Влез

View Full Version : Биете и жени ако ви изневерят?

07-27-2006, 14:36
ако някоя ми изневери ви каам на ръбъ сам да я убия от бой казвам ви! ше побяснея и ше я разбия от тупаници! вие как мислите? :evil:

ragingbull
07-27-2006, 14:38
ami ako ti izneveri6 we idiot......dai i tebe da te prebiqt a?!?!?!?

Овцата
07-27-2006, 14:38
Нужна ти е съответната помощ.

07-27-2006, 14:39
Бе когат изневерява не ми дреме ма има причини за който бих фърлил некой тупаник на някоя овца въпреки ,че съм спокоен човек по-принцип.

Ice_Queen
07-27-2006, 14:40
"4ти километър" е някъде в Младост ако не се лъжа ...а и Курило не е далеч.. :roll:

sLaDuR4ItUuU_F
07-27-2006, 14:41
Само най-изпадналите комплексари го правят според мен.Това да посегнеш на жена трябва да си голям боклук. :-# :shock:

ami ako ti izneveri6 we idiot......dai i tebe da te prebiqt a?!?!?!?мъжете могат да изневерята!това ги прави мъже!а жените като изневеряват са КУРВИ! и жените трябва да се бият профилактично е така! :evil:

veselka_15
Ti si idiot 6tom ne moje6 da q zadarji6 i hodi pri drugi :!: Qvno neznae6 kak [-X gorkiq sas skandali i boi do nikade nqma da stigne6 :!:

anichkaaa
07-27-2006, 14:44
ami ako ti izneveri6 we idiot......dai i tebe da te prebiqt a?!?!?!?мъжете могат да изневерята!това ги прави мъже!а жените като изневеряват са КУРВИ! и жените трябва да се бият профилактично е така! :evil:

xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ti 6te me umori6 ot smqh:D Koi e kazal,4e mujete TRQBVA da izneverqvat :?: :!: :evil: Tova ama izob6to ne e taka,no za da misli6 taka qvno ne6to ti kuca :!:

sLaDuR4ItUuU_F
07-27-2006, 14:45

Хаха смешно ли е , трагично ли?И аз нз , ама си мн зле.И що пък вие да можете?Щот сте тъпи комплексари който искат да си задоволят мъжкото его с някоя пропаднала курва ли?Боже , добре ,че не всички "мислят" като тебе. #-o

Ice_Queen
07-27-2006, 14:47

lelel pojelavam ti da popadne6 na nqkoq symiska koqto da te prebiva ot boi ei taka kakto ti iska6... lelele....

fti4ka
07-27-2006, 14:48
жените са необходимо зло..

MimityYy
07-27-2006, 14:52
MA TI SI SUPER ZLE VE SMOTAN !!! TI KUV MUJ SI IZOB6TO TRQBVA DA SE POPITA 6TOM KATO PRIQTELKATA TI TI IZNEVERQVA ?!

ragingbull
07-27-2006, 14:53
Ti si idiot 6tom ne moje6 da q zadarji6 i hodi pri drugi :!: Qvno neznae6 kak [-X gorkiq sas skandali i boi do nikade nqma da stigne6 :!:

napulno podkrepqm......tfa go pravat kompleksari koito nqma na koi da si go izkarat....i se mislqt za mn silni....i to pred jenite...hvani si nqkoi tfoita kategoriiq we....bahti zadrustenite hora ima verno tuka...... [-( =;

yo-yo-yo-yo
07-27-2006, 14:54

Ха били сме курви,а можеш ли да ми кажеш кой ни прави такива ?
Самите вие,мъжете.

Поздрави..

07-27-2006, 14:54
MA TI SI SUPER ZLE VE SMOTAN !!! TI KUV MUJ SI IZOB6TO TRQBVA DA SE POPITA 6TOM KATO PRIQTELKATA TI TI IZNEVERQVA ?!ще я убия ве!!! как тъй ве?! как ше ми изневерява ве,аз мога ама тя неможе,много е нахална бе още как я вида ще я набия,направо като я вида пала колата и ше я прегазя на улицата и окото няма да ми мигне !

princeskata
07-27-2006, 15:08
xaxa ti si ebasi maluumnika, za kav se misli6 ? te daje jenite mnogo pove4e izneveriavat! xaxa ama ti si palen idiot
az pak ako niakoi mi izneveriava 6te vzema vinkela i 6te go sma4kam xaxaxa

princeskata
07-27-2006, 15:10
da PUKNI6 DANO BE GOVNO!

Mike-Jones
07-27-2006, 16:10

Самите вие,мъжете.

Поздрави.. abe ne e to taka nikoi na sila neti otvarq krakata ti si gi otvarqsh shto majeta da sa vinovni sega

teen_girl4e
07-27-2006, 16:47
mi trqbva da si golqm prostak s malko (i to nefunkcionira6t mozak)za da posegne6 na jena :evil: ti izob6to ima6 li dostoinstvo

BSplayer
07-27-2006, 16:50
дори няма да е докосна с пръст, дори няма да и кажа нищо, просто ще се обърна и повече няма да ми види очите!

07-27-2006, 17:27
mi trqbva da si golqm prostak s malko (i to nefunkcionira6t mozak)za da posegne6 na jena :evil: ti izob6to ima6 li dostoinstvoмри ве путка,и тебе ще те бият яко квато си ми отворена [-X

07-27-2006, 17:28

Самите вие,мъжете.

Поздрави..

suvelqvam milichka ama ako na tiq vikash mujeeeee.. :x ..tva sa nekvi pikliovci deto ne mogat da so vdignat i izbivat kompleksi 4rez boi!! :-s

teen_girl4e
07-27-2006, 17:40
mi trqbva da si golqm prostak s malko (i to nefunkcionira6t mozak)za da posegne6 na jena :evil: ti izob6to ima6 li dostoinstvoмри ве путка,и тебе ще те бият яко квато си ми отворена [-X
:mrgreen: mn me upla6i piklio :smt005 :smt005 :smt005
dobre 4e ne vsi4ki maje sa izpadnali kato teb :twisted:

Game_Over_Boys
07-27-2006, 18:58
За мен лично един мъж да посегне на жена е най-малкото смешно и страшно грозно!Боя е за диваците,ако си един истински,зрял човек ще се оттеглиш с достойснтво....ще я нараниш с думи!

LoRinSeR
07-27-2006, 19:00
С бой не се оправят нещата. А на теб последните 10 мнения са ти абсолютно безсмислени.

ragingbull
07-27-2006, 19:13

Самите вие,мъжете.

Поздрави..

aide da ne sporime po toq vapros 4e sporih s kasidi i ne mi se iska sq da mi se obidi o6te nqkoi, malko daje ne malko a mnogo ne si prava....vse pak verno nikoi s nasila ne ti optvarq krakata

a na toq izrod mojem da mu kajem 4e ne spada kum majete , dori i jenite, mai e samo edin plujek, koito sa6testvuva.....pod dostoinstvoto mi e da udrqm jena..obijdam s dumi....taka e po-dobre..puk i si trenira6 misleneto....hahaha...ebahti kompleksara!!!!! :smt014 =; [-( [-(

07-27-2006, 19:31
Тва трябва да си голем тъпанар да удариш на приятелката си шамар или да я набиеш, просто не е чесно, по-силни срещу по-слаби, има и много други причини.

machoka
07-30-2006, 17:22
т. 11 от правилата.