Влез

View Full Version : Liubov li e tova?

SlyN4o`f
07-27-2006, 14:55
Poznavam se s edno mom4e ot polovin godina .O6te kato se zapoznahme mngo mi haresa ,no ne sym si i pomislqla 4e moje da stane ne6to pove4e i zatova ignorirahtazi misyl...No ve4e mina tolkova mnogo vreme i s nego stavame vse po-dobri priqteli!I ne znam , no mai po4nah da se vlubvam v nego! KOgato polu4a sms ot nego dori za nai-malkoto ne6to i po4vam da ska4am ot radost ,a kato go vidq...hah 6te mi isko4i syrceto...Sigurno vi zvu4i typo ,no prosto iskah da kaja na nqkogo !Ne moga da kaja na nai-dobrata si priqtelka za6toto toi e nein bratov4ed a i edva li 6te go prieme...Ima o6te edin problem skoro toi 6te zamine i nqma da moga da go vijdam ne znam kakvo da pravq ...Kak da go zabravq...da mu kaja li za 4uvstvata mi...?Oh ne znam ...

iiirish
07-27-2006, 15:03
това, което изпитваш към момчето не значи, че непременно е любов. възможно е да е привличане и харесване, но любов... често казано не мога да ти кажа дали е, но помисли добре - "любов" е страшно силна дума. прецени дали тя отговоря на твоите чувства и емоции

а колкото до това дали момчето трябва да разбере - мисля че няма проблем да му намекнеш. няма начин да не схване смисъла на поведението ти. и ако те харесва... :wink: :D

Kisses_P
07-27-2006, 15:05
Ако си сигурна в чувствата си му ги разкрии.Може да се получи между вас.А ако той не изпитва същите чувства съм теб и останете само приятели като замине ще ти е по-лесно да го забравиш и няма да ти се върти мисълта в главата "А ако му бях казала какво щеше да стане?Дали има чувства към мен?"Поне ще си опитала :wink:

anichkaaa
07-27-2006, 15:17
Az sa6to sam na mnenie,4e e po-dobre da mu kaje6 kakvo izpitva6 kam nego-puk posle da stava kakvoto ima da stava.Uspeh :wink:

stasi_girl
07-27-2006, 15:18
това, което изпитваш към момчето не значи, че непременно е любов. възможно е да е привличане и харесване, но любов... често казано не мога да ти кажа дали е, но помисли добре - "любов" е страшно силна дума. прецени дали тя отговоря на твоите чувства и емоции

а колкото до това дали момчето трябва да разбере - мисля че няма проблем да му намекнеш. няма начин да не схване смисъла на поведението ти. и ако те харесва... :wink: :D

\:D/

Nadelina
07-27-2006, 16:10
Lubov e sys sigurnost.. No dali tq e priatelska.. ili kato kym neshto poveche ot priatel samo ti mojesh da znaesh.. Ako bqh na tfoe mqsto shtqh da govorq s nego i da mu priznaq vsichko koeto syrceto mi mi podskazva..

silv
07-27-2006, 16:57
Sedni edin den ili ve4er (sama) i pomisli kakvo izpitva6 kam nego.Ako si sigurna 4e si vlubena ili ima6 nqkakvi 4ustva,to zadaljitelno mu priznai privli4aneto si kam nego...AKo ne se polu4i-zdrave da e,no vinagi ostava 6nsa da si 6tastliva s nego :) Uspeh,pi6a kakvo si napravila;)

LP_girl_14
07-27-2006, 18:55
Ами трябва да се изясниш сама със себе си.Няма как някой друг да знае какво да изпитваш.Ако си влюбена-не прикривай чувствата си!Няма какво да губиш-може само да спечелиш.Ако той не отвръща на чувствата ти,ще ти се наложи да го забравиш.Но ако и той има същото към теб ще бъдете заедно и това че щ езаине няма да ви попречи.Напротив-още повече ще ви сближи :wink:

yo-ma-nigga
07-28-2006, 09:14
kaji mu ..pak kvoto shte da stava posle zaslujaa si opita :)

ANGEL4E
07-28-2006, 09:21
ne prosto uvli4ane 6te ti mine

koalka
07-28-2006, 11:37
Замисли се,когато използваш думата ЛЮБОВ.Тя не се казва на всеки,който харесваш.

pitbullbg
07-28-2006, 12:41
ami mislq 4e ako mu kaje6 6te ti olekne malko a 6tom 6te zaminava ne si prai iuluzii po dobre da ne stava ni6to i da go zabravi6.. nai dobre 6te e

ANGEL4E
07-28-2006, 12:54
dori i da tragnete ni6to nqma da izleze taka 4e po dobre ne se probvai

sLaDicHK{}7{}
07-28-2006, 13:06
Възможно е да се окаже голямата ти любов,защото и при моята сестра с нейния най-добър приятел бяха по същия начин и ходиха цели 4 години:)
Затова ако си сигурна в това което чувстваш не се страхувай а признай чувствата си!Не се знае-може и той да чувства същото :wink:
УСПЕХ И ДАНО Е ВЗАИМНО!

addictedtou
07-28-2006, 13:10
Замисли се,когато използваш думата ЛЮБОВ.Тя не се казва на всеки,който харесваш.

Напълно см сагласна!