View Full Version : Liubov li e tova?
SlyN4o`f
07-27-2006, 14:55
Poznavam se s edno mom4e ot polovin godina .O6te kato se zapoznahme mngo mi haresa ,no ne sym si i pomislqla 4e moje da stane ne6to pove4e i zatova ignorirahtazi misyl...No ve4e mina tolkova mnogo vreme i s nego stavame vse po-dobri priqteli!I ne znam , no mai po4nah da se vlubvam v nego! KOgato polu4a sms ot nego dori za nai-malkoto ne6to i po4vam da ska4am ot radost ,a kato go vidq...hah 6te mi isko4i syrceto...Sigurno vi zvu4i typo ,no prosto iskah da kaja na nqkogo !Ne moga da kaja na nai-dobrata si priqtelka za6toto toi e nein bratov4ed a i edva li 6te go prieme...Ima o6te edin problem skoro toi 6te zamine i nqma da moga da go vijdam ne znam kakvo da pravq ...Kak da go zabravq...da mu kaja li za 4uvstvata mi...?Oh ne znam ...
това, което изпитваш към момчето не значи, че непременно е любов. възможно е да е привличане и харесване, но любов... често казано не мога да ти кажа дали е, но помисли добре - "любов" е страшно силна дума. прецени дали тя отговоря на твоите чувства и емоции
а колкото до това дали момчето трябва да разбере - мисля че няма проблем да му намекнеш. няма начин да не схване смисъла на поведението ти. и ако те харесва... :wink: :D
Kisses_P
07-27-2006, 15:05
Ако си сигурна в чувствата си му ги разкрии.Може да се получи между вас.А ако той не изпитва същите чувства съм теб и останете само приятели като замине ще ти е по-лесно да го забравиш и няма да ти се върти мисълта в главата "А ако му бях казала какво щеше да стане?Дали има чувства към мен?"Поне ще си опитала :wink:
anichkaaa
07-27-2006, 15:17
Az sa6to sam na mnenie,4e e po-dobre da mu kaje6 kakvo izpitva6 kam nego-puk posle da stava kakvoto ima da stava.Uspeh :wink:
stasi_girl
07-27-2006, 15:18
това, което изпитваш към момчето не значи, че непременно е любов. възможно е да е привличане и харесване, но любов... често казано не мога да ти кажа дали е, но помисли добре - "любов" е страшно силна дума. прецени дали тя отговоря на твоите чувства и емоции
а колкото до това дали момчето трябва да разбере - мисля че няма проблем да му намекнеш. няма начин да не схване смисъла на поведението ти. и ако те харесва... :wink: :D
\:D/
Nadelina
07-27-2006, 16:10
Lubov e sys sigurnost.. No dali tq e priatelska.. ili kato kym neshto poveche ot priatel samo ti mojesh da znaesh.. Ako bqh na tfoe mqsto shtqh da govorq s nego i da mu priznaq vsichko koeto syrceto mi mi podskazva..
Sedni edin den ili ve4er (sama) i pomisli kakvo izpitva6 kam nego.Ako si sigurna 4e si vlubena ili ima6 nqkakvi 4ustva,to zadaljitelno mu priznai privli4aneto si kam nego...AKo ne se polu4i-zdrave da e,no vinagi ostava 6nsa da si 6tastliva s nego :) Uspeh,pi6a kakvo si napravila;)
LP_girl_14
07-27-2006, 18:55
Ами трябва да се изясниш сама със себе си.Няма как някой друг да знае какво да изпитваш.Ако си влюбена-не прикривай чувствата си!Няма какво да губиш-може само да спечелиш.Ако той не отвръща на чувствата ти,ще ти се наложи да го забравиш.Но ако и той има същото към теб ще бъдете заедно и това че щ езаине няма да ви попречи.Напротив-още повече ще ви сближи :wink:
yo-ma-nigga
07-28-2006, 09:14
kaji mu ..pak kvoto shte da stava posle zaslujaa si opita :)
ne prosto uvli4ane 6te ti mine
Замисли се,когато използваш думата ЛЮБОВ.Тя не се казва на всеки,който харесваш.
pitbullbg
07-28-2006, 12:41
ami mislq 4e ako mu kaje6 6te ti olekne malko a 6tom 6te zaminava ne si prai iuluzii po dobre da ne stava ni6to i da go zabravi6.. nai dobre 6te e
dori i da tragnete ni6to nqma da izleze taka 4e po dobre ne se probvai
sLaDicHK{}7{}
07-28-2006, 13:06
Възможно е да се окаже голямата ти любов,защото и при моята сестра с нейния най-добър приятел бяха по същия начин и ходиха цели 4 години:)
Затова ако си сигурна в това което чувстваш не се страхувай а признай чувствата си!Не се знае-може и той да чувства същото :wink:
УСПЕХ И ДАНО Е ВЗАИМНО!
addictedtou
07-28-2006, 13:10
Замисли се,когато използваш думата ЛЮБОВ.Тя не се казва на всеки,който харесваш.
Напълно см сагласна!