View Full Version : muje vs. jeni
ragingbull
07-27-2006, 12:08
mtkaa, iskam da popitam vsi4ki vi...kakvo haresvate v protivoplojniq pol i kakvo tursite......v smisal edno takova protivopostavqne......nadqvam se temata da bude intresna.....puk moje i da zasegnete sexualniq jivot....ami uspeh.....vseki e svoboden da kazva kakvoto si iska!!!! =P~ :smt017 :) :shock: 8)
6iroki ramene , golemi race... mmm... \:D/ 4uvstvam se za6titena
6okoladova strast
07-27-2006, 12:27
iskam maja do men da me razbira da imame ednakva predstava za seksa da darjim edin na drug...e nqmam ni6to na protiv da e atleti4en i sexy no v nikakav slu4ai jenkar ...takav e i moqt BEB40 i mn si go obi4am..vapreki 4e ponqkoga sme v komflikti i ...se karame no nali tva e 4ast ot 4ara na edna vrazka skandala :lol:
Svetlana_Pei4eva
07-27-2006, 12:31
amm visok,sus sini o4i,tumna kosa,da me obi4a i uvajava i da se 4uvstvam sigurna kogato e do men i da imam pulnata mu podkrepa vuv vsqko edno otnoshenie i da ne zabravqme 4e trqbva da e dobur v legloto i da umee da eksperimentira i da ugajda na moite (ponqkoga Izvrateni) sexualni fantazii :) mislq 4e tova e obshto vzeto
`Death`Whore`
07-27-2006, 12:32
Търся най-вече някой интересен, да говори това, което мисли, да е луд, да слуша брутална музика и евентуално да търси сериозна връзка.
ragingbull
07-27-2006, 12:44
amm visok,sus sini o4i,tumna kosa,da me obi4a i uvajava i da se 4uvstvam sigurna kogato e do men i da imam pulnata mu podkrepa vuv vsqko edno otnoshenie i da ne zabravqme 4e trqbva da e dobur v legloto i da umee da eksperimentira i da ugajda na moite (ponqkoga Izvrateni) sexualni fantazii :) mislq 4e tova e obshto vzeto
daa i da dopulnq...da ne hodi po jeni, da ne pie, da ne pu6i, da ne igrae komar, da gotvi, da 4isti, da pere.....iiiii takuv muj ne sa6testvuva....ili po-to4no moje i da ima ama mama go pazi.....
inache az iskam hubavo i sladko momi4e( sq 6te kajete vun6nostta e opredelq6ta..ami da v dne6niq svqt...(qzuk)), koeto da me razbira...da imame hubav i interesen sex, da znae kakvo iska i da teji na mqstoto si....za6toto pone spored men majete iskame jena na mqsto i vinagi da znae kakvo iska.....a su6to taka i da e luda ama mn luda......ami mai tfa e..... :-k :-({|= :smt017
boyyyyyyyyyyyyy
07-27-2006, 12:46
`Death`Whore`
kakvo da razbirame pod brutalna muzika ?
^KaSiDi^
07-27-2006, 12:53
az vinagi sam haresvala silnite myje kakto fizicheski,taka i psihicheski,samo nqkoi mn silen i uravnovesen myj bi iznosil na vsichkite mi shturotii,osven tva imam si nujda ot podkrepa i razbirane,nejnost i sychuvstvie,kogato mi e trudno,syshto taka iskam tozi chovek da e zabaven,predpriemchiv,seriozen i dosta inteligenten syshtevremenno...otnosno vynshniq vid(btw ne znam dali temata go zsqgashe,no az da si kaja :) ) ami vynshniq vid ne e vs v edna vryzka,vypreki,che opredeleno ima dosta golqmo znchenie,moje bi 40 50 %,ta az nai mn dyrja na liceto,iskam da ima mn sexy usmivka,hubavi zybi,izrazitelen pogled,izpyknali skuli,tqloto mn qsno,che i na men mi haresvat momchetata s relefno tqlo,no ako pak ne e zadyljitelno d e nqkoi napompan ot hapove batko :wink:
macka123
07-27-2006, 13:17
ми....висок,мургав,кестеняв, афевоок,с хубаво телце,луд,да зн кога какво се прави,да ме обича,да се целува и чука хубаво,да е едър(за да се чувствам сигурна) и да се забавляваме заедно
rusa sladurana,slaba...ne mn slaba,be normalna,nito klio6tava nito kiufte, i po-nisi4ka-1,65 nqkade...i tva e gore dolu....opisah priqtelkata si :lol:
SeXy_BaDeM_f
07-27-2006, 13:26
[quote={{{P}}}]amm visok,sus sini o4i,tumna kosa,da me obi4a i uvajava i da se 4uvstvam sigurna kogato e do men i da imam pulnata mu podkrepa vuv vsqko edno otnoshenie i da ne zabravqme 4e trqbva da e dobur v legloto i da umee da eksperimentira i da ugajda na moite (ponqkoga Izvrateni) sexualni fantazii :) mislq 4e tova e obshto vzeto
daa i da dopulnq...da ne hodi po jeni, da ne pie, da ne pu6i, da ne igrae komar, da gotvi, da 4isti, da pere.....iiiii takuv muj ne sa6testvuva....ili po-to4no moje i da ima ama mama go pazi.....
