006, 14:22
az v momenta sam taka-imam 2 vrazki.slu4i se taka 4e vtorata mi e s jenen maj.predi tova nikoga ne sam si pomislqla da napravq podobno ne6to,no eto 4e i s men se slu4i...malko e gadno,4e laja i dvamata,no vtoriq znae za parviq i e saglasen da e vtora cigulka...4udi6 se za6to se slu4va taka li?-mi za6toto parviq sprq da e mil i dobar s men,zapo4na da me obijda i nagrubqva i az re6ix 4e trqbva da pomislq i malko za sebe si i za tova,4e i az imam nujda ot vnimanie.
predi vreme imah dvoina vrazka ili po to4no 2 vrazki ednovremenno i tva be6e 6toto ne obi4ah nikoi ot dvamata, a samo gi haresvah-i tva be6e za mn kratko vreme....
i az sym imala edin vid...kogato ediniq mi priqtel ne iska6e da kysame a az ve4e hodeh s drug zaradi kogoti iskah da skysam s pyrviq...
BUBU_to4ka_TO
07-26-2006, 19:54
i az sym imala edin vid...kogato ediniq mi priqtel ne iska6e da kysame a az ve4e hodeh s drug zaradi kogoti iskah da skysam s pyrviq...
zabravih da si vlqza v profila :oops:
Според мен да имаш 2 връзки едновременно е адски тъпо.Така лъжеш и себе си,и двамата момчета,с които ходиш.Не можеш да обичаш и да казваш,че обичаш даден човек,а през това време и да си с друг.Превръщаш се в лъжец.
napulno sum suglasna![/b]
da ima6 dve vraski edno vremenno SUCKs , za6toto kolkoto i dobar lajec da si vse nqkoga istinata 6te lasne i ti 6te si ostane6 sam .....
kaka0155
07-26-2006, 20:29
Всъщност имах един период с бившия ми приятел, когато често се карахме и той много отсъстваше и малко се утешавахме взаимно с едно приятелче и всъшност не беше нищо сериозно и ангажиращо, но си признах, защото си го приемах за изневяра и ми беше съвестно (разделихме се много по-късно и сега сме си Приятели и всичко е ок).
А сега съм с Голямата Любов!!! :smt007 И дори не мога да помисля за друг, понеже всяка свободна минутка прекарваме заедно и пак не ни достига време, за да си кажем всичко и за ............ :smt008
priti_kiti
07-26-2006, 20:51
da ima6 dve vraski edno vremenno SUCKs , za6toto kolkoto i dobar lajec da si vse nqkoga istinata 6te lasne i ti 6te si ostane6 sam ..... дам.. точно и тва стана с бившето ми гадже..
Иначе на мен не ми се е случвало и не смятам да ми се случва :!:
miloto_girl_4e
07-26-2006, 20:53
Не съм имала две връзки едновременно, като ходя с някое момче, ходя единствено и само с него - и психически, и физически :!:
Това да връткаш двама за мен е много долна постъпка, това не би го причинил на човек, когото обичаш.. а щом го правиш, значи го правиш на момчета, които не обичаш, а оттам идва и въпросът какво за Бога тогава правиш с тях, като не ги обичаш? :shock:
Wow, tyka pi6at samo momi4eta...a si misleh 4e nie, mujete...sme mn po-sklonni na takiva istorii...
freaky_FK
07-26-2006, 21:18
ne sam imala 2 vruzki ednovremenno no po chesto stava taka che vruzkata v momentut "X" e prechka da zapochna neshto mnogo hubavo s "Y" i kogato tazi vruzka q nqma ostavat zatrudneniata i si bluskam glavata v stenata.i vsichko svurzano s lubovta e edna dulga glavobluskanica i veche iskam da sreshtna NEGO zashtoto pochva dame boli glavata :)
NaI_MiLi4KaTa
07-26-2006, 23:55
Не. Никога не съм имала две връзки едновременно. Простата причина е, че щом съм с някого значи искам да съм само с него и с никои друг. Много мразя хората, които се подиграват с чувствата на другите. [-(
Искаш да седнеш на два стола...а накрая падаш на земята...