Влез

View Full Version : Форум за психологическа помощ и взаимопомощ

Petkova
07-27-2006, 17:45
Форум за психологическа помощ и взаимопомощ!
Предполагам темата ми ще бъде възприета като спам. Ако е проблем, аз ще си понеса последствията и можете да я изтриете и да ме делнете.
Ако имате нужда да поговорите за ваш проблем, да се консултирате по въпрос, който ви вълнува или просто да споделите това, което ви е зарадвало или притеснило, можете да заповядате в новия форум за психологическа помощ и взаимопомощ. Тук ще намерите както чисто човешко съчувствие и разбиране, така и професионална психологическа помощ от висококвалифицирани специалисти.
Говорим си за нещата от живота и се опитваме да помогнем на всички които имат нужда от подкрепа, съвет и пр. Форумът е отворен за всички и всички могат да се включват в обсъждането на темите. Нашите специалисти както и самите потребители освен, че повдигат интересни въпроси, предоставят и много интересна и полезна информация. Благодаря ви за отделеното внимание.
ето адресът на форума:
:arrow: http://www.psy-help.org/forum/index.php

Nadelina
07-27-2006, 17:46
E to i nashia e " Форум за психологическа помощ и взаимопомощ! "

LP_girl_14
07-27-2006, 17:53
Знам,че си постнала това с добри намерения,ама се възприема като реклама!Тва е и целта на нашия форум-да помагаме с каквото можем,да даваме съвети,да подкрепяме форумците,да си изрязяваме свободно мнението и разбира се да се забавляваме

NaDeTy`bE
07-27-2006, 19:45
da be mnogo savetvate ... mnogo pyti sym 4ela ot potrebiteli .. "bahti detskite temi" "mnogo typa tema" pyk vse pak nie teen .. sme deca vse pak .. i tova me qdosva i ne mi haresva v toq forum ..
ina4e blagodarq za noviq dano tam da ne e taka ..

Petkova
07-27-2006, 19:54
Ние не делим хората на тийнейджъри и порастнали. Всички са на едно ниво за нас. И всеки проблем си е проблем, няма значение дали на някого му се струва тъп или не. И още повече, в нашия форум можете да получите адекватни съвети от психолози. Надявам се че правите разликата. А не пречи човек да пише в няколко форума :wink: Извинявам се на тези които съм обезпокоила или раздразнила с темата си. :)

thirteen
07-28-2006, 11:08
Много хубаво форумче.Поздравления.

ANGEL4E
07-28-2006, 11:20
moje i da svar6i rabota kato se ima predvid tova 4e ne vseki pat mojem da dadem pravilen savet

lost_girl
07-28-2006, 14:54
moje i da svar6i rabota kato se ima predvid tova 4e ne vseki pat mojem da dadem pravilen savet
дам

на мен много ми допада форума

yo-ma-nigga
07-29-2006, 10:20
teen-foruma si ni e pre dostatuchen :evil:

Ice_Queen
07-29-2006, 11:20

:smt008 не се ядосвай излишно :) ,а иначе др форум става.. :roll:

Petkova
07-29-2006, 12:10
Аз не ви задължавам да влизате. На който му е харесала идеята се е регистрирал. Който не иска негово право е...
Има хора на които не им е достатъчен. Не може да се говори от името на всички. Понякога човек има нужда от помощ не оказана от неговите връстници, а от хора, които са по големи и са учили именно за това. Да помагат!