dobre kazano!podkrepqm!
krem4et0
07-27-2006, 13:29
не разбрах да напиша какво искам или какво имам???
Сега сериозно харесвам приятеля си,но не мисля че трябва да го описвам.За мен той се доближава до идеала,но ест има какво още да се желае.Основното е да е мил,грижовен и нежен,да е интелигентен и да не мисли само с долната глава да е уравновесен и стабилен.За другото-не е толкова важно!
Ех аз готвя, пера с пералнята, чистя, не пуша, не пия, не играя комар, и съм мъЖ ;).
Впрочем да кажа че неща от типа сини очи, няма как да се изпълнят, примерно ако човека има кафяви. Ако кажеш например добър, ето тогава може да се изпълни от всеки човек, но да разбирам ви :D.
Да не е с мен само заради парите ми. Да може да готви, да чисти, да не пуши, да има горе-долу добър успех, да може да каже изречение :mrgreen: , да е красива, да е добра, да и се прави секс постоянно, да е перверзна когато правим секс, да е по така височка, да не ми е до х*я.
ragingbull
07-27-2006, 13:39
Ех аз готвя, пера с пералнята, чистя, не пуша, не пия, не играя комар, и съм мъЖ ;).
Впрочем да кажа че неща от типа сини очи, няма как да се изпълнят, примерно ако човека има кафяви. Ако кажеш например добър, ето тогава може да се изпълни от всеки човек, но да разбирам ви :D.
Да не е с мен само заради парите ми. Да може да готви, да чисти, да не пуши, да има горе-долу добър успех, да може да каже изречение :mrgreen: , да е красива, да е добра, да и се прави секс постоянно, да е перверзна когато правим секс, да е по така височка, да не ми е до х*я.
mdaa, moje...ina4e podkrepqm mn...to i az mga da gotvq da 4istq i da pera...ama jenite mai ve4e ne tursqt tfa.....mai visok, stroen, silen ma4o za tqh e po-dobre.....a btw i sum dobri4ak....ama ne 6te6 li.....qvno ne staam...qzuk.... ](*,)
Eclipse_bb
07-27-2006, 13:47
Хах, повечето мнения тук отрязват главата на широко прокламираната теза, че жените обичали с очите и външния вид не бил важен :lol:
Както и да е, да не се отклонявам:
1. Харесвам високи момичета (може малко по-високи от мен), които се грижат за себе си (разбирайте - спортуват, за различните козметични процедури не споменавам, те са си по подразбиране), с меки черти и задължително с прави крака (това е донякъде производно на грижите за себе си) и нужните извивки (именно те определят жената като жена и отново са производни от спорта). Да не е руса. Да не е със много светли очи и кожа. Толкова за визията;
2. Тъй като не си търся нова мебел или украшение, добре е да има нещо повече от елементарна обща култура в главата, а не да е куха като гайда, адски се дразня от простовати момиченца (които за съжаление се навъдиха в неприятно големи количества);
3. Момиче, с което мога да с иговоря свободно и за всичко (това е дериват от втората точка), а не само да се гледаме влюбено и да се разминаваме като призраци у нас, примерно;
4. Да знае какво иска, макар че намирането на жена с точно такава черта е трудничко, без да се обиждате;
5. Да е освободена (в смисъл да не е закостеняла), като тук не говоря за изпълнения с камшици и кожени маски, а за това, че на никого не му трябва монахиня;
6. Да е с мен заради мен ("To love for me" както пее Диди);
Като се замисля.. това е.
