Влез

View Full Version : Izlygah go ... KAKVO DA PRAVQ????????

NaDeTy`bE
07-27-2006, 19:10
Hodim ot 9 meseca ... i za pryv pyt se slu4i tova ... V4era imahme ujasen skandal .. i prosto iskah da potulq nov .. Toi e konduktur .. sleznah si na spirkata za da otida do edna moq priqtelka .. i kato i se obadih tq se okaza 4e e v kafeto .. koeto e na sledvashtata spirka .. Tamyn trygnah kym kafeto i edna priqtelka me vidq .. i sprqh da si pogovorim .. dokato si govorihme mina reisa sled tqh i az kfo da pravq ka4ih se .. to4no sleznah ot reisa i toi mi zvyni i pita kyDe si i go izlygah 4e hodq pesha do kafeto .. oba4e sled tova pak se ka4ih pri nego .. i sled malko ot reisa sled tqh slezna konduktura i mu kaza ... STANA UJASEN SKaNDaL ..
Prosto spored men tova beshe BLAGORODNA LYJA .. izlygah go za da predotvratq maluk skandal .. a to stana golqm .. :( toi mi kaza 4e e adski naranen i 4e nishto nqma da e sy6toto .. oba4e posle .. se slomi i mi prosti .. kajete mi kak da vyrna doverieto koeto mi imashe ... znam 4e zagubeno doverie se vryshta mnogoooo trudno .. no kajete mi kak.. kak da mu dokaja .. 4e ne go lyja .. i 4e tova e blagorodna lyja .. :( :( :( :( :( mnogo mi e zle ..

BUBU_to4ka_TO
07-27-2006, 19:39
ne sym sigurna syvsem 4e razbrah no...za6to vsy6tnost si go izlygala? i toi ot tolkova malko ne6to li pravi skandal?....bi li bila po konkretna molq te

NaDeTy`bE
07-27-2006, 19:41
mi drazni se .. vse pak sa mu kolegi i da se ka4vam za edna spirka naistina ne e hubavo .. no prosto reisa doide dokato si pravih muhabet i prosto se ka4ih a go izlygah .. za da ne se drazni i da nqma skandal da ne se qdosva .. a vsy6tnost stana po losho :(

koalka
07-27-2006, 19:42
Ами поговори с него и му кажи,че не си го напавила с цел да го нараниш.Извини му се и му покажи,че съжаляваш искренно.Ако те обича ще ти прости.

sLaDicHK{}7{}
07-27-2006, 19:43
наистина по някакав начин трябва да му покажеш колко съжаляваш,но съм съгласна с теб-това е било благородна лъжа!Просто му показвай по всякакав начин колко много го обичаш и колко държиш на него и така на него ще му е по-лесно да забрави:)
даже може да му спретнеш някаква изненада без той да очаква и ще видиш колко ще е възхитен и ще забрави за всичко друго :P
ти най-добре си го познаваш затова измисли нещо,от което със сигурност ще му спре дъха :wink:
УСПЕХ!!!

BUBU_to4ka_TO
07-27-2006, 19:54
mi drazni se .. vse pak sa mu kolegi i da se ka4vam za edna spirka naistina ne e hubavo .. no prosto reisa doide dokato si pravih muhabet i prosto se ka4ih a go izlygah .. za da ne se drazni i da nqma skandal da ne se qdosva .. a vsy6tnost stana po losho :(

i kvo kato si se ka4ila za edna spirka??? na nikoi ne mu e zabraneno..pyk i ne e kazano 4e samo pri nego trqbva da se ka4va6!!! gre6kata ti e 4e si go izlygala za glupost ama i toi se e dyrjal kato bebe.... :-k

thirteen
07-28-2006, 11:39
Да,от предпазливост и на мен ми се е случвало да направя същата простотия.И аз се мъча да си върна доверието ... става бавно и трудно.И само с времето и държанието ти.

ANGEL4E
07-28-2006, 11:54
prosto pogovorete smqtam 4e taka 6te uspee6 da si varne6 doverieto my
KASMET :smt023

pitbullbg
07-28-2006, 12:37
za kfo si go izlagala 4e si pe6a a si s reis smetka li ti darji da se ka4va6 pri v reisa koito toi e konduktor... ne moij li mu kai6 4e e bila v kafeto a ne u tqh...

MiRaCuLiXbb
07-28-2006, 12:52
Каквоооооооооо. Някой слязал, друг излязал, някакви кондуктори ми се межделеят пред очите, някакви кафета, приятелки. Научи се да пишеш!!! След изречение се слага точка. При подчинени изречения се слага запетайка.
И закво си го излъгала, че си пътувала с некъв рейс, а не пеша. Ебааааааааааааааааааааааа аси скандала трябва ти вдигне за туй, направо е непростимо. Ква бяла лъжа те гони кви чудесии??

CVETELLINA
07-28-2006, 14:13
и той за това ли ти се сърди?!!!Божеее.... :shock: абе направо незнам какво да ти кажа,ами като е кондуктор,тва значи ли,че не можеш да се качваш и в други автобуси,ако ще и да е за 1 спирка....пфпф тва пък ме разби от всякъде,направо ебаси скандала,за такава глупост.... :-s а ти за какво доверие говориш,той ако си е изгубил доверието в теб,заради тая простотия...значи проблема ще е в него,а не в теб (според мен де)
добре сега чист пример да дам,примерно ако ти работиш в някое кафе,това значи ли,че той няма да има право да сяда и в други кафета?!.... :smt017
нене тва е пълна безсмислица.... :-#

lost_girl
07-28-2006, 14:39
Ами поговори с него и му кажи,че не си го напавила с цел да го нараниш.Извини му се и му покажи,че съжаляваш искренно.Ако те обича ще ти прости.

и аз така мисла

Smokinka
07-28-2006, 17:47
Мда, и според мен трябва да поговориш с него обаче ако за такова нещо стават скандали...Не вярвям да се скарате заради тва в смисъл ти си знаеш по-добре де ама просто тва е супер тъпа причина за скандал... :-s а и трябва да поговорите и да му изтъкнеш, че от едното качване в автобуса трябва да губи доверие в теб, пък било и то, че си го излъгала. Ми нали всички лъжат по тоя начин-примерно обажда ти се някой и те пита: "Какво правиш?", а ти казваш: "На кафе съм", а пък не си точно на кафе ами примерно в някой парк. Хм не се изразих, както трябва... Абе нали ми разбра мисълта :smt017

strange__
07-28-2006, 21:00
Ти ли си написала всичко адски объркано или аз съм мега тъпото парче и нищо не разбирам?! :-s