Влез

View Full Version : ne e tova...........nali?!

emiliqq
07-27-2006, 13:37
zna4i cikula trqbva da mi doide tezi dni,imah oplakvaniq kato pred menstryaciq..no ot v4era imam samo kapki ot vreme na vreme...mn rqdko...predi 2 meseca sum pila postinor,minaliq mi doide normalno...vuzmojno li e da e cvetna bremennost..pls ne kazvaite test...

emiliqq
07-27-2006, 13:38
nqmam oplakvaniq kato dgadene i t.n...no vse pak.. :( ;(

neutravlad
07-27-2006, 13:43
Как го пиете този постинор... като витаминчета!
Да не казваме тест... тогава отиди на лекар той ще ти каже 100% дали си бременна :)
П.П. Въпреки че теста си е почти 100% сигурен и е евтин и никой няма да разбере, че си правила...

ragingbull
07-27-2006, 13:59
edva li e bremennost, vse pak si pila postinor predi 2 meseca, minaliq ti e do6al navreme...zna4i ako si nqmala polovi kontakti ili pone riskovi slu4ki..to moje i da ne si bremenna.....kaji samo dali ima6 problemi pri urinirane ili parene....kaji vsi4ko kvoto te pritesnqva...a za vseki slu4ai moje6 da ide6 na lekar...nali za tfa im se pla6ta....ne e sramno da pita6, sramno e da ne znae6....taka 4e otidi si na lekar!!!!!

emiliqq
07-27-2006, 14:00
edva li e bremennost, vse pak si pila postinor predi 2 meseca, minaliq ti e do6al navreme...zna4i ako si nqmala polovi kontakti ili pone riskovi slu4ki..to moje i da ne si bremenna.....kaji samo dali ima6 problemi pri urinirane ili parene....kaji vsi4ko kvoto te pritesnqva...a za vseki slu4ai moje6 da ide6 na lekar...nali za tfa im se pla6ta....ne e sramno da pita6, sramno e da ne znae6....taka 4e otidi si na lekar!!!!!
malko me boli kato pi6kam...vidqh podobna tema,ama ne mi stana qsno i re6ih da pitam :( a postinor ne e bonbon4e znam! :evil:

ragingbull
07-27-2006, 14:18
sega si mislq za podobnata tema 4e moje da e infekciq..pone v predi6nata tema edno momi4e ima6e sa6tiq problem i predpoloji kakto i az.....no ti prepora4vam da ide6 na lekar..ne e sramno....kakt kazah zdraveto e po-vajno ot srama.....ot zdrave nikoi ne e umrql....i uspeh....ne gubi izli6no vreme.... [-(

emiliqq
07-27-2006, 14:20
ama cikula mi go nqma ;( .......a mama znae 4e vodq polov jivot i me pita koga trqbva da mi doide... :( ...dori da e infekciq ,kude mi e cikula boga mi..principno mi e mn redoven ... ](*,)

anichkaaa
07-27-2006, 14:52
Spokoino,ne se pritesnqvai.Moje da ti zakusnqva ot mnogo ne6ta-klimata,naprejenie,stres...Na edno moq priqtelka i zakusnq tozi mesec s 10 dni!Taka 4e i az te savetvam da otide6 na lekar ili pone da si napravi6 test za bremennost,za da si po-sigurna.V tova nqma ni6to lo6o i sramno.

maybelline
07-27-2006, 19:11
Преди няколко години на мен ми идваше така с какпки и държеше 2 седмици!Аз се чудех дали нещо ми има,но накрая всичко си стана нормално.Това може да няма нищо общо с Постинора,но ако много се притесняваш - тестче или лекар,както прецениш.

emiliqq
07-27-2006, 19:25
lele hora a sega me zabolq ot dqsno na krusta... :shock: razglobqvam se... ;( ...pla6a se mnogo ... :( moje li da e hepatit ili ne6to takova?

hristina^
07-27-2006, 19:51
lele hora a sega me zabolq ot dqsno na krusta... :shock: razglobqvam se... ;( ...pla6a se mnogo ... :( moje li da e hepatit ili ne6to takova?
Hepatita ne boli na krasta...
a v dqsno,otpred,m/y papa i dqsnite rebra ....
nz dali razbrahte ama... :)
ZA problema ti mila... mislq 4e nqma ni6to stra6no spored men ne si bremenna

GOSTA
07-27-2006, 19:53
Hepatita ne boli na krasta...
a v dqsno,otpred,m/y papa i dqsnite rebra ....
nz dali razbrahte ama... :)
ZA problema ti mila... mislq 4e nqma ni6to stra6no spored men ne si bremenna
ne apandisit be ,momi4eto kaza otzad v dqsno !

alkobalko
07-28-2006, 08:33
Миличка, мисля че не е бременност. Пила си Простинор и след това всичко е било наред. Предполагам, че е някаква инфекция. Отиди на лекар, в това няма нищо страпно. Преди малко писах в темата за хепатит. Ето ти линка:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=47827. Надявам се да ти помогне. А относно менструацията, предполагам че ти закъснява от болестта.