View Full Version : Kакво е чуството,когато си влюбенe?
Angel`of`Truth
07-28-2006, 17:25
Най-прекрасното..... :smt007 :smt008
kristini4ka
07-28-2006, 17:39
Тва(според мен)е нещо което не може да се опише с думи а може само да се почувства сус сурцето...нещо което всеки изживява по различен начин, но е страшно красиво прятно и обзмещо чувство...просто е страхотно
Хай-прекрасното чувство. Забравяш за всички други,виждаш и мислиш само за един човек той е и в сърцето ти и в ума ти по 24часа в денонощието. Виждаш само хубавите неща в него,не забелязваш недостатъците му....за жалост в моя случай ни най-малко не заслужаваше всичко това.
Когато си влюбен...всичко ти изглежда розово :smt007
Не откриваш отрицателните черти на половинката си :)
Ми незнам, за жалост никога не съм го изпитвал... :(
priti_kiti
07-28-2006, 19:04
Неповторимо.. но просто не може да се опише,трябва да се почувства...
Не може да се опише с думи.
we ne e tochno taka..as my vijdam vsichki otricatelni cherti i vypreki tova go obicham povechhe ot vsichko i vsichki ....lubovta ne moje da se opishe s dumi - ako nqkoi uspee da go napravi znachi izobshto ne e bil vluben:)
Shukaritetka
07-28-2006, 23:10
Ми...когато си влюбен в главата ти се въртят мисли само около тази личност.Всеки път когато се видите ти се преобръща всичко и нешто в корема те гъ деличка,губи6 апетит....Мислиш си как изглейдаш в неговите/неините очи и искаш да си съвършен/а
Mikohito
07-28-2006, 23:46
Съгласен съм с момичето преди мен.Това да си влюбен е едно наистина прекрасно усещане.Непрекъснато мислиш за човека когото обичаш каквото и да правиш ти е непрестанно в мислите.Искаш да си идеален за него и винаги когато си с него си мислиш как изглеждаш в неговите очи.А и изразът "Треперене под лъжичката" действа в пълна сила само да чуеш гласът му наживо или по телефона потреперваш и на лицето ти изгрява широка усмивка.
super e qko kato znae6 4e ima 4ovek za kogoto da te e grija i kogoto da znae6 4e obi4a6
samoto 4uvstvo na moje da se opi6e prosto e....velikolepno...ne moje da se opi6e tova e nai svqtoto 4uvsto mn si 6tastliv v ob6to vzeto vsi4ko ti e na 6
thirteen
07-29-2006, 03:30
Все пак трябва да ти се отвърне на чувствата за да летиш наистина,тогава мога да кажа от личен опит колко е вълшебно.
macka123
07-29-2006, 08:45
не може да се опише с думи.онази тръпка когато видиш любимия....оххх...неописуемо е
iskamTe_vednaga
07-30-2006, 12:11
nemoje da se opi6e.4oveka koito obi4a6 ti e nonstop v gavata
FiRe_LaDy
07-30-2006, 12:30
При всеки 4овек е индивидуално,но по4ти при вси4ки има загуба на апетит,хранят те мислите само за него/нея.4увстваш се много щаслив.Просто нещо невероятно.Докато не го изживееш не можаш да разбереш какво е.Пойелавам го на всеки,но без болка. :smt019
i'm so excited!
07-30-2006, 14:53
страхотно е да си влюбен, особено в началото.
чувстваш се някак по-пълноценен, мислиш непрекъснато за този, в когото си влюбен.. и тези мисли за него са съпътствани с една ужасно дразнеща болка, гъделичкане в корема, които пък ти носят някакво странно мазохистично удоволствие...
всичко е някак по-красиво около теб, особено когато си представиш, че .. '..о боже, ние дишаме от един и същи въздух' :-D
и всяко негово докосване те прави толкова щастлив, помниш всяка негова дума или съвет, защото за теб той е толкова съвършен и неспособен да греши.
а когато ти самият допуснеш някоя грешка, даже една простичка мисъл за него може да заличи всяка следа от лошо настроение в следствие от грешката ти.
и накрая когато легнеш вечер в мекото легло с пухени възглавнички пак с мисли за него, все едно изваждаш един албум със спомени от душата си и го разглеждаш. припомняш си всяка секунда с него, наблюдаваш себе си и поведението си - кога си се държал както трябва и кога не, какво ли го е подразнило в теб, а може би нещо му е харесало? и си казваш, че следващия път няма да допуснеш същите грешки........
има още толкова много емоции докато си влюбен, не може да се опишат всичките
luda`flirtajika
07-30-2006, 15:01
neshto,koeto se nadqvam da se slu4i i s men :P
ne moje da se opi6e prosto e "val6ebno"(meko kazano) :) oba4e vinagi ima i lo6a strana - nespodelenata liubov tova e naj lo6oto v jivota
BeBcHeTo
07-31-2006, 21:46
Neupisuemo e kogato si vliuben :smt007 :smt007 :smt007
зашеметяващо чувство! опияняваща тръпка и едновременно сладка болка - за погледа на един очи, за допира на едни ръце, за целувката на едни устни... за всичко това... O:)
Krem4eto
08-01-2006, 10:16
Аммм....Отстрани изглежда СУПЕР смешно...Изглежда като чалнат,гледа в една точка,с лека усмивка на лице и очите му светкат :lol: Но иначе ако теб те сполети зависи в каква ситуация си може да си или мн мн мн щастлива или мн мн мн тъжна...
Slave4You
08-01-2006, 20:18
Ми ако кажа че не може да се опише ще звуча суперски банално така че ще кажа това което казах в една тема в същия форум съвсем наскоро.Когато съм около него сърцето ми почва да бие по-силно...говоря мн бързо и несвързано...усещам леко потръпване...и...стомахът ми се свива...абе велико е :) Щеше да е оше по-велико ако беше любпвта ми споделена :cry:
freaky_FK
08-01-2006, 20:28
moje bi sushtoto kato tova koeto te obzema pri strah,samo che se chustvash dobre.
tova 4uvstvo ne moje da se opi6e dori ot nai-velikiq pisatel,ne moje da se narisuva dori i ot nai-izvestniq xudojnik ne moje da se prigotfi dori i ot maistora gotva4...tova 4uvstvo e nai-prekrasnito nai-silnoto nai-vuzbujda6toto nai-izkrenoto..makar 4e ponqkoga jestoko ni naranqva :smt009 :smt008
CVETELLINA
08-02-2006, 10:02
ами както казаха и другите,чувството е неописуемо....!а тази мисъл е много хубава,и мен лично много ми харесва:."Най-красивите неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето..."
а усещането да си влюбен,ти дава стимул за живот....
BebeTooOoo
08-02-2006, 10:54
ne moje da se opishe s dumi,moje samo da se po4uvstva
Tempestjuji
08-02-2006, 10:58
kato go izpitam 6te ti kaja :evil:
А според вас има ли някаква разлика между обич и любов? Защото си мисля, даже съм убедена че съм обичала, но не съм се влюбвала, не съм изпитвала нищо неземно, нито съм забравяла за света и съм мислила само за един човек... Мне,не никви такива... просто съм... обичала... пукало ми е за някой и съм правила сичко за да е добре, но в рамките на разумното...