Tedinceto_
07-27-2006, 13:55
a zabravih da kaja 4e az haresvam nai-mnogo tova v priqtelq mi 4e misli kato golqm 4ovek i znae vinagi v opredelenata situaciq kak da postypi.razbita me mnogo dobre imam mu pylno doverie a i mislq 4e i toi na mene :)))
gangsta.forumup.or
07-27-2006, 14:02
руса със сини очи..намерил съм я вече ... :) слаба перфектната ... :) Обожавам си я... !!!! 8) :)
vie puk ni6to ne iskate :)
Mike-Jones
07-27-2006, 16:05
vsi4ko e do interesi ne xaresvam momi4eta tip barbi aa i tuka nqkvi sas sini o4i rusi vikat oshte nqkade iz oblacite sa qvno ve4e i ne nesa moderni tiq rusite sas sinite o4i
vsi4ko e do interesi ne xaresvam momi4eta tip barbi aa i tuka nqkvi sas sini o4i rusi vikat oshte nqkade iz oblacite sa qvno ve4e i ne nesa moderni tiq rusite sas sinite o4i
xaxa, a kakvi sa MODERNI :smt011
sLaDuR4ItUuU_F
07-27-2006, 17:39
Чаровен , интересен ,много луд за да ми прави компания :lol: и знаещ какво иска от живота :mrgreen:
not`here
07-28-2006, 10:08
Нормално скромно момиче. Предпочитания за външния вид нямам .. въпроса е да ме привлича, да се разбираме, да има за какво да говорим (не като повечето "barby-ta" да няма какво да си кажеш с тях поради умстения им интелект).. Всичко друго е бонус :)
Дивак, но трезво мислещ, чаровен (не красив), да не е няква хилка абсолютна все пак. Да умее да общува и да танцува, шот' в днешно време май се броят на пръстите на едната ми ръка \:D/...хмм...а да и да не го уча какво да прави в леглото :smt006
Това съм аз, забравих да се регна [-X :mrgreen:
Забелязвате ли колко много изисквания има едно момиче към едно момче за да бъде с него, а с по колко малко едно момче описва желаното момиче. А бе ей, не ви ли е поне малко срам бе, момичета? Да бъдел красив, висок, рус, синеок, мускилест, с хубаво лице, силен, чувствителен, с чувство за хумор, да бъде добър в леглото, да има пари, приятен, уравновесен, предприемчив, сериозен, интелигентен, секси усмивка, изразителни очи, да не пие, да не пуши, да не ходи по жени, да има кола, да може да готви, пере, чисти, то като гледам май друго не устана. Е... малко много не ви ли стана, а?
jumpforjoy
07-29-2006, 01:04
Vsi4ki mi se 4udqt na vkusa kogato stava duma za momi4eta. Mislq 4e prosto samite momi4eta ( ne vsi4ki estestveno ) ne znaqt kakvo iskat i zatova ne znaqt kakvo t1rsqt v edno mom4e. Vijdam 4e pove4eto kazvat 4e iskat da e :krasiv, silen, sini o4i ( tva pa zakvo ) e da ama posle p1k se oplakvat 4e ne polu4avali razbirane i ne use6tat da imat po-vis6a vr1zka s polovinkata si. Ako edno momi4e iska da i se otdam nap1lno, nqma da i stane rabotata, ako v s16tiqt moment tq daje ne mi dava edna usmivka kogato napravq ne6to za neq. A i se setih - a be stiga s tazi fraza "Da si ostanem samo priqteli". Tva e stra6na t1potiq be. Nie ako iskahme da sme fi samo priqteli 6tqhme da vi organizirame fenklubove. Men li4no mnogo me drazni tazi fraza ne znam za ostanalite mom4eta. I nakraq - Momi4eta ako iskate da ne vi smqtame za patki pls ne se dr1jte kato takiva. Est. i mom4etata ne sa s1v1r6enni no tova ve4e vie 6te go kajete. Edna pola ne vi pravi bogini. Ako mom4e sloji pola nai-mnogo da mu dade nqkoi i edna gaida i da hodi da pase ovce v Shotlandiq! Tova e ot mene i blagodarq na pi4a za temata - Nqma da e vse taka!!!
ami spored men trqbva da me zashtitava ... da ne revnuva mnogo ... no pyk da ne :-# syshto .. i syshto taka da ne prekalqva sys sreshtite ...da ne iska vseki den da se vijdame i vsqka sec da se :smt008 zashtoto stava dosadno i si omryzvame taka .. :smt009
ThePainIsReaL
07-29-2006, 23:06
Изисквания .. Хм ..
