Влез

View Full Version : Майка ми е ненормална ! Съвет ?!

07-26-2006, 21:55
Значи не знам кво й стаа на таз жена ама нещо не е наред. На 16 години съм и днес тана на въпрос що остаям РС-то включено,а аз го остаям щот се прибирам късно (към 1-2) и просто ме мързи да го изклча и се просвам веднага на леглото. Та както и да е, днес преди да изляза естествено успя да ми развали настронието. Стана на въпрос за РС-то и аз и викам добре де кво ти пречи ? Не спя в тая стая, а в друга и тя ми вика "Ми е тйа, сега мога ли да ти забраня да не излизаш днес и да си изключиш РС-то веднага а? И аз викам е що? Кво съм ти напраил ? И тя ми нищо просто така. Изнервих се отиодх в стаята си и започнах да си викам на ум "манипулаторка такава за тав никой неще да излиза с теб" и след идва в моята стая и започва да вика, да пищи и да се дърпа и реве ей тай, аз нищо не можах да разбера кво говори, но просто така го е направила. Тръгнах да затварям прозореца и тя вика "махай се бе животно" и аз викам чакай да затвора прозореца бе стига крещя" и тя започна да се тръшка на леглото и аз изпаднах в паника викам си "кво й стаа на тая добре ли е? Явно не" и отидох на другия етаж да не слушам простотиите й. Стана 9х и отивам долу и им викам аз излизам. След малко се звъни и кво да чуя "Къде си бе? на центара се мотаем. Не ме лъжи аз знам всичко, никой друг не знае повече от мен (е тука вече откачих). Едвам се сдържах и й казах смирено "добре бе прибирам се" и тя затвори. След малк осе звъни "аре не се прибирай. Следва от мяо страна "добре извинявай все пак (то няма за кво ама все пак колкот да направя поведение :mrgreen: ) и тя вика нищо нищо.." излязохме гледахме мача пихме и се мотахме. Сега се прибрах тя спеше (слава богу). Добре, че баща м ие печен и ме защити. Според вас кво да правя ? Опитвал съм се да говоря с нея ама чувай х*ю :evil:

Lumidee
07-26-2006, 22:20
Ami po nqchina , po koito govorish za maika si az razbiram , che ne ste v mn dobri otnosheniq , no vse pak tq ti e maika.. ne si li se zamislql, che moje bi ima nqkakvi problemi i za toava se durji taka?

Stasi`f`
07-26-2006, 22:44
Shto ne q ostavish,ne i obrashtai vnimanie...i da i govorish nqma da te chuq [-( jenata e v kriticheskata i ne i e lesno

07-26-2006, 22:47
Хах, аз не я слушам повечето пъти, но просто някой път прекалява и ми разваля настронието за излизане и забавление. Просто тъпо се получва..

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
07-26-2006, 22:54
am spoko pi4 ne is edinstveniq maika mi i tq e otka4ila hodi na psihiqtyr a bashta mi seki pyt kat maika mi ima kriza mi vika vijdash li zaradi teb e taka

InHell
07-27-2006, 00:49
Спирай си компютъра. Ще имаш по-малко главоболия, а майка ти ще плаща по-малко за ток. И ако някой каже че компютъра не хаби ток - аз плащам по ~30 лв на месец заради компюТЪРИТИ в къщи.

07-27-2006, 07:12
Спирай си компютъра. Ще имаш по-малко главоболия, а майка ти ще плаща по-малко за ток. И ако някой каже че компютъра не хаби ток - аз плащам по ~30 лв на месец заради компюТЪРИТИ в къщи.

Но аз не спа в тая стая, а друг въпрос е че на сестра ми РС-то не се изключва дет бучи мн повече нали? .. Просто .. не знам