View Full Version : ЕДин въпрос отностно лентичките на виит??
ужассТ и Космии
07-28-2006, 08:25
Искам да попитам дали тия лентички на Виит,където ги рекламират за краката,дали стават за дупето ,понеже съм момиче и имам косми,но не на бузите а м/у тях,при ануса,и дали ще станат да си ги махна с тези лентички :oops: :oops: ?И горе долу колко струват примерно ако някой знае да ми каже?! :oops:
Ами лентичките по принцип стават, ама ако си решила сама да се обезкосмяваш по- добре недей - отиди на кола маска!Там поне хората си знаят работата, а ти като се наплескаш сама половината от тва лепкавото на лентичките ще ти остане на онова място... :?
Ами лентичките по принцип стават, ама ако си решила сама да се обезкосмяваш по- добре недей - отиди на кола маска!Там поне хората си знаят работата, а ти като се наплескаш сама половината от тва лепкавото на лентичките ще ти остане на онова място... :?
probvai smelo ne se pritesnqvai 6te ti svar6at rabota tiq lenti4ki no za ceni ne moga da ti kaja po princip na veet sa skapi moje i s kola maska az li4no neq izpolzvam a kolkoto do tova 4e 6te se izcapa6 nqma nikakav problem to se mie ne mislq 4e e nujno da hodi6 na kozmetik i sama 6te se spravi6 a i ne boli izob6to
playful_baby
07-28-2006, 09:12
spored men tezi lentichki s palen bokluk i te savetvam vaob6te da ne probva6 s tqh!nai-dobre kakto kazaha po-gore otidi pri nqkoq kozmeti4ka!horata si znaqt rabotata!
Veet са боклук? Хах, имам много време,докато станат.
Иначе и аз съм за козметичката - много по лесно. При някои е бая соленичко, така, че виж няколко козметични салона.
Veet се мие, но не мисля,че е добре да си го слагаш на ануса. ;-)
sabotage_f
08-01-2006, 16:25
а защо с тея лентички на виит за чувствителна кожа не само ми остана половината от тях по кожата ми и нито едно косъмче не бяха дръпнали
ThePainIsReaL
08-02-2006, 21:45
Единствено с проба ще разбереш . На мен лентичките много много полезна работа ми вършат . Значи земи си две само за проба . Едната струва 1.10 или 1.20 , те са двойни , така че като си земеш 2 , ще имаш 4 . Зимай , лепкай ,дърпай рязко , но не толква , че да имаш сининка . Ако не ти хареса , иди на козметик , като попиташ предварително за цената . Тя попринцип варира м/у 5 и 20 лв - зависи от салона . Успех !
vikito_666
08-03-2006, 17:58
NEDEI 4E 6TE SI ZALEPI6 ZADNIKA! (6EGUVAM SE) PO-DOBRE HODI NA KOZMETIK!
Veet са боклук? Хах, имам много време,докато станат.
Иначе и аз съм за козметичката - много по лесно. При някои е бая соленичко, така, че виж няколко козметични салона.
Veet се мие, но не мисля,че е добре да си го слагаш на ануса. ;-)
Така вчера си зех за краката..2 за 1.10..Едната се използва 3 пъти не повече след тфа минаваш с някфа кърпичка..не стига че са 10 см ми и не зимат късите косъмчета..сАмо първия път,останалите 2... :smt017
FlowerinesS
08-19-2006, 12:43
Ако не се лъжа пишеше в упътването,че не трябва да се използват за там!Това автоматично изключва този вариант.А и аз с тях ен можах да си дръпна нито един косъм!само ми остана по кожата.. #-o
аз лично съм доволна от виит и използвам само такива за краката :) кутията струва 5и 60 и са 16 ленти,но немисля че са подходящи за дупето
malkasladkaku4ka
02-06-2011, 08:39
На вийт и на стреп са хубави .. само внимавай да не попаднат вътре :) И аз се обезкосмявам с лентички
BaffaLsc
02-06-2011, 08:49
Темата е от 2оо6
MegiBoOm
02-06-2011, 08:57
Темата е от 2оо6
хаха на автора името да видиш
ужассТ и Космии
:razz: :razz:
kalpazanka
02-06-2011, 11:22
СТАРА тема.