Външният вид наистина не е много важен . Въпросът е в това да ме привлече само едно нещо у него като физика и съм готова са опозная и по-нататък момчето . Харесвала съм и дебели , и супер слаби , и по-странни , и супер красиви . Това е за външния вид - една усмивка , очи или дори форма на китката е достатъчна за да ме грабне :wink:
Аз не обичам да излизам с по-големи момчета .. не знам защо . На 16 съм . Не си определям възрастови граници , но ако е над 19 бих се замислила дали си заслужава
У момчето ценя интелекта , занимания , мненията , начина на говорене , отношение към мен , приятели , родители... , нежността , чувствеността , хумора ... и т.н.
Искам човекът до мен да умее да ме защитава , да ме цени , да ме гушка , когато ме е страх и т.н. Елементарните нужди на една жена
В по-сексуален аспект погледнато ... не харесвам хора , мислещи с долна глава , фенове на физическата любов или такива , които насила те карат да легнеш с тях и т.н
За сега е това , ама има още ще пиша пак :)
П.П. Май много капризна се извъдих :?
ThePainIsReaL
07-29-2006, 23:09
Всички сте казали за гаджетата си . Нека и аз допълня.
Обичам си моето мило ужасно много :) То сякаш напълно влиза в рамките на горенаписаните от мен изисквания , даже е и много по-красив , отколкото съм писала , че искам да е :smt007 :-D
П.П. Малко извън темата .. ама се тая :twisted:
Лелелеле, брат, колко си елементарен. Не може единствено и само едни цици да те интересуват, виж и ако дупето включиш може да се позамисля (шегувам се, не гледам само външния вид на момичето, мн са важни и така дао кажем вътрешните характериските на един човек). Мисля е доста тъпичко просто и само външния вид да се гледа.
Tempestjuji
07-31-2006, 12:59
xa..mi nqma da go izbiram po katalog..moje bi nai-vajnoto e da e adski umen..tva za mene e na 1vo mqsto.. fizicheskite dadenosti sa samo pliusove..no vse pak trqbva da ima nqkakuv char.. trqbva da ima i fizichesko privlichane..s edna duma da ni stane himiqta :mrgreen:
ragingbull
07-31-2006, 13:03
Edna pola ne vi pravi bogini. Ako mom4e sloji pola nai-mnogo da mu dade nqkoi i edna gaida i da hodi da pase ovce v Shotlandiq! Tova e ot mene i blagodarq na pi4a za temata - Nqma da e vse taka!!
6to we v Scotland ne tolkova losho za polite...daje me kefqt i ako imam vazmojnost 6te sloja.....vse pak dr si e razli4nata kultura...puk mn jeni moje da haresat nqkoi muj v poli4ka na kare.....super...inache za temata...pak zapovqdaite..... :smt006 :smt006 :) :) 8) 8)
Visoka, rusa sus sini o4i i nqkolko desetki kubika silikon po sebe si...Da e tiha i da ne govori mnogo i da se sre6tame samo za sex ? :mrgreen: :mrgreen:
Ebavam se ...Nai ve4e trqbva da e nqkoe hubavo momi4e , nejno, no kogato govori da bude na mqsto i da ne e mnogo LIGAVO ! [-X
Искам да може да спори с мене и да мога да научавам нови неща от него,да ми вдига летвата и да прави амбициите ми повече и все по-големи ,да може да ме накара да еволюирам.
Eclipse_bb
07-31-2006, 21:35
Хах, поста на пича ми напомни - не харесвам мадами с големи гърди :?
Значи отвънка първо... да е по-нисичка 160-170 да кажем около 50кг при тази височина, тъмна коса и тъмни очи със женствени форми ( да не е нито плоска нито някоя разплута) Ае общо взето предпочитам джобен размер момичета... по характер искам само да е мила и достатъчно умна за мен, за да мога да си говоря с нея за всичко което ме тревожи. Нямам изисквания за умения за мен за да бъде един мъж "шефа" вкъщи той трябва да "движи бизнеса", така че за да го уважава жената той трябва да се справя с проблемите...