View Full Version : Moderated:Кой е най-дълготрайният начин за обезкосмяване?
абе искам да попитам кой е най-безболезнения и дългонраен начин за обезкосмевяне отдолу щото искам да правя секс с гаджето най-после (за първи път ще ми е) ама предпочитам да се оправя но незнам как та момичета моля ви отговорете ми за да го направя по-спокойно с гаджето :smt008
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:
`Death`Whore`
07-28-2006, 13:14
Безболезнено и дългатрайно премахване на косми няма. Или боли и е дълготрайно, или не боли и космите израстват на следващия ден.
знам че няма въпроса ми е как боли най-малко и да изържи повече от 1 ден
Избръсни се няколко часа преди секс...
`Death`Whore`
07-28-2006, 13:19
Кола маска боли по-малко от епилатор, доколкото знам.
Jamalska
07-28-2006, 14:29
крем депилатоар...повече от 1 ден и не боде
rPo3HoTo
07-28-2006, 14:32
Фотоепилация. Казвали са ми че не боли, но е доста скъпо и трябва няколко процедури да се правят. Иначе трайно и безболезнено няма. препоръчвам ти кола маска.
rescue`me
07-28-2006, 19:09
Препоръчвам ти да пробваш с кола маска, трае по-дълго \:D/
`Death`Whore`
07-28-2006, 21:04
Крем-депилатоарът държи точно колкото обръснатото съм самобръсначка, поне това показва опитът ми.
Ми супер,какво.
Депилатор или фотоепилация. Ако ти е за един път пробвай крема-депилатор значително по-евтино е.
playful_baby
07-29-2006, 08:18
Крем-депилатоарът държи точно колкото обръснатото съм самобръсначка, поне това показва опитът ми.\
mda i az taka mislq!kola maska!!!!
Хората питат за безболезнено,вие го обърнахте на болка.
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-29-2006, 20:47
Крем-депилатоарът държи точно колкото обръснатото съм самобръсначка, поне това показва опитът ми.\
mda i az taka mislq!kola maska!!!!
ne 4e neshto ama tova e mn`bolezneno...
Kotetoto
07-30-2006, 10:24
E dobre de hora....mai neshto nemojah da shvana :?: :?: :?: S kola maska ili epilatov OTDOLU....Ne mislite li ,che tva e zverska bolka 8-[
e_l_i_z_a
07-30-2006, 11:18
E dobre de hora....mai neshto nemojah da shvana :?: :?: :?: S kola maska ili epilatov OTDOLU....Ne mislite li ,che tva e zverska bolka 8-[
Свиква се.По темата-с кола маска.По-трайничко е,и боли по-малко от епилатора!(от личен опит) :roll:
да ама с депилатоара космите не стават по твърди и гадни