PDA

View Full Version : tova e jivota ;)

silv
07-27-2006, 08:21
.Pro4etoh nqkolko istoriiki tuk i re6ih i az da vi predstavq poslednata godina ot jivota si...Predi malko pove4e ot godina tragnah s edno mom4e.V na4aloto vsi4ko be6e adski hubavo i momentno,ne vqrvah 4e 6te se polu4i ne6to seriozno.Neusetno i bavno oba4e se vlubih
Nie sme v 1 klas i tragnahme kraq na minalata u4ebna godina.Minalota lqto be6e tolkova hubavo :) Parvite meseci bqha interesni i raznoobrazni,no posle doide i u4illi6te.Kakto vsi4ki znaete,tam se puskat kakvi li ne kluki i nito toj,nito az se podlojihme na tezi prikaski...
Na 7-miq mesec pravihme seks(i na dvamata ni be6e za parvi pat).I vsi4ko be6e super :) .Igraehme i tenis i kakvo li ne..hodihme na razli4ni mesta,no edin den az re6ih 4 mi e sku4no,no ne vrazkata ni a v u4ili6te i 4e mi e pisnalo ot kluki..I taka skasahme
Sled polovin mesec tragnah s nai-dobriq si priqtel,no tova be6e gre6ka,sbarkah priqtelskata lubov s drugata.Po sa6toto vreme toi(4ovekat s koito skysahmepredi mesec) tragna s edno momi4e ot 4ata...
Sega kogato nai-posle razbrah kokvo iskam,az skasah s nai-dobriq si priqtel i se obadih na nego...O4akvah i toj da mi kaje 4e me obi4a,no uvi-kaza 4e iska da dade 6ans na novata si vrazka,a men taka mezabolq...Sega ne znam kakvo da pravq dali da se borq za nego,ta nie hodihme 11 meseca,ne moje da me zabravi za 2 meseca...Ot druga stra adski mnogo iskam da e 6tastliv i ako e s neq moje bi 6te e po-dobre otkolkoto da e s men...
Krepi me misalta 4e iska da si ostanem priqteli,no kato si predstawq 4e 6te go vijdam i nqma da moga da go dokosvam,da se usmihvam po onzi na4in,da gledam o`i`kite mu svete6ti...V momenta vsi4ko e nqkak bezmisleno i mra4no.No toi sega e 6tastliv i tova taka me radva :) :) :)

ANGEL4E
07-27-2006, 08:25
4akai malko az ne razbrah
v koi klas si?
v 1 klas ili parva godina zaedno molqte uto4ni

Kisses_P
07-27-2006, 10:06
мисля че става дума,че са от един клас v 1 klas=в един клас

TSecret
07-27-2006, 10:14
pozdravqvam te za tva 4e kazva6 4e si 6tastliva kogato go gleda6 6tastliv s druga-tova malko hora mogat da go napravqt i zna4i 4e mnogo go obi4a6....

Jenifer
07-27-2006, 10:42
Ako go obichash bori se za nego , bori se za liubovta si i ne se otkazvai , a ako smqtash che toi e shtastliv s druga , posni go na svoboda,zashtoto ako obichash neshto istinski po-dobre go pusni na svoboda i chakai momenta , v koito to ste se vyrne pri teb ! Uspeh :)

http://img278.imageshack.us/img278/3963/biosbushjh8.png (http://imageshack.us)

koalka
07-27-2006, 13:55
Заслугаваш си го!!!Момчето е право,че не ти е обърнало внимание,след като си го скъсала така.И то заради адски тъпо нещо.Клюки...нали си го обичала?Да бе!!!!После си тръгнала с най-добрия си приятел.
Момчето не е длъжно,когато ти скимне да ти обръща внимание

07-27-2006, 17:17
Glupavo si postapila,ama spored men toi o6te te obi4a.Ne moje 11 meseca da sa zali4eni za nego.Ti go obi4a6,bori se,no ako e po 6tastliv s drugata go otavi i badi kato priqtel do nego.

Nadelina
07-27-2006, 17:23
Pyrvo kato si go skysala si postypila adski glupavo i po detski.. No me radva fakta che si osaznala greshkata si.. Dano tq da te e nauchila i da ti e dala urok za napred.. Sega kogato veche znaesh kakvo iskash.. trqbva da se borish da go poluchish.. A tova e toi! Ne go ostavqi da si trygne i da te zabravi.. Ne ostavqi tazi lubov koqto vi e svyrzvala da ostane samo spomen..

yo-ma-nigga
07-28-2006, 09:19
bravo be :-)

ANGEL4E
07-28-2006, 09:36
bori se za lubovta si
11 meseca ne sa za prenebregvane ti go obi4a6 vapreki 4e si postapila taka glupavo
toi sa6to te obi4a taka 4e bori se za lubovta si

vlubena v dvama
07-28-2006, 10:48
naistina e glupava pri4inata zaradi koqto si skasala s nego,gadno e tova 4e si tragnala s nai-dobriq si priqtel,za6toto taka si naranila 3_ma 4oveka(gadjeto si,posle priqtelq si i sega osaznava6 4e si naranila i sebe si).govori s nego,obqsni mu,4e si sbarkala,4e si gotova na vsi4ko za da si s nego i za da go ima6 otnovo,kaji mu da pomisli dobre dali te e zabravil napalno i sled tova re6i kakvo da pravi6-dali da go ostavi6 da e 6tastliv s drugata ili 6te se bori6 do krai za nego........